Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολυ υψηλες μου φαίνονται . Αν όντως είναι έτσι την βάψαμε . Νομική Αθήνας 18.400Νεες εκτιμησεις στα Νεα σημερινες https://dictyo.gr/index.php/categories/item/25181-pou-pane-oi-vaseis-se-50-sxoles-i-megali-katrakyla
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackowl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεες εκτιμησεις στα Νεα σημερινες https://dictyo.gr/index.php/categories/item/25181-pou-pane-oi-vaseis-se-50-sxoles-i-megali-katrakyla
Αυτός που έβγαλε τις εκτιμήσεις αυτές ήταν εντελώς ανίδεος και δεν ήξερα εν γένει πώς έχουν τα πράγματα. Δεν είναι δυνατόν ο Κουτρουμπέλης να λέει ιστορική πτώση των 12 τελευταίων ετών και αυτός από την εφημερίδα να λέει μέχρι 400 μόρια πτώση το πολύ! Κατ' εμέ όχι απόκλιση +-100 όπως λέει αλλά -1000.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεες εκτιμησεις στα Νεα σημερινες https://dictyo.gr/index.php/categories/item/25181-pou-pane-oi-vaseis-se-50-sxoles-i-megali-katrakyla
Γιωργο γνωριζεις ποιος ειναι ο εκτιμητης και ποια ειναι αυτη η εφημεριδα που δημοσιευσε αυτες τις εκτιμησεις?
strawberryblond
Νεοφερμένος
τα νεα ειναι νομιζω και εκτιμητης ο φλωροπουλοςΓιωργο γνωριζεις ποιος ειναι ο εκτιμητης και ποια ειναι αυτη η εφημεριδα που δημοσιευσε αυτες τις εκτιμησεις?
εγω διαβασα οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν μετα τις 25
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Η εφημεριδα ειναι τα Νεα ο εκτιμητης ο φλωροπουλοςΓιωργο γνωριζεις ποιος ειναι ο εκτιμητης και ποια ειναι αυτη η εφημεριδα που δημοσιευσε αυτες τις εκτιμησεις?
τα νεα ειναι νομιζω και εκτιμητης ο φλωροπουλος
εγω διαβασα οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν μετα τις 25
Δεν ειναι γνωστος εκτιμητης παντως...Εμενα με συμφερουν αλλα ας κραταμε μικρο κλαθι και να κανουμε υπομονη λιγο ακομα...
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια μπορειτε οσοι θελετε ιατρικη και πιθανον περνατε σε αλλη πολη απο αυτην που θελετε να γραψετε αν θα κανετε αιτηση για μεταγραφη με ποσα μορια,ποσα μορια εχετε και για που?ευχαριστω για τις απαντησεις
εγω εχω 18.156 μορια...υποθετοντας οτι περναω ιατρικη ΔΠΘ τι πιθανοτητες νομιζετε οτι εχω για μεταγραφη στην θεσσαλονικη με 6 μορια (5 απο οικονομικα και 1 απο 3τεκνια)?
τελος ξερει κανενας αν οι μεταγραφες θα βγουν κατευθειαν η γυρω στα χριστουγεννα?
Πέρυσι σε παιδαγωγικά και ιατρική ξέρω άτομα που πήραν αμέσως..δηλαδή βγήκαν τα αποτελέσματα οκτώβρη....φέτος δεν ξέρουμε τι θα γίνει
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι γίνεται με την ιατρική δπθ και όλο ανεβαίνει στις τελευταίες εκτιμήσεις; υπάρχει περίπτωση να πάει πάνω απο 18250;
Εκκολαπρομενος γιατρος ειπαμε, χαλαρωσε ζεπ
Karidakos
Νεοφερμένος
penitina
Νεοφερμένος
Η εφημεριδα ειναι τα Νεα ο εκτιμητης ο φλωροπουλος
Γιατί δίνει βάση ιατρικης ΔΠΘ 17800 και απο κάτω στα σχόλια λέει οτι στα περιφερειακά τμήματα της ιατρικής μπαινουν κι αυτοί που έχουν αγγίξει τα 18400 μόρια;
Karidakos
Νεοφερμένος
Γιατί άλλες σχολές δε δήλωσες; Οι βάσεις βγαίνουν 24-25 Αυγούστου, τί σπίτι;
Ρε φίλε/φίλη εγώ είμαι Κρητικατσι και θέλω να περάσω ξανθη γι αυτό πρέπει να πάω να βρω σπίτι...
Εκτός απόψεις έχω δηλώσει και φυσικό Αθηνών αλλά δεν παίζει να πιάνω ούτε αυτό...
valantis21
Δραστήριο μέλος
Ρε φίλε/φίλη εγώ είμαι Κρητικατσι και θέλω να περάσω ξανθη γι αυτό πρέπει να πάω να βρω σπίτι...
Εκτός απόψεις έχω δηλώσει και φυσικό Αθηνών αλλά δεν παίζει να πιάνω ούτε αυτό...
Και γιατι βιαζεσαι τοσο να βρεις?Λες να τα εχουν κλεισει ολα?Τι ειναι η Ξανθη οι Μπαχαμες των βαλκανιων?
Karidakos
Νεοφερμένος
Και γιατι βιαζεσαι τοσο να βρεις?Λες να τα εχουν κλεισει ολα?Τι ειναι η Ξανθη οι Μπαχαμες των βαλκανιων?
Όχι απλα θέλω να είναι στο κέντρο
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
dimitris2244
Νεοφερμένος
Karidakos
Νεοφερμένος
Όλη η Ξάνθη ένα κέντρο είναι Γενικά είναι πολύ συμπυκωμένη,οι μεγαλύτερες αποστάσεις είναι 10 λεπτά με τα πόδια. Απλά μόλις βγουν ανέβα κατ' ευθείαν γιατί θα γίνεται χαμός.
πες μου λιγα για την Ξανθάρα
Όχι απλα θέλω να είναι στο κέντρο
Μην αγχωνεσαι δεν ειναι μεγαλες οι αποστασεις στην Ξανθη!Εγω απο Ξανθη ειναι
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
GF65
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.