BlackRazor97
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σε όλους σας παιδιά. Λοιπόν ρίχνοντας μια ματιά στις βάσεις 2014 αλλά και στις βάσεις του 2013 παρατηρώ μεγάλες διακυμάνσεις των βαθμολογιών αλλά και πολλές ενστάσεις. Ας πούμε για την σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Το 2013 με τις ειδικές κατηγορίες να υπάρχουν ασφαλώς και εισακτέους γενικής σειράς 130 είχε βάση 15916 μόρια. Το 2014 όμως με τις μεταγραφές ελεύθερες (σχεδόν για λόγους τύπου ψύλλου-πήδημα) και εισακτέους 180 και με θέματα εμφανώς πιο εύκολα έφτασε τα 17496 μόρια ! Και προφανώς πολλοί τη δήλωσαν για να πάρουν μεταγραφή για την Αθήνα και το ΕΜΠ. Φέτος όμως με τις μεταγραφές ελαχιστοποιημένες πόσο αναμένεται να πέσει ; Οι εισακτέοι γενικής σειράς για φέτος θα είναι 162. Υπάρχει περίπτωση να την δούμε σε ελεύθερη πτώση άνω των 2000 μορίων ;
Κοιτα λίγο αυτό https://www.ilialive.gr/κοινωνία/ite...οι-προβλέψεις-ανά-σχολή-σφαγή-στα-ρετιρέ.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανάσης97άρης
Νεοφερμένος
Υ.Γ. Όταν λέω καλή σχολή εννοώ για παράδειγμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πάτρας και το Φυσικό Πάτρας αλλά και άλλες σχολές βέβαια που μπορείτε να μου παραθέσετε εδώ.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pinkman
Νεοφερμένος
πιστευω εισαι οριακαΚαλησπέρα σας. Έχω βγάλει 16,100. Λέτε να πιάσω το ιστορικό-αρχαιολογικό της Αθήνας ή με τη καμία?
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιστευω εισαι οριακα
λες να πέσει τόσο πολύ. Πέρσι είχε 17+ αν δε κάνω λάθος!
Θανάσης97άρης
Νεοφερμένος
γεωλογικό Πάτρας έχω ακούσει ότι είναι καλή σχολή και την πιάνεις. Από επαγγελματική αποκατάσταση δεν ξέρω τι παίζει, ακούω όμως ότι με μεταπτυχιακό ανοίγει κάποιες διεξόδους. Απ'ότι κατάλαβα ενδιαφέρεσαι για Πάτρα κυρίως?
Ναι κυρίως για Πάτρα επειδή σπουδάζει ο αδερφός μου εκεί και ένα πολύ σημαντικό θέμα είναι το οικονομικό.Από άλλες πόλεις τι θα μου πρότεινες.?
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Navarro1996
Νεοφερμένος
Καλησπέρα παιδιά.Δυστυχώς από χθες όλα μου πάνε στραβά μετά από το άκουσμα των αποτελεσμάτων μου.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω και ιδιαίτερα τους πιο έμπειρους,αν υπάρχει περίπτωση να πιάσω κάποια καλή σχολή με 11.509 μόρια.Είμαι τεχνολογική και θα δηλώσω το 2ο και 4ο πεδίο.Ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. Όταν λέω καλή σχολή εννοώ για παράδειγμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πάτρας και το Φυσικό Πάτρας αλλά και άλλες σχολές βέβαια που μπορείτε να μου παραθέσετε εδώ.
Αδερφε τα μορια που εβγαλες για την κατευθυνση σου , με βαση τα φετινα θεματα δεν κρινονται απογοητευτηκα! Απο σχολες υπολογιστων, μπορεις να δηλωσεις την σχολη Επιστημης Υπολογιστων Ηρακλειου, η οποια θεωρειται απο τις καλυτερες σχολες υπολογιστων, με τρομερες εγκαστασεις! Το 2013 ειχε 12.200, (μαζι με κοινωνικα κριτηρια τα οποια την ανεβαζαν) οποτε σιγουρα θα πεσει πιο κατω! Αν θες πολυτεχνειο, περνας σιγουρα σε ορισμενες σχολες αλλα δεν ξερω αν ειναι καλες επιλογες! Για παραδειγμα σιγουρα πιανεις χωροταξια στον Βολο ή μηχανικός περιβάλλοντος στην Ξάνθη, αλλα δεν ξέρω αν αξίζει! Όπως βλέπεις επιλογές υπάρχουν
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Καλά αποτελέσματα σε όλους! Βρε παιδιά, έχετε κάποια εκτίμηση για ΗΜΜΥ ΕΜΠ;
Δες και παραπανω, 18550
maraki.........
Νεοφερμένος
εχω γραψει 16.663 ..;((((((((((((( .... λετε να πιασω βιολογια κρητης? ;.../////// ουτε με σφαιρες ετσι ?
ΈΧΕΙΣ ΠΟΛΛΈΣ ελπιδεες!
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης για Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Κοζάνης τι προβλέπετε;
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
stathisso
Νεοφερμένος
Κάποια πρόβλεψη για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Απθ,ΠαΜακ);
Ποια η γνωμη σας για πoιο να δηλωσω 1η επιλογη;
Quintus Mucius
Νεοφερμένος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Τα πιάνεις και τα 2 από αυτα 2 προτιμώ αριστοτέλειοΕβγαλα 14.900 στο 5ο.
Κάποια πρόβλεψη για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Απθ,ΠαΜακ);
Ποια η γνωμη σας για πoιο να δηλωσω 1η επιλογη;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.