kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω ιατρικές 18.000-18.700..φαρμακευτική 17.600-18200..βιολογικό 16.500-17400..χημικό Αθήνα 16100 χημικοί μηχ εμπ 17.200, πατρας 16000
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimi97
Νεοφερμένος
* κατεβάστε το στον υπολογιστή για zoom αλλιώς δε φαίνεται τίποτα xD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην τρελαθουμε κιολας με ιατρικη κατω απο 18 κ!
παιδια ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ υπαρχουν αυτοι που γραφουν με καθε ειδους θεματα καλα.
Ναι θα πεσουν.Ναι σε καποιες σχολες αρκετα.Αλλα οχι και ετσι.
Εγω για νομικη κομμοτηνης υπολογιζω γυρω στο 17.850-900 και πανω.
ιατρικη αλεξανδρουπολης γυρω 18.300
αυτα..
ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!! που θα μας κάνεις προβλέψεις για την ιατρική Αλεξανδρούπολης... 18300 να'ναι οι ώρες σου ρεεε , μου πέρασες φιλολογικό με τα γελοία θέματα που σας έβαλαν στην θεωρητική που είναι απλά παπαγαλία και ήρθες να μιλήσεις και για τις βάσεις της θετικής παίζοντας με τον πόνο μας. Το 2013 η τελευταία ιατρική ήταν 18090 για λίγο δεν έπεσε στα 17 και τότε μόνο τα μαθηματικά ήταν δύσκολα...
Γιάννης123
Εκκολαπτόμενο μέλος
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!! που θα μας κάνεις προβλέψεις για την ιατρική Αλεξανδρούπολης... 18300 να'ναι οι ώρες σου ρεεε , μου πέρασες φιλολογικό με τα γελοία θέματα που σας έβαλαν στην θεωρητική που είναι απλά παπαγαλία και ήρθες να μιλήσεις και για τις βάσεις της θετικής παίζοντας με τον πόνο μας. Το 2013 η τελευταία ιατρική ήταν 18090 για λίγο δεν έπεσε στα 17 και τότε μόνο τα μαθηματικά ήταν δύσκολα...
Γελοία θέματα ; Έτσι να νομίζεις. Και Δεν έχουν μόνο αποστήθιση αν θες να ξέρεις. Το μάθατε όλοι τώρα, αν είναι τόσο εύκολα ας πήγαινες από θεωρητική και εσύ.
Και η φιλολογία στο απθ έχει γύρω στα 17.800 μόρια ..
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως και να έχει, για να μην είμαι off topic, οι βάσεις σίγουρα θα πέσουν. Το πόσο, θα φανεί...
Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Πού το στηρίζεις αυτό;μην τρελαθουμε κιολας με ιατρικη κατω απο 18 κ!
Τα θέματα ήταν δυσκολότερα από το 2013 που η ιατρική Αλεξανδρούπολης έπεσε στα 18090.
Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
Pinkman
Νεοφερμένος
η χημεια ηταν γελοια ,η βιολογια μετρια δεν νομιζω οτι θα εχουμε τοσο μεγαλη πτωσηΠού το στηρίζεις αυτό;
Τα θέματα ήταν δυσκολότερα από το 2013 που η ιατρική Αλεξανδρούπολης έπεσε στα 18090.
Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
η χημεια ηταν γελοια ,η βιολογια μετρια δεν νομιζω οτι θα εχουμε τοσο μεγαλη πτωση
Το μετρια ειναι σχετικο. Μπροστα της , τα θεματα του 2013 ηταν γελοια. Η χημεια του 2013 δε θυμαμαι αν ειχε καποια ιδιαιτερη δυσκολια. Ετσι κι αλλιως η βιολογια εχει μεγαλυτερο συντελεστη.
Ιδωμεν...
Pinkman
Νεοφερμένος
Το μετρια ειναι σχετικο. Μπροστα της , τα θεματα του 2013 ηταν γελοια. Η χημεια του 2013 δε θυμαμαι αν ειχε καποια ιδιαιτερη δυσκολια. Ετσι κι αλλιως η βιολογια εχει μεγαλυτερο συντελεστη.
Ιδωμεν...
ειναι φυσιολογικο ολοι να βλεπουν τις δικες τους πανελληνειες ως τις δυσκολοτερες θα δουμε τα στατιστικα .......Προσωπικα θεωρω τα θεματα της χημειας τα φετινα της πλακας ,την βιολογια ελαχιστα πιο δυσκολη απο τα 13 την φυσικη στα ιδια επιπεδα (δεν περιειχαν αιφνιδιασμους τα φετινα απλα ηταν παρα πολλα ),Οσο αναφορα τα μαθηματικα το πιο δυσκολο ερωτημα ηταν το Β3 που ομως ηταν στο θεμα Β τα φετινα θεματα ειχαν κλιμακωση θεωρω 6 τοις εκατο αριστουχους (18-20) φυσικη 10 τοις εκατο πτωση των βασεων 500 μοναδες οχι στο πεδιο των ιατρικων ομως
Quintus Mucius
Νεοφερμένος
Συγγνώμη,αλλά ποιος σου είπε ότι τα θέματα της θεωρητικής είναι γελοία; Ακούς ιστορία και αρχαία και νομίζεις ότι είναι απλή παπαγαλία,αλλά δεν είναι έτσι! Η κάθε κατεύθυνση έχει τη δυσκολία της και όπως για εσάς τα μαθηματικά και η φυσική είναι παλούκια,αντίστοιχα και τα δικά μας μαθήματα μάς φαίνονται δύσκολα.Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα μαθήματα καλύτερα να μην κρίνεις Αν εμείς δε μπορούμε να λύσουμε ένα ολοκλήρωμα,έτσι κι εσείς δε μπορείτε να λύσετε ένα άγνωστο κείμενο,πράγμα εξαιρετικά δύσκολο και δεν απαιτεί παπαγαλία.Δε μπορείς να ακυρώνεις τους κόπους μια ολόκληρης κατεύθυνσης επειδή απλά δε σου αρέσει.Ασχολήσου με τα δικά σου κι άσε εμάς τους ίδιους να κρίνουμε τα μαθήματά μας.
Φιλικά πάντα
Pinkman
Νεοφερμένος
Συγγνώμη,αλλά ποιος σου είπε ότι τα θέματα της θεωρητικής είναι γελοία; Ακούς ιστορία και αρχαία και νομίζεις ότι είναι απλή παπαγαλία,αλλά δεν είναι έτσι! Η κάθε κατεύθυνση έχει τη δυσκολία της και όπως για εσάς τα μαθηματικά και η φυσική είναι παλούκια,αντίστοιχα και τα δικά μας μαθήματα μάς φαίνονται δύσκολα.Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα μαθήματα καλύτερα να μην κρίνεις Αν εμείς δε μπορούμε να λύσουμε ένα ολοκλήρωμα,έτσι κι εσείς δε μπορείτε να λύσετε ένα άγνωστο κείμενο,πράγμα εξαιρετικά δύσκολο και δεν απαιτεί παπαγαλία.Δε μπορείς να ακυρώνεις τους κόπους μια ολόκληρης κατεύθυνσης επειδή απλά δε σου αρέσει.Ασχολήσου με τα δικά σου κι άσε εμάς τους ίδιους να κρίνουμε τα μαθήματά μας.
Φιλικά πάντα
πατωσε και βγαζει τα κομπλεξ του
Quintus Mucius
Νεοφερμένος
πατωσε και βγαζει τα κομπλεξ του
Πολύ πιθανό...Άμα ήξερε πόσο διάβασμα έχουμε ρίξει (με ή χωρίς παπαγαλία) δε θα έλεγε τέτοιες μπούρδες
LoThexristos
Νεοφερμένος
Navarro1996
Νεοφερμένος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια που μπορουμε να δουμε τον αριθμο των εισακτεων για τις σχολες του 2015?
https://edu.klimaka.gr/arxeio/panelladikes-exetaseis/arithmos-eisaktewn-panepistimia-klimaka.pdf
https://edu.klimaka.gr/arxeio/panelladikes-exetaseis/arithmos-eisaktewn-tei-klimaka.pdf
irw gk
Νεοφερμένος
Παιδια που μπορουμε να δουμε τον αριθμο των εισακτεων για τις σχολες του 2015?
δες εδω : https://sep4u.gr/13568/sigkrisi-arithmou-isakteon-2014-2015/
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταλαβαίνω την σύγχυση σου .Εχεις αγωνία,διάβαζες και θες να περάσεις.
Και η αδέρφη μου το 2013 μεχρι να βγουν οι βάσεις δεν της έπερνες κουβέντα.
Αλλά δεν μιλούσε έτσι σε ξένο κόσμο (πάλι καλά)
Λοιπον το θεμα αυτο ειναι για να κανουμε εκτιμήσεις.Ολοι.Έκανες και εσύ έκανα και εγώ.Που είναι το πρόβλημα;
Τα μόρια που ειπα εγώ δεν θα σε βάλουν ούτε θα σε αποκλείσουν απο την ιατρική.Χαλάρωσε.
Αλλα το κυριοτερο...προσπαθησε σε παρακαλω να αποβαλλεις την νοοτροπια του ελληνα οτι απο θεωρητικη ολοι θελουν νομικη και απο θετικη ολοι ιατρικη.
Φιλολογικα απθ ηθελα ολη την χροννια.Ναι δεν ειχαμε δυσκολα θεματα.Παω πασω.Την θεωριτικη μονο στο αγνωστο μπορεις να την χτυπησεις εξάλλου.Αλλα εγω...αυτο ηθελα.Δεν περασα φιλολογια .Περασα στην πρωτη και μοναδικη μου επιλογη.
(ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ)
Η αλλη μου αδερφη μου το 2011 πιανοντας τα μορια για ιατρικη μπηκε 1 χημικο.Ναι στο χημιο με τα 15.000 μορια.Γιατι αυτο γουσταρε.
Στην πάρεα μου οι 5 στους 6 εχουν μορια για νομικη αλλα αυτο αγαπουσαν.
Ο πρωτος με τα 19.288 μορια ειναι φιλος μου και απο τα πιο γαματα παιδια.Αυτο ηθελε.
Εσυ μπορει να πιστευεις οτι καταδικασε τη ζωη του αλλα ηδη τον ζητησαν στην γερμανια με υποτροφια..Γιατι μονο αυτος που κανει αυτο που αγαπα προχωραει.Χωνεψτε το.
Δεν λεω οτι δεν θες ιατρικη.Απλα μην εχεις την αντιληψη οτι ολοι εμεις που δεν ειμαστε ιατρικη και νομικη προσαρμοστηκαμε εκει που θελαμε(και σου μιλαει ενα ατομο που ΠΟΤΕ δεν αρεσκεται σε κατι που δεν γουσταρει.Θα εδινε ξανα και ξανα πανελληνιες προκειμενου να κανει αυτο που αγαπα )
Μεσα απο την καρδια μου να μπεις και εσυ και ολοι στις πρωτη σας επιλογογη ,και αυτη η πρωτη επιλογη μακαρι να ειναι συνειδητη και οχι αποτοκος του κοινωνικου περιγυρου.
Καλα σας αποτελέσματα .
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.