DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Του χρόνου θα τελειώνετε την εαρινή εξεταστική 31 Ιουνίου και 1 Σεπτεμβρίου θα είστε πίσω για την επαναληπτική του Σεπτέμβρη... Και θα κλαίτε που σπαταλήσατε αυτό το καλοκαίρι, για να ασχοληθείτε με τις εκτιμήσεις του Στρατηγάκη και του κάθε Στρατηγάκη.
Θάλασσα-Παραλία-Παγωτό λέμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strawberryblond δεν μπορώ να σου στείλω πμ,μήπως κάτι πάτησες κατά λάθος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης123
Εκκολαπτόμενο μέλος
strawberryblond
Νεοφερμένος
μαλλον εκανα βλακειαstrawberryblond δεν μπορώ να σου στείλω πμ,μήπως κάτι πάτησες κατά λάθος;
μισο,το διορθωνω αμεσως
τωρα?μαλλον εκανα βλακεια
μισο,το διορθωνω αμεσως
Ούτε τώρα,για δες το άλλη μια....μαλλον εκανα βλακεια
μισο,το διορθωνω αμεσως
τωρα?
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
strawberryblond
Νεοφερμένος
αυτες οι εκτιμησεις ειναι υπερβολικα χαμηλεςΤι πιστεύετε να γίνει με τις φετινές βάσεις ; Πολλά ακούγονται και μάλιστα ο ίδιος ο Στρατηγάκης είπε ότι ενδέχεται να υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των εκτιμήσεων και την πραγματικότητα , καθώς όλες οι εκτιμήσεις έχουν γίνει με βάση τις περσινές προτιμήσεις , που δήλωνες επαρχία και ερχόσουν Αθήνα άνετα , κάτι που δεν ισχύει φέτος και πολλά παιδιά που δεν ξέρουν αν θα γίνει δεκτή η μεταγραφή τους δηλώνουν σχολές κοντά στον τόπο κατοικίας τους . Εγώ , προσωπικά θεωρώ ότι οι βάσεις θα είναι τόσο χαμηλές πέρα απο κάθε προσδοκία ( πολλοί μιλούν για τια χαμηλότερες βάσεις της 12ετίας - όπου η Νομική Κομοτηνής είχε 16.954 -) . Μάλιστα πολλοί φίλοι μου με 17.000-17.500 μόρια ήταν απο τους πρωτους στο σχολείο τους στο πρώτο πεδίο .. Φανταστείτε πόσο είχαν γράψει οι υπόλοιποι .. Γενικά , μιλώντας με πολλούς καθηγητές μου εαν η Νομική Αθήνας φτάσει τα 18.100 όπως λένε , η Θεσσαλονίκη άνετα πάει στο 17.700 και μετά η Κομοτηνή όπως φαίνεται θα κάνει ελεύθερη πτώση στα 17.000 μόρια . Εσείς τι λέτε ;
οι βασεις,ναι, θα πεσουν οχι ομως τοσο
Υπαρχει μεγαλο ποσοστο βαθμολογιων 17.000-18.000 ή 17.500-18.000 και η ζητηση της νομικης δεν παυει να υφισταται. Προσωπικα,θαρρω πως κατι τετοιο ειναι απιθανο!
Αννα17
Νεοφερμένος
αυτες οι εκτιμησεις ειναι υπερβολικα χαμηλες
Υπαρχει μεγαλο ποσοστο βαθμολογιων 17.000-18.000 ή 17.500-18.000 και η ζητηση της νομικης δεν παυει να υφισταται. Προσωπικα,θαρρω πως κατι τετοιο ειναι απιθανο!
Θα συμφωνήσω ... Υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις άλλες πολύ χαμηλές και άλλες πολύ υψηλές αλλά σε ένα μήνα θα δούμε !!!
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ μαζί σου , αλλά σκέψου πόσα παιδιά δεν θα βάλουν Νομική Κομοτηνής και θα προτιμησουν άλλες σχολές .. Βεβαια θα μου πεις αν το ονειρο καποιου ειναι η νομικη θα την βαλει παση θυσια .. Εγω ισως δεν συμφωνω σε αυτο γιατί όση θέληση και να υπάρχει αν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα δεν πας πουθενά ! Ακόμα , οι βάσεις θα εξαρτηθούν από τα μηχανογραφικά , τα οποία παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής και επίσης πολλοί τα έχουν αλλάξει λόγω της οικονομικής δυσχέρειας και της ανασφάλειας . Έχω φίλη στη Νομική Κομοτηνής και μου λέει ότι απο τους 400 που μπήκαν πέρυσι έμειναν οι 100 και οι υπολοιποι πηραν μεταγραφη . Θεωρω οτι με τα φετινα δεδομενα που δεν ειναι τοσο ευκολες οι μεταγραφες πολλοι απο αυτους θα το ξανασκεφτονταν πριν τη δηλωσουν και ισως δεν την δηλωναν καν . Πάντως , εφόσον μιλούν για τις χαμηλότερες βάσεις της 12ετιας πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για προτοφανή πτώση . Καλή επιτυχία !αυτες οι εκτιμησεις ειναι υπερβολικα χαμηλες
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι πιστεύετε να γίνει με τις φετινές βάσεις ; Πολλά ακούγονται και μάλιστα ο ίδιος ο Στρατηγάκης είπε ότι ενδέχεται να υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των εκτιμήσεων και την πραγματικότητα , καθώς όλες οι εκτιμήσεις έχουν γίνει με βάση τις περσινές προτιμήσεις , που δήλωνες επαρχία και ερχόσουν Αθήνα άνετα , κάτι που δεν ισχύει φέτος και πολλά παιδιά που δεν ξέρουν αν θα γίνει δεκτή η μεταγραφή τους δηλώνουν σχολές κοντά στον τόπο κατοικίας τους . Εγώ , προσωπικά θεωρώ ότι οι βάσεις θα είναι τόσο χαμηλές πέρα απο κάθε προσδοκία ( πολλοί μιλούν για τια χαμηλότερες βάσεις της 12ετίας - όπου η Νομική Κομοτηνής είχε 16.954 -) . Μάλιστα πολλοί φίλοι μου με 17.000-17.500 μόρια ήταν απο τους πρωτους στο σχολείο τους στο πρώτο πεδίο .. Φανταστείτε πόσο είχαν γράψει οι υπόλοιποι .. Γενικά , μιλώντας με πολλούς καθηγητές μου εαν η Νομική Αθήνας φτάσει τα 18.100 όπως λένε , η Θεσσαλονίκη άνετα πάει στο 17.700 και μετά η Κομοτηνή όπως φαίνεται θα κάνει ελεύθερη πτώση στα 17.000 μόρια . Εσείς τι λέτε ;
Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να συμβεί! Η κομοτηνή μπορεί να ειναι λίγο κάτω απο 17500, αλλά Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν πέφτουν κάτω απο 18000! Τι στόχο έχεις;
valia_dad
Νεοφερμένος
Σχεδον ολες οι εκτιμησεις (Στρατηγακης,Κουτρουμπελης,Χωνι) λενε οτι η Ψυχολογια ΑΠΘ θα πεσει στα 17.500.
Δεν θεωρειτε οτι ειναι υπερβολη? Εβγαλα 17.801 και ευχομαι οι εκτιμησεις να ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα,αλλα απο την αλλη δεν θελω να ελπιζω αδικα..
Εσεις τι πιστευετε?
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω πιστευω ψυχολογια απθ εισαι μεσα καλη σταδιοδρομιαΣυγγνωμη που χαλαω την "ωραια΄" συζητηση,αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με το θεμα του φορουμ..
Σχεδον ολες οι εκτιμησεις (Στρατηγακης,Κουτρουμπελης,Χωνι) λενε οτι η Ψυχολογια ΑΠΘ θα πεσει στα 17.500.
Δεν θεωρειτε οτι ειναι υπερβολη? Εβγαλα 17.801 και ευχομαι οι εκτιμησεις να ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα,αλλα απο την αλλη δεν θελω να ελπιζω αδικα..
Εσεις τι πιστευετε?
20.600 με 20.700 μορια δινουν οι προβλεψεις για αγγλικη Θεσσαλονικης και 20.100 της Αθηνας ..
το ξέρω αλλα είναι ακυρες προβλέψεις σορρυ κιολλας! απο ποτε η αγγλικη φιλολογια εχει τοσο μεγαλη περαση;;! που θα ανεβει κιολλασ!Θα πεσει πιστευω γυρω στα 19,700 και παλι δεν την πιανω!
strawberryblond
Νεοφερμένος
Πάντως δεν ξερω πολλους στο τοπο μου να θελουν αγγλικη φιλολογια επίσης το οτι πήγαν περισσοτερα ατομα δεν σημαινει τπτ...φετος πέραση εχει ψυχολογια και νομικη βεβαια! θεωρω οτι θα πέσει....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.