Αρκετά μου φαίνονταιθελω να πω οτι μεσα σε μια σχολη εχουν εισαχθει στην κλιμακα πχ 16.500-16.600 60 ατομα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MASTERJOHN
Νεοφερμένος
Μειώθηκαν κατά 25 (από 325 σε 300 )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωαννα_κοκ
Νεοφερμένος
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμμμΑρκετά μου φαίνονται
οκ ευχαριστω αλλος γνωμη?
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ρε παιδια για πειτε μου την γνωμη σας..θεωρουνται 60 ατομα σε μια 100αδα πολλα η λιγα? (εχουν αποσταση 2 μορια μεταξυ τους ) τι λετε?
Αν και δεν έχω καταλάβει τι εννοείς ακριβώς, συνήθως όσο κατεβαίνουμε προς τη βάση παρατηρείται συσσώρευση επιτυχόντων, τουλάχιστον στις σχετικά υψηλόβαθμες σχολές.
Τα 100 είναι μόρια; Τα δύο μόρια τίνος απόσταση είναι; Εξήγησέ μας αν θες όλη τη σκέψη σου.
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
οπως ειπα και στην κοπελα προηγουμενως εννοω για πραραδειγμα οτι στην κλιμακα 17.600-17.700 εχουν εισαχθει σε μια σχολη 60 ατομα ..αυτα τα 60 μορια εχουν αποσταση μεταξυ τυος 2 μορια μεσο ορο..τωρα ρωταω αν ειναι πολλα για μια κλιμακα των 100 μοριων η λιγαΑν και δεν έχω καταλάβει τι εννοείς ακριβώς, συνήθως όσο κατεβαίνουμε προς τη βάση παρατηρείται συσσώρευση επιτυχόντων, τουλάχιστον στις σχετικά υψηλόβαθμες σχολές.
Τα 100 είναι μόρια; Τα δύο μόρια τίνος απόσταση είναι; Εξήγησέ μας αν θες όλη τη σκέψη σου.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
(Πάντως υπάρχουν και οι καταστάσεις με τους βαθμούς των πρώτων εκτός από των τελευταίων (βάσεις), βλέπε)
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Παιδιά διαβασα αυτό και αγχωθηκα παρά πολύ. Τι λέτε μπορει να ισχύει;;;
MASTERJOHN
Νεοφερμένος
Ti λέει αυτό?https://www.#####.gr/Comments.aspx?qId=76880
Παιδιά διαβασα αυτό και αγχωθηκα παρά πολύ. Τι λέτε μπορει να ισχύει;;;
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
sorry ακυρο εβλεπα το γεωγραφιας απο πανω.
Ti. λέει αυτό?
Aντι για ##### γραψε edu 4 u ενωμενα για να στο βγαλει...
Παρακαλω δειτε το καο πειτε μου τη γνωμη σας...!!!!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
αυτο που περσι με καλυτερες επιδοσεις την κατεβαζε τοσο και φετος την ανεβαζει 10800 ας μου το εξηγησει λιγο καποιος.
Έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός υποψηφίων στη συγκεκριμένη κλίμακα (από 9000-13000). Οπότε για τις συγκεκριμένες σχολές ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος.
strawberryblond
Νεοφερμένος
παιδια κοιταξτε αυτο το αρθρο.εχω τρελαθει με τις βασεις που δινει.ο κατσικας ειναι καλος εκτιμητης?
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.efsyn.gr/arthro/ptosi-ton-vaseon-kai-porta-stoys-aristoyhoys
παιδια κοιταξτε αυτο το αρθρο.εχω τρελαθει με τις βασεις που δινει.ο κατσικας ειναι καλος εκτιμητης?
Οι νομικές είναι υπεροβολικά υψηλές! Ούτε καν. Λόγου χάρη δεν μπορεί η Νομική Κομοτηνής να είναι πιο πολύ απο το 2013, δηλαδή 18.000 που λέει! Ό,τι να ναι γράφουν. Ας πούνε πια μια ημερομηνια τέλος πάντων ..
legisperitus
Νεοφερμένος
Για νομικες που με ενδιαφερουν ηταν απαραδεκτες οι εκτιμησεις,υπερβολικα υψηλες...
Νομικη Εκπα 18.350-18.550
Απθ 18.200-18.450
Δπθ 17.750-18000(ουτε καν....)
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια μην αγχωνεστε οι περισσοτερες ειναι αναδημοσιευσεις και οι περισσοτεροι αναλυτες δεν ξερουν την τυφλα τους ..οσον αφορα τις νομικες εμπιστευτειτε τον chris1993 που τις δινει με τεκμηριωσει οι βασεις κατα 95% θα ειναι αυτες που δινει ο κρις οπως συμβαινει αλλωστε καθε χρονοΣημερα η Εφημεριδα των Συντακτων ειχε εκτιμησεις...
Για νομικες που με ενδιαφερουν ηταν απαραδεκτες οι εκτιμησεις,υπερβολικα υψηλες...
Απθ 18.200-18.450
Δπθ 17.800-18000(ουτε καν....)
legisperitus
Νεοφερμένος
https://www.efsyn.gr/arthro/ptosi-ton-vaseon-kai-porta-stoys-aristoyhoys
Τωρα το ειδα οτι το ειχες ανεβασει κι εσυ...
strawberryblond
Νεοφερμένος
δεν αντεχουμε αλλοΟι νομικές είναι υπεροβολικά υψηλές! Ούτε καν. Λόγου χάρη δεν μπορεί η Νομική Κομοτηνής να είναι πιο πολύ απο το 2013, δηλαδή 18.000 που λέει! Ό,τι να ναι γράφουν. Ας πούνε πια μια ημερομηνια τέλος πάντων ..
valia_dad
Νεοφερμένος
Σημερα η Εφημεριδα των Συντακτων ειχε εκτιμησεις...
Απθ 18.200-18.450
Δπθ 17.750-18000(ουτε καν....)
Ελεγε κατι για Ψυχολογια (ΑΠΘ κατα προτιμηση)?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.