Loreley
Περιβόητο μέλος
Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, ούτε βδομάδα δεν έμεινε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν η οικονομική κρίση όντως παίξει το ρόλο της τότε πράγματι πιστεύω ο Στρατηγάκης θα είναι πιο κοντά. Αυτό όμως παραμένει ένα ερωτηματικό. Βάσει επιδόσεων και μόνο, η βάση, αναμένεται τουλάχιστον, να είναι πιο κοντά στην εκτίμηση του Κουτρουμπέλη. Τώρα αν πράγματι θα επηρεάσει η κρίση σε τέτοιο βαθμό την βάση μιας σχολής όπως η ιατρική αυτό μένει να το δούμε. Πάντως προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι μπορεί να πέσει κάτω από 18.000. Εύχομαι να πέσω έξω και εγώ και όλοι οι πιο αξιόπιστοι εκτιμητές ( Στρατηγάκης , Κουτρουμπέλης) και να πραγματοποιήσουν πολλά παιδιά το όνειρό τους. Καλή επιτυχία σε όλους μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilisk1997
Νεοφερμένος
εσυ ποσα μορια εχεις και ποιες ιατρικες εχεις δηλωσει?
Δαναη Κ.
Νεοφερμένος
1ο επιστημονικό πεδίο
Το χαμηλό ποσοστό των αριστούχων στ Αρχαία Ελληνικά, αναμένεται να επηρεάσει αρκετά την πτώση στα μόρια. Οι υψηλόβαθμες σχολές που κυμαίνονται μεταξύ 18.000 και 20.000 μόρια αναμένεται να σημειώσουν πτώση έως και 400 μόρια με τις άλλες κλίμακες να σημειώνουν μικρές αυξομειώσεις
Εως και 400 μορια πτωση στις υψηλοβαθμες σχολες?? δλδ με βαση αυτα η Νομικη ΕΚΠΑ θα κυμανθει στα 18300 -18500 και ΑΠΘ 18200-18400 ...
Ξαναλέω το ζήτημα είναι αν η οικονομική κρίση θα παίξει όντως ρόλο σε μια υψηλόβαθμη σχολή που αποτελεί στόχο για πολλούς υποψήφιους ή όχι. Αν τελικά δεν παίξει ρόλο, προσωπικά εκτιμώ την ιατρική ΔΠΘ στα 18120 μόρια.
Για του λόγου το αληθές έχω 18252 και δήλωσα Κρήτη και Αλεξανδρούπολη. Και δε σου κρύβω πως αγωνιώ για το αν τελικά θα εισαχθώ σε μια από τις 2 ή όχι..
vasilisk1997
Νεοφερμένος
Άμα είναι έτσι όπως τα λες με 18.156 μπαίνω .. Για αυτό ρώτησα .. .. Την βλέπεις σε καμία περίπτωση από πάνω από 18.150?
Σε καμία περίπτωση δεν μένεις εκτός κατά την ταπεινή μου άποψη. Άλλωστε και εγώ ένας υποψήφιος είμαι, και μάλιστα έδινα 2η χρονιά
Kostaspapadim
Νεοφερμένος
vasilisk1997
Νεοφερμένος
trelomaniakos
Νεοφερμένος
Vasia4ml
Νεοφερμένος
Και εγώ δεύτερη χρονιά έδινα... Που είχες περάσει πέρσι ?
Παιδιά κι εγώ για δεύτερη χρονιά και στοχεύω στην Ιατρική. Ελάτε να μαζευόμαστε!!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Κανονικά πρέπει σήμερα να βγει ανακοίνωση. Να ξέρουμε που πατάμε.
το κανονικά για το δικό μας υπουργείο φαντάζει ουτοπία!
penitina
Νεοφερμένος
Παιδιά κι εγώ για δεύτερη χρονιά και στοχεύω στην Ιατρική. Ελάτε να μαζευόμαστε!!
Βάσια καλημέρα και καλή επιτυχία .Κι εγώ για ιατρική.Εσύ που έχεις εμπειρία κι απο πέρυσι τι εκτιμάς για βάσεις ΚΡΗΤΗΣ & ΔΠΘ
Vasia4ml
Νεοφερμένος
Βάσια καλημέρα και καλή επιτυχία .Κι εγώ για ιατρική.Εσύ που έχεις εμπειρία κι απο πέρυσι τι εκτιμάς για βάσεις ΚΡΗΤΗΣ & ΔΠΘ
Θεωρώ πως αυτό που δε χρειαζόμαστε είναι άλλο ένα άτομο με μερική γνώση της κατάστασης να εκτιμά την πορεία των βάσεων, παίζοντας με τα συναισθήματα και τις ψυχολογικές αντοχές χιλιάδων υποψηφίων...
Το πολύ σε 3 μέρες θα γνωρίζουμε, η μόνη εκτίμηση που κάνω είναι ότι οι βάσεις θα βγουν την Πέμπτη
Πολύ καλή σου επιτυχία!
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
To υπουργείο πάλι στη σελίδα του δε λέει ακόμη τίποτα απολύτως, οπότε όλα πιθανά είναι.
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν...τι περιμενεις? ελλαδαραα...Eν τω μεταξύ αναπαράγουν κάθε μέρα το ίδιο κωλοάρθρο με άλλο τίτλο. Τι χάλι.
To υπουργείο πάλι στη σελίδα του δε λέει ακόμη τίποτα απολύτως, οπότε όλα πιθανά είναι.
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λίγο υπερβολικές τις βρίσκω! Όλες οι εκτιμήσεις τις δίνουν πολύ πιο κάτω! Πάντως νομίζω ότι αυτό το άρθρο είχε δημοσιευτεί πολύ πριν την ανακοίνωση των βαθμών γιατί στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι στη θεωρητική γράψαμε πολύ χαμηλά σε σχέση με το αναμενόμενο! Αυτό που ανακυκλωνουν τα ιδιαNewsbomb
1ο επιστημονικό πεδίο
Το χαμηλό ποσοστό των αριστούχων στ Αρχαία Ελληνικά, αναμένεται να επηρεάσει αρκετά την πτώση στα μόρια. Οι υψηλόβαθμες σχολές που κυμαίνονται μεταξύ 18.000 και 20.000 μόρια αναμένεται να σημειώσουν πτώση έως και 400 μόρια με τις άλλες κλίμακες να σημειώνουν μικρές αυξομειώσεις
Εως και 400 μορια πτωση στις υψηλοβαθμες σχολες?? δλδ με βαση αυτα η Νομικη ΕΚΠΑ θα κυμανθει στα 18300 -18500 και ΑΠΘ 18200-18400 ...
Άρθρα συνέχεια έχει καταντήσει αηδία!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.