Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
playmobil
Νεοφερμένος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα!Αν και λίγο άκυρη περίοδος να συζητάμε για βάσεις (τώρα μου ήρθε και τις ψιλοκοιτάω, γιατί τώρα άρχισα να βαριέμαι απ΄την ξάπλα,τις βόλτες και γενικά το ΤΙΠΟΤΑ) μπορεί να κάνει κάποιος εκτίμηση για το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ?Συγχωρέστε με αν κάποιος άλλος έχει ξαναρωτήσει.
16900 δίνεται η εκτίμηση της σχολής που θέλεις...
playmobil
Νεοφερμένος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιανου ειναι αυτες οι εκτιμησεις;
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθημερινη
Με βαση αυτες τις εκτιμησεις ειμαι μεσα και στο ιστορικο αρχαιολογικο αθηνας και στο ιστορικο αρχαιολογικο θεσσαλονικης...μονο ο κ.στρατηγακης με βγαζει κατα πολυ εκτος.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Με βαση αυτες τις εκτιμησεις ειμαι μεσα και στο ιστορικο αρχαιολογικο αθηνας και στο ιστορικο αρχαιολογικο θεσσαλονικης...μονο ο κ.στρατηγακης με βγαζει κατα πολυ εκτος.
Ειναι υπερβολικος ο Στρατηγακης!!
10483 ήταν η βάση πέρυσι, φέτος οι υποψήφιοι είναι λιγότεροι (μόνο 107) αλλά οι επιδόσεις καλύτερες...
Για τις θέσεις δεν είμαι σίγουρη, 75 είναι αν δεν απατώμαι...
Κάποιοι έγραψαν κάτω απ'τη βάση στο ειδικό, άλλοι προφανώς δε τη δήλωσαν πρώτη επιλογή -συμπέρασμα;;;
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Καμια πρόβλεψη για Ισπανική Φιλολογία, ΕΚΠΑ;
10483 ήταν η βάση πέρυσι, φέτος οι υποψήφιοι είναι λιγότεροι (μόνο 107) αλλά οι επιδόσεις καλύτερες...
Για τις θέσεις δεν είμαι σίγουρη, 75 είναι αν δεν απατώμαι...
Κάποιοι έγραψαν κάτω απ'τη βάση στο ειδικό, άλλοι προφανώς δε τη δήλωσαν πρώτη επιλογή -συμπέρασμα;;;
ποσα μορια εχεις;
ποσα μορια εχεις;
Εγώ 11825. Σίγουρα είμαι μέσα απλά ρωτάω και για μια φίλη που έχει 8200 μόρια...
Εκείνη όμως έδωσε με το 10% οπότε πιάνει ακριβώς την περσινή βάση
για την κατηγορία της και αναρωτιέμαι αν θα έχει θέμα!
giannis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Εγώ 11825. Σίγουρα είμαι μέσα απλά ρωτάω και για μια φίλη που έχει 8200 μόρια...
Εκείνη όμως έδωσε με το 10% οπότε πιάνει ακριβώς την περσινή βάση
για την κατηγορία της και αναρωτιέμαι αν θα έχει θέμα!
αν σκεφτεις οτι καποιοι που εδωσαν το ειδικο δεν θα εχουν την ισπανικη πρωτη επιλογη δεν ειναι απιθανο να μην συμπληρωθουν καν οι θεσεις φετος οπως περισυ στην ιταλικη.
τωρα με το 10% δεν ξερω ακριβως τι παιζει, δεν το εψαξα ποτε.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
vagelis_papa
Νεοφερμένος
EleniKat
Νεοφερμένος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
παιδια ελεος βοηθηστε με! ειμαι απο επαλ και οπως ειναι γνωστο ποτε κανενας δεν ασχολειται με θεματα που αφορουν το σχολειο μου.Ολες οι εκτιμησεις αφορουν τα γελ κ καμια δεν εχει γινει για τις φετινες βασεις των επαλ. Ενδιαφερομαι για το τμημα λογιστικης και χρηματοοικονομικης στο ατει θεσσαλονικης που η βαση του η περσινη ηταν 1575( για οσους δεν γνωριζουν το αριστα για εμας δεν ειναι 20000 αλλα 2000) κ εγω συγκετρωσα μονο 1217 μορια. Ακουσα πως οι βασεις για λογιστικη θα μειωθουν αρκετα.Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι για το θεμα μου ας κανει τον κοπο να απαντησει γιατι θελω να ξερω τι ελπιδες εχω να περασω.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
εψαξα στο google, δεν βρηκα κατι σχετικο
αν σκεφτεις οτι καποιοι που εδωσαν το ειδικο δεν θα εχουν την ισπανικη πρωτη επιλογη δεν ειναι απιθανο να μην συμπληρωθουν καν οι θεσεις φετος οπως περισυ στην ιταλικη.
τωρα με το 10% δεν ξερω ακριβως τι παιζει, δεν το εψαξα ποτε.
Μάλιστα... ευχαριστώ... για να δούμε!
takistakis
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.