Αφού λες ότι εμπιστεύεσαι τον Κουτρουμπέλη, σύμφωνα με αυτόν μπαίνει. Επίσης λες ότι Ιατρική Αθήνας σταματά πάνω από 19300 σε αντίθεση με την εκτίμηση του Κουτρουμπέλη...θεωρω σε καμια απο τις 2 αλλα μπορεις να ελπιζεις μεχρι να βγουν οι βασεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφού λες ότι εμπιστεύεσαι τον Κουτρουμπέλη, σύμφωνα με αυτόν μπαίνει. Επίσης λες ότι Ιατρική Αθήνας σταματά πάνω από 19300 σε αντίθεση με την εκτίμηση του Κουτρουμπέλη... Σου δίνω ελαφρυντικά λόγω του ονόματος σου που αυξάνει τις πιθανότητες να είσαι troll
κι ομως δεν ειμαι τρολ ειναι το ονομα μου.δηλαδη τι κακο εχει το ονομα αυτο???
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι ομως δεν ειμαι τρολ ειναι το ονομα μου.δηλαδη τι κακο εχει το ονομα αυτο???
ρε τυπε φαινεσαι απο μιλια μακρια οτι δεν εχεις σχεση με τιποτα απο αυτα που λες...απο τον τροπο που μιλας και μονο..κι δεν εννοω ασχημο τροπο. εννοω παιδικο και χαζο τροπο. αστο ρε τυπε. μην μιλας αλλο αφου σε εχουν παρει χαμπαρι να πουμε. αστο..
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι περισσότερες εκτιμήσεις μιλούν για άνοδο των ιατρικών 300-400 μόρια (400 οι περιφερειακές που έχουν και 45 θέσεις παραπάνω - Αλεξανδρούπολη - Κρήτη Γιάννενα) Θεωρώ ότι από 18500 και πάνω η Αλεξανδρουπόλη τουλάχιστο δε χάνεται
18700 και ανω πες.με 18500 ειναι αδυνατον.αντε στην χειροτερη να ειναι 18550 κατα τη γνωμη μου.εξαλλου ο χρησταρας ετσι προβλεπει και πεφτει σχεδον παντα μεσα
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι περισσότερες εκτιμήσεις μιλούν για άνοδο των ιατρικών 300-400 μόρια (400 οι περιφερειακές που έχουν και 45 θέσεις παραπάνω - Αλεξανδρούπολη - Κρήτη Γιάννενα) Θεωρώ ότι από 18500 και πάνω η Αλεξανδρουπόλη τουλάχιστο δε χάνεται
Κ εγω ρε φιλε τα 600 μορια ανοδος στις ιατρικες μου φαινονται πολλα. Δηλαδη αν δεν υπηρχε αυξηση των θεσεων , ποσο θα ανεβαιναν οι βασεις?1000 μορια?
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιος είναι ο Χριστάρας; 18080 Αλεξανδρ. το 2013 και 18550 φέτος + 45 θέσεις παραπάνω, μου φαίνεται υπερβολικό !!!
καθολου μα καθολου υπερβολικο,λογικοτατο θα ελεγα
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα δεν καταλαβες ο κουτρουμπελης λεει 18680 και βλεπουμε.αυτο τα λεει κατα τη γωμη μου.η γνωμη του κουτρουμεπλη δνε θεσφατον να ξερεις.
καθολου μα καθολου υπερβολικο,λογικοτατο θα ελεγα
Μαλιστα, λογικοτατο το 18550.Οσο πας και πεφτεις. Η εκτιμηση σου ( αυτο που στο Ελλαδισταν ολοι εχουμε μια γνωμη για τα παντα μπορει να με σκοτωσει) ειναι 18750-18780 και η εκτιμηση του Κουτρουμπελη που τον ευαγγελιζεσαι σε καθε ποστ ειναι 18680 αλλα το 18550 σου φαινεται λογικοτατο? Ελα πες την αληθεια....
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
ειμαι ασχετος??επειδη δε σας συμφερει αυτα που λεω???αν πω δηλαδη αυτα που λεει οτι ο κρις οτι θα παει 19200 και θα την πιασει ο διονυσης θα ειμαι αρεστος τοτε???εδω ο κουτρουμπελης που παντα χαιδευει αυτια και θελει να γινεται αρεστος τη βαζει 19280 φαντασου που θα φτασει μονο.τρομαζω και μονο στην ιδεα.
18700 και ανω πες.με 18500 ειναι αδυνατον.αντε στην χειροτερη να ειναι 18550 κατα τη γνωμη μου.εξαλλου ο χρησταρας ετσι προβλεπει και πεφτει σχεδον παντα μεσα
Κατι δεν παει καλα...
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε κατα ματθαιον ευαγγελιον (μου αρεσε αυτο το ευαγγελιζεσαι ) κραταω μια πισινη.ελπιζω να παει εκει και να την πιασεις για να μην κλαις μετα και ξαναδινεις και κανεις 10% και τετοια.μην νομιζεις οτι δε θελω να την πιασεις
Εγω νομιζω οτι απλα δεν εχεις τι να κανεις και εκ του ασφαλους και πισω απο εναν υπολογιστη κανεις τις "εκτιμησεις" σου.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.