Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετοίμασε βαλίτσες για Πάτρα!
Οκ ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
ΛΟΛ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ λενε 18100
Θα αυτοκτονήσω.
Δε μπορώ άλλο αυτές τις εφημερίδες.
Παίζουν με το άγχος των παιδιών για να πουλήσουν.
Ορκίζομαι πως δε θα ξανακοιτάξω βάσεις από εφημερίδα. Όποια κι αν είναι αυτή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Για το τμήμα Βαλκανικών,Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών στο ΠΑΜΑΚ υπάρχει καμία πρόβλεψη;Πέρσι είχε 14.952 και ανήκει στο 1ο αλλά και στο 5ο πεδίο.
Η Ημερησια μιλαει για βαση Νομικης Θεσσαλονικης 18.650 μόρια. Θα 'χει πλάκα με 18.674 να μην περάσω. Κρις τι λες;;;;;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Chris ή οποιος αλλος γνωριζει ας απαντησει: Επιασα 19104 και θέλω Ιατρικη Αθήνας ,που το βλεπω αδυνατο. Έχω αδερφο φοιτητη στην Ιατρικη Κρήτης ,αλλα δεν εχω καταλαβει τι γινεται με τις μεταγραφες. Αν περασω και εγω Κρητη μπορω να παρω μεταγραφη για Αθηνα, που ειναι η κατοικια μου, ή συμφερει να περασω σε άλλη πολη πχ Πατρα -που σιγουρα μπαινω? Απο τη μια φοβαμαι οτι αν περασω Κρητη δεν θα γινει δεκτη η μεταγραφη, αφου θα ειμαστε δυο αδερφια στην ιδια πολη και απο την αλλη αν παω Πατρα ,οτι κινδυνευω να μεινω εκει και να εχουμε τελικα 3 σπιτια . Ο νομος μιλαει για ελευθερες μεταγραφες αλλα τελικα ισχυει στα σιγουρα ? Υποψη οτι βρισκομαι πανω απο το εισοφηματικο οριο για το10% των επιπλεον θεσεων της τροπολογιας κτλ. Ευχαριστω
Ιατρική Αθήνας δεν νομίζω να πιάσεις!
Πέρνα Κρήτη που είναι εκεί ο αδερφός σου και έλα μετά Αθήνα (αν έχεις χαμηλό εισόδημα) με το 10% των θέσεων του ΑΕΙ υποδοχής.
Μην το ρισκάρεις για 3ο σπίτι. Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι επειδή ο αδερφός σου σπουδάζει στην Κρήτη, να μην μπορείς να έρθεις Αθήνα, αφού σπουδάζει σε διαφορετική πόλη από αυτή της μόνιμης κατοικίας σου!
schrei-boom
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Βλεπω πολλα ποστς που αφορουν μεταγραφες ,αλλα και ο chris αναφερεται συχνα σε αυτες. Δεν θελω να το παιξω ξερολας και δεν το εχω ψαξει ο ιδιος. Πηγα ομως σε μια ενημερωση επαγγ. προσανατολισμου και ειπαν πως οι μεταγραφες φετος θα γινονται με αιτησεις και το καθε πανεπιστημιο θα αποφασιζει αν θα τις δεχτει και ποσες. Δεν αποκλειεται να λεω κτ λαθος, αλλα αν καταλαβα καλα κτ τετοιο μας ειπαν και λαμβανοντας υποψιν τις απεργιες τα προβληματα και γνκ τον χαμο στο εμπ και στις περισσοτερες αθηναικες δυσκολα θα δεχτουν μεταγραφες αν ισχυει αυτο. Κανω καπου λαθος?
Όσο αφορά τους πολύτεκνους, τρίτεκνους και άλλες κατηγορίες, ισχύουν ελεύθερες μετεγγραφές. Που σημαίνει ότι αν υπάγεσαι σε μια από αυτές τις κατηγορίες παίρνεις αυτόματα δίχως περιορισμό μετεγγραφή και ο υπουργός είπε ότι δεν θα πρέπει καν να κάνεις αίτηση.
Εκεί που θα πρέπει σίγουρα να κάνεις αίτηση και δεν είναι σίγουρο αν πάρεις τελικά μετεγγραφή είναι με τα κοινωνικά κριτήρια (δηλαδή άτομα με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα μπορεί να κάνουν αίτηση μετεγγραφής και να διεκδικήσουν 1 θέση από το maximum 10% των θέσεων του ΑΕΙ υποδοχής).
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris αν πεξω το Αργεντινη-Βελγιο 2-1 θα παω κουβά?
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
orange crush
Δραστήριο μέλος
Chris αν πεξω το Αργεντινη-Βελγιο 2-1 θα παω κουβά?
χαχαχαχαχα ! θεος !!
alexandkonst
Νεοφερμένος
Εβγαλα 15.400..
Ειμαι θετικη κατευθυνση και ενδιαφερομαι για το τμημα Φυσικοθεραπειας
Μπορω να πιασω καποιο τμημα?(συγκεκριμενα για πατρα και αθηνα θελω..)
Ευχαριστω εκ των προτερων.....
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλική συμβουλή για τους μεταλλουργούς , επειδή ρώτησα η ίδια απο ενδιαφέρον..... μην τη δηλώσεις καν ! Δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει , απλά υπάρχει για να καλυφθεί το ψώνιο μερικών που θέλουν οπωσδήποτε να μπουν ΕΜΠ ...
Την είχα έτσι κι αλλιώς αρκετά κάτω στην σκέψη μου, 7η και κάτω επιλογή Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία
pol_94
Νεοφερμένος
Την είχα έτσι κι αλλιώς αρκετά κάτω στην σκέψη μου, 7η και κάτω επιλογή Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία
που στοχευεις?
johnyman
Νεοφερμένος
artemis1996
Νεοφερμένος
ΛΕΝΑ 87
Νεοφερμένος
tipotas
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.