akikos
Επιφανές μέλος
Προσεχέ τι θα δηλώσες... Η σχολή όταν λειτουργεί είναι μια χαρά αλλά δυστυχώς υπολειτουργεί ή είναι κλειστή. Ήταν μια σχολή με κύρος που πλέον έχει καταστραφεί από τους συνδικαλιστές φοιτητές της.ηλεκτρολογους EMΠ ME 18900 πιανουμε τι λετε??
Οι περσινοί επιτυχόντες που κάνανε το λάθος να διαλέξουν τη σχολή εκτός απο την εξεταστική που κινδυνεύουν να χάσουν έχουν χάσει ήδη το καλοκαίρι τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι φίλεNαι ρε πολυ ανετα... Οι πολιτικοι μηχανικοι δεν εχουν ζητηση τα τελευταια χρονια και οι βασεις καθε χρονια πεφτουν...
Απιθανο να ανεβουν 700 μορια φετος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ συγκεκριμένα θέλω αρχιτεκτονική Βόλου που πέρσι είχε 17.100 με σχεδιο και είμαι ήδη πανω απο τη βάση χωρίς το σχεδιο. Πόσο θα μπορούσε να παει; Η Θεσσαλονίκη που πέρσι είχε κάπου στο 19 πόσο θα μπορούσε να αυξηθεί αν λάβουμε υπ'οψιν οτι το γραμμικο σχεδιο ήταν λιγο ζορικο φέτος;
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Κάποιος για Ιατρική ΑΠΘ? και μια απλή εκτίμηση παρακαλώ
Εγώ θα δηλώσω με 19281. Εσύ πόσο έβγαλες; Δεν ξέρω πόσο θα πάει αλλά ακούγεται λίγο πάνω από 19000.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 845212
Επισκέπτης
Το οτι αυξανονται οι εισακτεοι σε ενα τμημα δε σημαινει οτι δε θα αυξηθει η βαση της σχολης;
Οχι παντα! Η βαση εξαρταται (απο οσο γνωριζω) απο: 1) τον αριθμο των εισαχτεων 2) απο τις επιδοσεις των υποψηφιων 3) και απο τις προτιμησεις των υποψηφιων (βλεπε βασεις παιδαγωγικων τα τελευταια χρονια )
Kenpachi
Νεοφερμένος
Στεφανος12396
Νεοφερμένος
Εγώ θα δηλώσω με 19281. Εσύ πόσο έβγαλες; Δεν ξέρω πόσο θα πάει αλλά ακούγεται λίγο πάνω από 19000.
πανω απο 19000 ??? Με τιποτα η θεσσαλονικη δεν θα ανεβει πανω απο 200 μορια ... Αυτο που ακουγεται συγκριτικα με τις βαθμολογιες ειναι οτι η βαση της ιατρικης ΑΠΘ θα ανεβει οριακα ... που θα πει απο 100 μεχρι 200 μορια ... Να φανταστεις οτι μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα απο τα βαθμολογικα κεντρα διερρεαν συζητησεις που ανεφεραν μεχρι και πτωση της ιατρικης ΑΠΘ ... Συμπερασματικα ομως δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα μεχρι τον Αυγουστο ...
Nikos Grn
Νεοφερμένος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
πανω απο 19000 ??? Με τιποτα η θεσσαλονικη δεν θα ανεβει πανω απο 200 μορια ... Αυτο που ακουγεται συγκριτικα με τις βαθμολογιες ειναι οτι η βαση της ιατρικης ΑΠΘ θα ανεβει οριακα ... που θα πει απο 100 μεχρι 200 μορια ... Να φανταστεις οτι μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα απο τα βαθμολογικα κεντρα διερρεαν συζητησεις που ανεφεραν μεχρι και πτωση της ιατρικης ΑΠΘ ... Συμπερασματικα ομως δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα μεχρι τον Αυγουστο ...
Σορρυ φιλε τωρα ειδα το ΑΠΘ :p Για Αθηνα εγω μιλουσα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Κ γω αυτή θα δηλώσω.με 18.347 παιζει να πιασω ψυχολογια απθ λετε; στα ορια θα ειμαι λογικα...
Αν κοιτάξεις τις βάσεις δεν έχει ανεβεί τα τελευταία χρόνια πάνω από 18200.
Λογικά θα 'σαι οκ.Αν όχι πιστεύω οριακά.
Ας περιμένουμε και τις στατιστικές.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
PAOAND
Νεοφερμένος
BigBang0000
Νεοφερμένος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
με 18.741 μορια που συγκέντρωσα υπάρχει περίπτωση να χάσω μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ ?
Ενας φιλος μου εγραψε 18743 και θελει μηχανολογους. Μου λεει οτι πιστευει πως δεν περναει. Προσωπικα θεωρω οριακα.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Βάσει των θεμάτων και μόνο (δεν έχουν βγει ακόμα τα στατιστικά) λογικά θα ανεβεί στα επίπεδα του '12, δηλαδή κάπου στα 18650-18700.πόσο λέτε να πάει η βαση νομικης θεσσαλονίκης;
BigBang0000
Νεοφερμένος
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενας φιλος μου εγραψε 18743 και θελει μηχανολογους. Μου λεει οτι πιστευει πως δεν περναει. Προσωπικα θεωρω οριακα.
Οριακα ηλεκτρολογους, Ειναι απιθανο να πανε 18800 οι μηχανολογοι. Γυρω στο 18500-18600 θα ειναι. Ηλεκτρολογους ελπιζω να μην πανε πανω απο 18900.....
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.