Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
dalebarbie
Νεοφερμένος
η ιατρικη αλεξανδρουπολης περυσι πηρε 120 ατομα φετος 175 δεν ειναι τεραστια διαφορα αυτη; αν βιολογια ειναι τα ιδια ποσοστα με 13 και χημεια χειροτερα μην περιμενετα ανοδο αλλα πτωση ...αλλα ας περιμενουμε λιγο και τα στατιστικα ....Η αληθεια ειναι οτι παμε για αναδο οπως ειναι τα πραγματα, εκτος και αν βαλουν εξαιρετικα δυσκολη φυσικη. Μαθητες που στοχευουν για ψηλες σχολες πολυτεχνειου/ιατρικες δεν εχουν δυσκολευτει αρκετα μεχρι στιγμης. (Το 95 δηλαδη το γραφουν ανετα, εξαιρειται η εκθεση). Αν στη φυσικη τωρα ο μ.ο των βαθμων αυτων των μαθητων πεσει στο 15-16 θα μπορουμε να ελπιζουμε να ισοσταθμιση με περσυ. Οι θεσεις δεν ξερω ποσο ακριβως αυξηθηκαν, αλλα στις υγειας που το κοιταξα παραμενουν οι ιδιες. Φυσικα στα πλαισια της συζητησης λεω την αποψη μου, χωρις να θελω να αγχωσω κανεναν αφου το θεμα αφορα και εμενα. Ολοι μας το ιδιο ζορυ τραβαμε Ευχομαι να μεινουν στα ιδια επιπεδα ομως.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Vilas
Νεοφερμένος
kostaspap1996
Νεοφερμένος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
η ιατρικη αλεξανδρουπολης περυσι πηρε 120 ατομα φετος 175 δεν ειναι τεραστια διαφορα αυτη; αν βιολογια ειναι τα ιδια ποσοστα με 13 και χημεια χειροτερα μην περιμενετα ανοδο αλλα πτωση ...αλλα ας περιμενουμε λιγο και τα στατιστικα ....
Οι ιατρικες ειναι τοσο περιζητητες που τα 55 ατομα παραπανω ισοδυναμουν σε μια διαφορα περιπου 50-60 μορια!
Φιλικη συμβουλη: περιμενετε πρωτα τις βαθμολογιες σας κ μετα πειτε ποια σχολη θα ανεβει ή κατεβει ποσο και γιατι!
nPb
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω εκ των προτερων..
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
δεν είναι η επιστήμη περιζήτητη, είναι η σχολή με το αθάνατο κύροςΠοιος καθιστά περιζήτητη την Ιατρική επιστήμη; Υπάρχουν άχρηστες ή καθόλου ζητήσιμες επιστήμες;
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
kostaspap1996
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Αν έχω βγάλει στην χειρότερη των χειροτέρων περίπτωση 16000 μόρια και βγάλω 3000 τουλάχιστον από το σχέδιο,δηλαδή συνολικά 19.000 δεν θα πιάσω αρχιτεκτονική βόλου...; Πέρσι η βάση ήταν 17.100 περίπου, πόσο μπορεί να ανεβεί; Αυτή η φυσική με έφαγε,ας είναι καλά τα μαθηματικά...
kostaspap1996
Νεοφερμένος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαμιά άποψη και για την περίπτωσή μου...;
Αν έχω βγάλει στην χειρότερη των χειροτέρων περίπτωση 16000 μόρια και βγάλω 3000 τουλάχιστον από το σχέδιο,δηλαδή συνολικά 19.000 δεν θα πιάσω αρχιτεκτονική βόλου...; Πέρσι η βάση ήταν 17.100 περίπου, πόσο μπορεί να ανεβεί; Αυτή η φυσική με έφαγε,ας είναι καλά τα μαθηματικά...
Χαχ τι αλλο θα ακουσουμε πια Εσυ το θεωρεις λογικο να ανεβει η βαση της αρχιτεκτονικης βολου 19000 ; Στα ιδια με περισυ περιπου θα κυμανθει.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Φιλε μου σου ευχομαι ολοψυχα να περασεις ιατρικη(που αν κρινω απο τι περιμενεις εισαι ηδη μεσα),αλλα ακομα και αν δε τα καταφερεις να ξερεις οτι η οδοντιατρικη ειναι εξαιρετη σχολη,εγω εκει επιθυμω να περασω αλλα εχασα εδαφος απο φυσικη,καπου στα 18100-18300, με βλεπω...Καλη επιτυχια
Εγω φυσικη εκανα λαθη για ηλιθιους και εχασα τσαμπα βαθμους. Ο καθηγητης μου λεει αυτο το εγραψε και η τελευταια μαθητρια μου. Ελυσα τα δυσκολα βεβαια, αλλα τις αλλες απροσεξιες δεν τις δικαιολογω. Τουλαχιστον εγραψα γυρω στο 17 και δεν επαθα πανολεθρια. Εμενα οδοντιατρικη Αθηνας ηταν ο στοχος μου, απλα μου μπηκε η ιδεα της ιατρικης. Ισως τελικα προτιμησω οδοντιατρικη Αθηνας, η οποια ελπιζω να μην ανεβει πανω απο 18500. Τα μορια μου τα υπολογιζω γυρω στα 18800, αλλα ποτε δεν ξερεις, οποτε πες 18500. Αν δεν περασω ουτε οδοντιατρικη λογω της φυσικης, τοτε μαλλον ξανα...Ευχομαι να την πιασουμε και οι δυο, να παμε συμφοιτητες
methexys
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.