Chris1993
Περιβόητο μέλος
Τις θέσεις της Ιατρικής Αθήνας που άλλαξαν τις συνυπολόγισες.
Έχω ξαναπεί ότι στην ουσία δεν αυξήθηκαν οι θέσεις της Ιατρικής παρά ελάχιστων περιπτώσεων, αφού δινόντουσαν σε ειδικές κατηγορίες.
Και επίσης πρέπει να ξέρετε ότι 20 παραπάνω θέσεις στην Ιατρική είναι το πολύ -60 μόρια!
Και εν τέλει, αυτές είναι οι εκτιμήσεις μου, που κάνω τόσα χρόνια και δεν πέφτω έξω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pol_94
Νεοφερμένος
Αλεξανδρούπολη αποκλείεται. 19011 είχε το 2010 και σε καμία περίπτωση δεν πάει τόσο. 18750 είναι η εκτίμησή μου.
για μηχανολογους λεω που κολλαει η αλεξανδρουπολη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Έχω ξαναπεί ότι στην ουσία δεν αυξήθηκαν οι θέσεις της Ιατρικής παρά ελάχιστων περιπτώσεων, αφού δινόντουσαν σε ειδικές κατηγορίες.
Και επίσης πρέπει να ξέρετε ότι 20 παραπάνω θέσεις στην Ιατρική είναι το πολύ -60 μόρια!
Εγώ εννοώ ότι μειώθηκαν. Διότι 175 είναι φέτος μαζί με το 20% ενώ πέρσυ 170 χωρίς, δηλαδή 204 σύνολο. Άρα μιλάμε για 29 θέσεις λιγότερες;
alexandkonst
Νεοφερμένος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
για μηχανολογους λεω που κολλαει η αλεξανδρουπολη?
Σόρρυ, στο καπάκι είχα απαντήσει στο παιδί για ιατρική.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εγώ εννοώ ότι μειώθηκαν. Διότι 175 είναι φέτος μαζί με το 20% ενώ πέρσυ 170 χωρίς, δηλαδή 204 σύνολο. Άρα μιλάμε για 29 θέσεις λιγότερες;
Οι επίδραση αυτής της διαφοράς θέσεων είναι μικρή. Και την έχω συνυπολογίσει αθροιστικά στο περιθώριο σφάλματος!
pol_94
Νεοφερμένος
παντως οταν θα αυξηθουν ο βασεις 200-300 μορια τον Αυγουστο να μη γινετε ολοι αφαντοι οπως καθε χρονια
αν ξερεις να διαβαζεις στατιστικα δεν μιλαμε για αυξηση 300 μοριων τουλαχιστον στο πεδιο των ιατρικων και των πολυτεχνικων
Οι επίδραση αυτής της διαφοράς θέσεων είναι μικρή. Και την έχω συνυπολογίσει αθροιστικά στο περιθώριο σφάλματος!
Για οδοντιατρική πως το βλέπεις;
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Άρα η τελικότατη πρόβλεψη σου είναι 19220-19270, μαζί με την αλλαγή των θέσεων;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Για οδοντιατρική πως το βλέπεις;
Ε και αυτή χοντρικά στα 18.500!
Άρα η τελικότατη πρόβλεψη σου είναι 19220-19270, μαζί με την αλλαγή των θέσεων;
Ναι!
alexandkonst
Νεοφερμένος
και για πες εσυ που ξερεις?αν ξερεις να διαβαζεις στατιστικα δεν μιλαμε για αυξηση 300 μοριων τουλαχιστον στο πεδιο των ιατρικων και των πολυτεχνικων
1000 μορια?
2000 μορια?
4000 μορια?
αλλα ξεχασα, εδω ειμαστε στο ischool που ολοι γραφουν 19500 μορια
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Ε και αυτή χοντρικά στα 18.500!
Ναι!
Έχω 19281, λες να κάνω τη βάση; αχαχαχαχαχαχα ε ρε σε αναμμένα κάρβουνα θα είμαι πάλι...
BigBang0000
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αληθεια οι μηχανολογοι θα ανεβουν πανω απο 18700? δυσκολο μ φαινεται...ανοδος 600 μορια ειναι αρκετα υπερβολικο σε τετοια σχολη...
Δεν ξέρω τι σας φαίνεται παράλογο.
ΗΜΜΥ ΕΜΠ άνω των 19.000 και ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΕΜΠ άνω των 18.750.
alexandkonst
Νεοφερμένος
για ξανθη ΗΜΜΥ ποσο λες?Δεν ξέρω τι σας φαίνεται παράλογο.
ΗΜΜΥ ΕΜΠ άνω των 19.000 και ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΕΜΠ άνω των 18.750.
kostas-p
Νεοφερμένος
Χαλάρωσε... πήγαινε πουθενά διακοπές ξέχασε τα πάντα. Ότι μπορούσες να κάνεις το έκανες. Όσο και να αγχώνεσαι τώρα δεν αλλάζει τίποτα γι' αυτό σβήστα κάρβουνα μην καίνε τσάμπα.Έχω 19281, λες να κάνω τη βάση; αχαχαχαχαχαχα ε ρε σε αναμμένα κάρβουνα θα είμαι πάλι...
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
για ξανθη ΗΜΜΥ ποσο λες?
To HMMY Ξάνθης θα έχει πολύ μεγάλη άνοδο λόγω των μετεγγραφών. Και γενικά όλα τα περιφερειακά υψηλόβαθμα τμήματα.
Θα σου απαντήσω αργότερα!
Chris ριξε μια ματια στο μηνυμα που σου εστειλα!Θα βρεις χρονο ή δυσκολο?
Μου'χουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα.
Θέλω χρόνο να μελετήσω ειδικά το 5ο πεδίο.
Όμως αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είσαι μέσα αλλά οριακά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.