elouroides
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elef8eria_Ad
Νεοφερμένος
Από αυτά που διαβάζω στο internet, λέγεται ότι η Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου είναι η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ημερομηνία. Άρα ό,τι και να κάνουν τη Δευτέρα (στη χειρότερη περίπτωση) θα ξέρουμε....
Επίσης λέγεται ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τις λίστες των στρατιωτικών σχολών γι' αυτό και άργησαν περισσότερο (δηλαδή είχαν έτοιμο το δελτίο τύπου -και καλά- αλλά τελικά δεν το δημοσίευσαν). Ας ελπίσουμε ότι για να λένε έτσι το πρόβλημα λύθηκε και θα μας πούνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το μεσημέρι-απόγευμα την πολυαναμενόμενη ημερομηνία....
Άντε γιατί φέτος πολλά μας έκαναν...φτάνει!
Mην το γρουσουζευεις ρε παιδι μου! Αμαν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Με εμάς τα παιδιά από νυχτερινά σχολεία δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει...είναι τόσο λίγες οι θέσεις στις σχολές...το πολύ 3 θέσεις δίνει μια σχολή στους νυχτερινούς...το θέμα είναι ότι εγώ είμαι και τρίτεκνη...πιάσε το αυγό και κούρεφτο...έχω βάλει πραγματικά πάρα πολλές σχολές σε Αθήνα και επαρχία αλλά ειλικρινά είναι joker το θέμα...και μας παιδεύουν τόσες μέρες από αναβολή σε αναβολή μας πάνε...ΕΛΕΟΣ
Είναι λίγες οι θέσεις γιατί είναι πολύ λίγοι και οι υποψήφιοι.
Οι βάσεις των εσπερινών είναι κατα βάση αρκετά ως και πολύ χαμηλές.
Πες μου τι έχεις δηλώσει και θα σου πω την γνώμη μου.
Τα μόνα τμήματα που έχουν επιπρόσθετες θέσεις για τρίτεκνους από εσπερινά είναι τα εξής :
1) Ιστορίας & Αρχαιολογίας Αθήνας (Βάση 2012 : 9036)
2) Ιστορίας & Αρχαιολογίας Θεσ/νίκης (Βάση 2012 : 9329)
3) Νομική Αθήνας (Βάση 2012 : 13657)
4) Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης Αθήνας (Βάση 2012 : 8598 )
5) Κοινωνιολογίας Παντείου (Βάση 2012 : 8904)
6) ΤΕΦΑΑ Αθήνας (Βάση 2012 : 8412)
7) Μαθηματικών Αθήνας ( Βάση 2012 : 0 -> 1 προσφερούμενη θέση που έμεινε κενή)
8 ) Μαθηματικών Θεσσαλονίκης ( Βάση 2012 : 0 -> 1 προσφερούμενη θέση που έμεινε κενή)
9) Γεωπονίας Θεσσαλονίκης (Βάση 2012 : 6938 )
10) ΤΕΙ Φυτικής Παραγωγής Θεσ/νίκης (Βάση 2012 : 4736)
11) ΗΜΜΥ ΕΜΠ (Βάση 2012 : 6632)
12) Οργάνωση & Διοίκησης Επιχειρήσεων Ο.Π.Α (Βάση 2012 : 6605)
13) Οργάνωση & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑ.ΠΕΙ (Βάση 2012 : 3358 )
14) ΤΕΙ Λογιστικής Θεσ/νίκης (Βάση 2012 : 0 -> 1 προσφερούμενη θέση που έμεινε κενή)
Όλα απο 1 θέση.
Και όπως βλέπεις οι βάσεις τους πιο χαμηλές δεν γίνεται να είναι.
Guest 125423
Επισκέπτης
τελικα τι εγινε βγηκε καμια ανακοινωση απο το υπουργειο?
Τίποτα ακόμα
Zoo-doc
Νεοφερμένος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.pelop.gr/?page=article&DocID=124333&srv=52
fania17
Νεοφερμένος
Guest 125423
Επισκέπτης
Ρε παιδιά, εγώ άκουσα σήμερα σε πρωινή εκπομπή ότι θα ανακοινωθούν 29 τελικά..
Φήμες είναι όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο ΣΚΑΙ νομίζω..μόνο άκουγα..Σε ποια εκπομπή το άκουσες?
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Περσι η βαση ηταν 14.203 και ανεβηκε σχεδον 100 μορια...
(Θελω να παω Κρητη..)
infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
μια απ τα ίδια...το θεμα μας δεν ειναι η μια μερα αλλα η αγνοια που εμενα προσωπικα με σκοτωνει!!!
Guest 125423
Επισκέπτης
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα νεύρα μου έχουν σπάσει.... Δεν μπορώ άλλο αυτή την αναμονή.
Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς ...
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Λέτε το μαθηματκο Πατρας να πεσει πανω απο 302 μορια;
Περσι η βαση ηταν 14.203 και ανεβηκε σχεδον 100 μορια...
(Θελω να παω Κρητη..)
Τι λετε ρε παιδια?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.