Guest 125423
Επισκέπτης
Ελπιζω αυτη η ΤΕΡΑΣΤΙΑ και γεματη αγχος αναμονη των αποτελεσματων να μην κρυβει εκπληξεις...
Το τραγικο της υποθεσης θα ειναι να πεσουν οι βασεις στις περισσοτερες σχολες 50-100 μορια και τοτε να δουμε τι κλαμα θα ριξουμε ολοι εμεις οι ''ανυπομονοι'',κυριως τωρα που μας φουσκωσαν τα μυαλα με την ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ''... Αντε να δουμε!
Με άγχωσες τρελά τώρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
πιστευετε οτι οι βασεις μπορει να βγουν δευτερα 2 σεπτεμβριου?
Γιατί όχι;
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Zoo-doc
Νεοφερμένος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ArnakiAsproPaxi
Νεοφερμένος
πιστευετε οτι οι βασεις μπορει να βγουν δευτερα 2 σεπτεμβριου?
Από αυτά που διαβάζω στο internet, λέγεται ότι η Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου είναι η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ημερομηνία. Άρα ό,τι και να κάνουν τη Δευτέρα (στη χειρότερη περίπτωση) θα ξέρουμε....
Επίσης λέγεται ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τις λίστες των στρατιωτικών σχολών γι' αυτό και άργησαν περισσότερο (δηλαδή είχαν έτοιμο το δελτίο τύπου -και καλά- αλλά τελικά δεν το δημοσίευσαν). Ας ελπίσουμε ότι για να λένε έτσι το πρόβλημα λύθηκε και θα μας πούνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το μεσημέρι-απόγευμα την πολυαναμενόμενη ημερομηνία....
Άντε γιατί φέτος πολλά μας έκαναν...φτάνει!
Guest 125423
Επισκέπτης
Βλεπω οτι ανηκεις και εσυ στην κατηγορια:''Ελα μωρε!Θα πεσει η σχολη μου 400 μορια και θα την πιασω...Αλλωστε ετσι λενε ολοι"
Οοο γιες...Βασίζομαι και στην τριτεκνία. Άντε να δούμε...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
for me?Βλεπω οτι ανηκεις και εσυ στην κατηγορια:''Ελα μωρε!Θα πεσει η σχολη μου 400 μορια και θα την πιασω...Αλλωστε ετσι λενε ολοι"
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Καμία ελπίδα!
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην τηλεόραση λένε ότι οι βάσεις θα βγουν την Παρασκευή ,στις εφημερίδες πάλι την Πέμπτη ...Βγάλτε εσείς τώρα άκρη
Καμία ελπίδα!
https://www.fimes.gr/2013/08/results-minedu-gov-gr-baseis-2013/
δικαιολογημένοι κιόλας για την καθυστέρηση.... !!!
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.fimes.gr/2013/08/results-minedu-gov-gr-baseis-2013/
δικαιολογημένοι κιόλας για την καθυστέρηση.... !!!
Δεν θα ανοίξω το στόμα μου ...
Α και στο άρθρο λέει ότι οι βάσεις στο 1ο πεδίο θ ανέβουν ... Καλό! Πραγματικά ότι να ναι ..μπαίνει ο καθένας γράφει ότι του κ@υλωσει και παίζει με τη δικιά μας αγωνία ...οκ
elouroides
Νεοφερμένος
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θα ανοίξω το στόμα μου ...
Α και στο άρθρο λέει ότι οι βάσεις στο 1ο πεδίο θ ανέβουν ... Καλό! Πραγματικά ότι να ναι ..μπαίνει ο καθένας γράφει ότι του κ@υλωσει και παίζει με τη δικιά μας αγωνία ...οκ
αυτό είπα να μην το σχολιάσω, αλλά μιας και το έθιξες....
ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του!! αφού υπέθεσα ότι οι εκτιμήσεις είναι copy and paste από τις εκτιμήσεις που γίνονταν πριν βγουν τα στατιστικά... Δεν εξηγείται αλλιώς!!
elouroides
Νεοφερμένος
παιδια μην τα παιρνετε και πολυ στα σοβαρα εγω εβλεπα σε κατι εκτιμησεις την ιδια σχολη να εχει διαφορετικη βαση στο 4ο και διαφορετικη στο 3ο πεδιο...προφανως ο ανθρωπος ηταν ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!αυτό είπα να μην το σχολιάσω, αλλά μιας και το έθιξες....
ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του!! αφού υπέθεσα ότι οι εκτιμήσεις είναι copy and paste από τις εκτιμήσεις που γίνονταν πριν βγουν τα στατιστικά... Δεν εξηγείται αλλιώς!!
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και όλα αυτά στο τετράγωνο!
fania17
Νεοφερμένος
elouroides
Νεοφερμένος
εγω ακουσα οτι θα βγουν πεμπτη παντως οσο για το ποσο θα πεσουν αγνωστο κι ο καθενας λεει οτι του κατεβει στην κεφαλα!Έχω πραγματικά φρικάρει...είμαι απόφοιτος νυχτερινού λυκείου...έβγαλα 15.345 μόρια και περιμένω...πραγματικά δεν ξέρω που θα περάσω...Ας μας πει κάποιος κάτι έγκυρο ρε παιδιά...!!!
fania17
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.