_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shiv
Νεοφερμένος
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
720 μόρια πάνω απο τους ημμυ του βόλου.Ελπίζω να μην γίνει καμιά βλακεία και βρεθώ πάτρα τελικά
Θα πρεπει να σαι πολυυ γκαντεμης ! :Ρ
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Εσυ αμα εισαι ατυχος για τριτη συνεχομενη χρονια τοτε τι να πω!!!!Εκει θα βρεθω εγω αν γινει αυτο με το φυσικο.590 πανω αππ το βολο εγω...
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα ΤΕΙ ομως δεν κοψανε πολλους εισακτεους?Μην αναμένετε ημερομηνία ανακοίνωσης βάσεων παρά 1 ή 2 μέρες πιο πριν.Δεν συνηθίζεται για τα αντανακλαστικά του το υπουργείο.
Σας το λέω για να μην αγωνιατε.
Οσο για το 5ο πεδίο που έγραψε ένας εν δυνάμει συνάδελφος,με μίσους αριστούχους σε σχέση με πέρσι στο ΑΟΘ,με μειωμένα ποσοστά αριστούχων στα μαθηματικα γενικής και λιγότερους υποψήφιους για τις ίδιες και περισσότερες θέσεις στο 5ο,όσοι περνάνε την περσινή βάση με μεγάλη ασφάλεια μπορούν να πανηγυρίζουν.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Aμα εισαι 720 μορια πανω απο το Βολο δεν πιανεις Πατρα ουτως η αλλως....Η Πατρα περυσι ειχε 17600...720 μόρια πάνω απο τους ημμυ του βόλου.Ελπίζω να μην γίνει καμιά βλακεία και βρεθώ πάτρα τελικά
Οποτε μην αγχωνεσαι!!!
akis95
Δραστήριο μέλος
μαλλον εννοει ceidAμα εισαι 720 μορια πανω απο το Βολο δεν πιανεις Πατρα ουτως η αλλως....Η Πατρα περυσι ειχε 17600...
Οποτε μην αγχωνεσαι!!!
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Α ναι σωστα....Μπερδευτηκα γιατι ειπε ημμυ....μαλλον εννοει ceid
Παντως καλυτερα ceid στην Πατρα παρα ημμυ στο Βολο κατ'εμε....
Εκτος αν ειναι Βολιωτης
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Shiv
Νεοφερμένος
Ναι στην πάτρα πριν εννοούσα το CeidΑ ναι σωστα....Μπερδευτηκα γιατι ειπε ημμυ....
Παντως καλυτερα ceid στην Πατρα παρα ημμυ στο Βολο κατ'εμε....
Εκτος αν ειναι Βολιωτης
Βασικά προτιμώ τους ΗΜΜΥ απο το Ceid για 2 λόγους: Για τα επιπλέον επαγγελματικά δικαιώματα που σου προσφέρει και γιατί είναι πιο κοντά ο βόλος απο την πάτρα απο εδώ που μένω
akis95
Δραστήριο μέλος
Ναι στην πάτρα πριν εννοούσα το Ceid
Βασικά προτιμώ τους ΗΜΜΥ απο το Ceid για 2 λόγους: Για τα επιπλέον επαγγελματικά δικαιώματα που σου προσφέρει και γιατί είναι πιο κοντά ο βόλος απο την πάτρα απο εδώ που μένω
λογικα περνας βολο
Ναι στην πάτρα πριν εννοούσα το Ceid
Το παρατηρω και απο πολλους φιλους μου οτι διαλεξαν σχολη με βασικο κριτηριο τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σε λιγο θα με κανουν να πιστευω οτι εκανα λαθος που δεν εκανα το ιδιο Νομιζα οτι στην επιλογη δεν πρεπει να λαβω υποψην τα δικαιωματα και τις υπογραφες καθολου και να επιλεξω μονο με βαση την σχολη.
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το παρατηρω και απο πολλους φιλους μου οτι διαλεξαν σχολη με βασικο κριτηριο τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σε λιγο θα με κανουν να πιστευω οτι εκανα λαθος που δεν εκανα το ιδιο Νομιζα οτι στην επιλογη δεν πρεπει να λαβω υποψην τα δικαιωματα και τις υπογραφες καθολου και να επιλεξω μονο με βαση την σχολη.
Στην Ελλάδα το έχουμε αυτο...θελουμε λιγο Απ ολα...ίσως φταίει κ η ανασφάλεια που έχουν μερικοί μήπως τελικα δεν ήταν αυτο που επέλεξαν αυτο που θα ήθελαν να κάνουν...εγω αυτο που έκανα ήταν πρώτα να δω τι μου αρέσει και μετα είδα τα μαθήματα της σχολής που μ αρέσει και είδα αν μου κανει...αυτο θα σου πρότεινα να κανεις
ΥΓ: να κοιτάξουμε τα επαγγελματικά δικαιώματα για ποιο λόγο όλοι άνεργοι θα ειναι στην Ελλάδα...άμα υπήρχε Σχολη καφεκοπτιας και service οκ αλλα δεν υπάρχει
Shiv
Νεοφερμένος
Από την στιμγή που οι σχολές είναι παρόμοιες γιατί να μην επιλέξω αυτήν που προσφέρει περισσότερα επαγγλεματικά δικαιώματα
Αν και ο βόλος > πάτρα στην δικιά μου περίπτωση για διάφορους λόγους
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποσα μορια εχεις...;;απο οτι εχω δει στις εκτιμησεις γυρω στο 17+ λενε...
16789 με κοινωνικα κριτηρια
Guest 875331
Επισκέπτης
Από την στιμγή που οι σχολές είναι παρόμοιες γιατί να μην επιλέξω αυτήν που προσφέρει περισσότερα επαγγλεματικά δικαιώματα
Αν και ο βόλος > πάτρα στην δικιά μου περίπτωση για διάφορους λόγους
Πρώτα απ'όλα σημασία έχει τι θέλεις εσύ. Θες ενεργειακός δε μπορείς από την Πάτρα, το ceid είναι σχολή πληροφορικής. Αν θες πληροφορική τότε μη πας στο Βόλο γιατί το ceid είναι μακράν καλύτερο.
Αστοιχείωτοι συγγενείς και λοιποί για κάποιο λόγο δίνουν τις δικές τους συμβουλές σε σένα για κάτι τόσο σημαντικό.Το παρατηρω και απο πολλους φιλους μου οτι διαλεξαν σχολη με βασικο κριτηριο τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σε λιγο θα με κανουν να πιστευω οτι εκανα λαθος που δεν εκανα το ιδιο Νομιζα οτι στην επιλογη δεν πρεπει να λαβω υποψην τα δικαιωματα και τις υπογραφες καθολου και να επιλεξω μονο με βαση την σχολη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.