Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ενας γνωστος μου περασε το 2004 σσας ιατρικο και τωρα χτυπα το κεφαλι του μας ειχε πει οτι δεν ηταν σκληρα αλλα μας ειπε οτι στην αρχη ηταν ουαου την πρωτη χρονια και μετα καταλαβε οτι εκανε χαζομαρα μας ειχε πει η ιατρικη ειναι φοβερη ο στρατος χαλια !!!!!!!! να ξερεισ οτι καποια μερα αν εχεισ παιδια οικογενεια θα τραβας τα μαλλια σου !!! μπραβο που ξαναεδωσες!!!!!! θελει σοβαροτητα και τολμη !!! και πιο πολλα μπραβο για τα μορια σου για μενα βαλε ιατρικη σκετο !!!!Γεια σας!Έδωσα πανελλαδικές για δεύτερη φορά φέτος και κατάφερα να συγκεντρώσω 19.049 μόρια στο 3ο πεδίο.Η πρώτη μου επιλογη στο μηχανγραφικό ειναι το ιατρικο σσασ.επειδή ειμαι στη ειδικη κατηγορια α (πολυτεκνων),εχω καμια ελπιδα να περασω;
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγουρα εχεις ελπιδες αλλα με την μειωση των θεσεων δεν ξερω πως θα κυμανθουν οι βασεις.Ελπιζω να περασεις στην σχολη,ειναι πολυ ωραια.Γεια σας!Έδωσα πανελλαδικές για δεύτερη φορά φέτος και κατάφερα να συγκεντρώσω 19.049 μόρια στο 3ο πεδίο.Η πρώτη μου επιλογη στο μηχανγραφικό ειναι το ιατρικο σσασ.επειδή ειμαι στη ειδικη κατηγορια α (πολυτεκνων),εχω καμια ελπιδα να περασω;
Νίκος-krl
Νεοφερμένος
manolicious
Νεοφερμένος
keep walking
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα παιδιά ξέφρενο Αυγούστο να έχουμε .εγω εχω 18, 385 στο 3 πεδίο και τριτεκνος Να ετοιμασω βαλίτσες για ιατρική και εαν ναι για ποιά;
Σιγουρα περνας! Με ποια σειρα τις εβαλες ομως?
manolicious
Νεοφερμένος
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
Αθηνα Πάτρα Λάρισα Κρήτη αλεξανδρουπολη
Λαρισα σε βλεπω γιατι αυξηθηκαν κατα 20 οι θεσεις (απο 60->80) κ βλεπω να χει μεγαλυτερη μεταβολη σε μορια απ ολες τις αλλες (μαζι με της Αλεξπολης)
keep walking
Δραστήριο μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Δεσπότη
Νεοφερμένος
akis95
Δραστήριο μέλος
παιδια ενας φιλος μου επιασε 18230 και θελει πρωτη επιλογη οδοντιατρικη αθηνα και μετα θεσσαλονικη μετα εβαλε ιατρικες πιστευετε οτι θα πιασει καποια οδοντιατρικη;
εχεις καποια ειδικη κατηγορια?
εγω δεν εχω αυτος δεν εχει...εχεις καποια ειδικη κατηγορια?
παιδια αν καποιος συγκρνει τα στατιστικα του 2011 με το 2013 δεν βγαζει καποια ακρη;μονο η βιολογια κατευθυνσης και γνεικης ειναι 2/100 η καθεμαια παρπαανω φετος απο το 11 αλλα ολτα τα αλλα μαζι ειναι 29,5/100 χαμηλοτερα φετος;;επισης παρατηρησα οτι η βιολογια κατευθυνσης περσυ ηταν 12/100 καλυτερη απο το 11 αλλα ολα τα αλλα 12 χαμηλοτερα ομςσ αυτη η ισοπαλια εδωσε αυξηση 200 μορια ε ολες τις ιατρικες αρα...;;;;γενικα ρε παδια δεν θελω να λεμε οι η ιατρικη θρακη θα παει 17900 αλλα ουτε και να λεμε οτι θα παει 18270,_18300 γενικα αν καποις το μελετα καλυτερα ασ πει ομςσ μη κορηδευουμε τα παιδια εγω τον μονο πουθεωρω πιο σωστο ειναι τον κουτρουμπελη γιατι περσυ επεσε μεσα!!! και κανει καποια μελετη !!
Ντέπυ49158
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια ενας φιλος μου επιασε 18230 και θελει πρωτη επιλογη οδοντιατρικη αθηνα και μετα θεσσαλονικη μετα εβαλε ιατρικες πιστευετε οτι θα πιασει καποια οδοντιατρικη;
ρε pap αλήθεια με έχεις κάνει κομμάτια, έχω πιο πολύ άγχος για σένα παρά για μένα να πούμε!
έτσι και δω τελευταία Ιατρική πάνω απο 18240 θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ να το ξέρεις
με 18358 μπαινω ιατρικη?
Ντέπυ τίποτα δεν είναι σίγουρο όπως κατάλαβες αλλά εγώ πιστεύω πως ναι! Ειδικά αν είσαι και κάποια ειδική κατηγορία!
Αλεξανδρούπολη πιστεύω ναι! 'Αντε και συναδέλφισσες.. (αν δεν ανέβουν )
Νίκος-krl
Νεοφερμένος
Itach1
Διάσημο μέλος
Vicky13
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.