Guest 699855
Επισκέπτης
μια ερώτηση..οι εκτιμήσεις που λένε π.χ "έως 500 μόρια" αναφέρονται στη μείωση που θα συμβεί στην υψηλότερη βάση μιας σχολής π.χ θεσσαλονίκη ή γενικά?
Καλύτερα κοίταξε τις εκτιμήσεις που αναφέρουν την κάθε σχολή χωριστά. Θα σου δώσουν καλύτερη εικόνα. Τώρα αν είναι γενική η πρόβλεψη και λέει π.χ." ως 500 μόρια στα τμήματα φυσικής, χημείας, μαθηματικών " εννοεί γενικά ως 500 μόρια κάτω από την περσινή βάση του κάθε τμήματος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiota95
Νεοφερμένος
ευχαριστω πολυΚαλύτερα κοίταξε τις εκτιμήσεις που αναφέρουν την κάθε σχολή χωριστά. Θα σου δώσουν καλύτερη εικόνα. Τώρα αν είναι γενική η πρόβλεψη και λέει π.χ." ως 500 μόρια στα τμήματα φυσικής, χημείας, μαθηματικών " εννοεί γενικά ως 500 μόρια κάτω από την περσινή βάση του κάθε τμήματος.
κοιταξα και εχει μεγαλη διαφορα απο τις εκτιμησεις που λενε "εως 500 μορια" πιο πολυ σε πολεις οπως γιαννενα ενω σε Θεσσαλονικη και Αθηνα ειναι πανω κατω στα ιδια !γι'αυτο προβληματιζομαι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antonis38
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
ευχαριστω πολυ
κοιταξα και εχει μεγαλη διαφορα απο τις εκτιμησεις που λενε "εως 500 μορια" πιο πολυ σε πολεις οπως γιαννενα ενω σε Θεσσαλονικη και Αθηνα ειναι πανω κατω στα ιδια !γι'αυτο προβληματιζομαι...
Νάσαι καλά και καλή επιτυχία. Το ξέρω πως οι γενικές εκτιμήσεις είναι πράγματι πολύ "γενικές" γιαυτό σου είπα να δεις τις συγκεκριμένες για κάθε σχολή. Πάντως μην ανησυχείς. Στα Γιάννενα πιάνεις και το μαθηματικό και το φυσικό και το χημικό. ΄Εχω ακούσει ότι το φυσικό θεωρείται το δυσκολότερο από τα τρία.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
60 απθ-40 δπθΠαιδιά, βοήθεια!
Μια φίλη από θεωρητική έχει γύρω στο 18500 και έχει τρελαθεί από την αγωνία! Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τις βάσεις του 1ου πεδίου, σε ποια νομική λέτε να περάσει;
marina.
Νεοφερμένος
θα πέσουν τόσο πολύ οι βάσεις; Μακάρι...Και εκείνη απθ θέλει!60 απθ-40 δπθ
melo7
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Στην Ξάνθη πιθανότατα θα ανέβει φέτος. Όπως και στον Βόλο λόγω της αλλαγής ονομασίας του τμήματος.Εχετε ακούσει κάποια συγκεκριμένη άποψη για τα νέα τμήματα όπως το τμήμα μηχανικών Η/Υ του Βόλου που φέτος έγινε Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών Η/Υ; Δηλαδή η βάση ακριβώς επειδη αναβαθμίζεται το τμήμα θα ανεβεί παρόλο που στα αλλα τμήματα στις υπόλοιπες πόλεις πέφτουν;
Guest 699855
Επισκέπτης
Με 14520 λετε να πιασω εκπα οικονομικο;
Στο τσακ είσαι.
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά που ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ εσείς(τι είναι πιο πιθανό) με τα δικά σας κριτήρια ότι θα βρεθώ με 18537 στο 3ο;
Εχω βάλει Ιατρική Αθηνας, Πάτρας, Θεσσ/κης, Λάρισας, Γιάννενα, Κρήτη, Αλεξ/πολης..
και μετά Φαρμακευτική Αθήνας, και Μετσόβιο.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλήθεια, δε θέλω να σας πρίζω (και δε νομίζω να το έχω κάνει έντονα μέχρι τώρα )
αλλά που ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ εσείς(τι είναι πιο πιθανό) με τα δικά σας κριτήρια ότι θα βρεθώ με 18537 στο 3ο;
Εχω βάλει Ιατρική Αθηνας, Πάτρας, Θεσσ/κης, Λάρισας, Γιάννενα, Κρήτη, Αλεξ/πολης..
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλήθεια, δε θέλω να σας πρίζω (και δε νομίζω να το έχω κάνει έντονα μέχρι τώρα )
Αθηνα ουτε απο εξω δεν θα τη δεις τη σχολη για πατρα 50-50.Κακη επιλογη σειρας προτιμησης παντως.Θα εβαζα κρητη πανω απο ιωαννινα και λαρισα.
yiota95
Νεοφερμένος
Νάσαι καλά και καλή επιτυχία. Το ξέρω πως οι γενικές εκτιμήσεις είναι πράγματι πολύ "γενικές" γιαυτό σου είπα να δεις τις συγκεκριμένες για κάθε σχολή. Πάντως μην ανησυχείς. Στα Γιάννενα πιάνεις και το μαθηματικό και το φυσικό και το χημικό. ΄Εχω ακούσει ότι το φυσικό θεωρείται το δυσκολότερο από τα τρία.
Εγώ ενδιαφέρομαι για το χημικό και εχω 14.051 κ εύχομαι να πέσουν αρκετά στα Γιάννενα για να μπω..:\
Αλλιώς μαθηματικό!η φυσική δν μου αρέσει ιδιαίτερα σαν αντικείμενο :Ρ
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αθηνα ουτε απο εξω δεν θα τη δεις τη σχολη για πατρα 50-50.Κακη επιλογη σειρας προτιμησης παντως.Θα εβαζα κρητη πανω απο ιωαννινα και λαρισα.
Δεν είπα ποτέ ότι έχω ελπίδες για Αθήνα. Και άντε μίλα καλύτερα.
Αυτή τη σειρά ήθελα, αυτή έβαλα. Δε σας ζήτησα να βοηθήσετε σε αυτό. Και κακό είναι το μάτι σου
Ελπίζω, αν τελικά περάσω Ιατρική, να μην συναντήσω πολλά τέτοια κομπλεξικά άτομα.
χαχαχ ημουν σίγουρη οτι έβαλες το nobody cares (μαλλον στο τσακ κρατηθηκες!)
το ξερω ρε.. απλα παραπανω σε κατι αλλους καποιοι καλοι ανθρωποι κανανε εκτιμησεις anyway οκ!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είπα ποτέ ότι έχω ελπίδες για Αθήνα. Και άντε μίλα καλύτερα.
Αυτή τη σειρά ήθελα, αυτή έβαλα. Δε σας ζήτησα να βοηθήσετε σε αυτό. Και κακό είναι το μάτι σου
Ελπίζω, αν τελικά περάσω Ιατρική, να μην συναντήσω πολλά τέτοια κομπλεξικά άτομα.
χαχαχ ημουν σίγουρη οτι έβαλες το nobody cares (μαλλον στο τσακ κρατηθηκες!)
το ξερω ρε.. απλα παραπανω σε κατι αλλους καποιοι καλοι ανθρωποι κανανε εκτιμησεις anyway οκ!
Οχι αυτο δε θα το εβαζα... νοιαζόμαστε για τους συμφορουμιτες απλα κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια που θα πανε οι βασεις. Αν εχεις ειδικη κατηγορια παντως πεζει και για αθηνα αλλιως λιγο αδυνατο
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην αγχώνεσαι πια για το πού θα περάσεις.Σίγουρα περνάς Ιατρική.Αυτό ειναι το θέμα. Σε ένα μήνα οι βάσεις θα έχουν βγεί ανακουφίζοντας μας όλους.
Κάτσε ξεκουράσου αυτό το καλοκαίρι γιατρέ ,διότι από Οκτώβριο έχει διάβασμα.
ποιοσ πιστευετε οτι εχει κανει τις πιο λογικες και καλυτερς εκτιμησεις στις βασεις;
Δε θα βρεις καλύτερες εκτιμήσεις από αυτές που βγαίνουν τέλη Αυγούστου από το υπουργείο.
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην αγχώνεσαι πια για το πού θα περάσεις.Σίγουρα περνάς Ιατρική.Αυτό ειναι το θέμα. Σε ένα μήνα οι βάσεις θα έχουν βγεί ανακουφίζοντας μας όλους.
Κάτσε ξεκουράσου αυτό το καλοκαίρι γιατρέ ,διότι από Οκτώβριο έχει διάβασμα.
Έχεις δίκιο.. αφού δεν είναι πιθανό Αθήνα, η πόλη μικρή σημασία έχει Σε ευχαριστώ πολύ!!! Καλή τύχη και σε σένα!
Οχι αυτο δε θα το εβαζα... νοιαζόμαστε για τους συμφορουμιτες απλα κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια που θα πανε οι βασεις. Αν εχεις ειδικη κατηγορια παντως πεζει και για αθηνα αλλιως λιγο αδυνατο
I know I know!! Ευχαριστώ πολύ! Όχι άσε, γενική σειρά σκατούλες! Και ήμουν τόσο κοντά για πολύτεκνη! Άλλα 2 αδέρφια ήθελα μόνο!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
σίγουρα κανένας αφού είναι απλά εκτιμήσεις, τζάμπα υπάρχουνποιοσ πιστευετε οτι εχει κανει τις πιο λογικες και καλυτερς εκτιμησεις στις βασεις;
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
σίγουρα κανένας αφού είναι απλά εκτιμήσεις, τζάμπα υπάρχουν
Εσύ θα μας πεθάνεις
Πάντως εγώ νομίζω ο chris..κάτι ίσως τελικά να πέσει μέσα..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.