Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του γενικού γραμματέα της ΟΕΦΕ, Γιάννη Βαφειαδάκη, η κακή εικόνα των γραπτών στη Βιολογία, Χημεία, αλλά και τα Μαθηματικά, θα οδηγήσει σε πτώση 400-500 μορίων στις περιζήτητες Ιατρικές σχολές.
Επίσης, εκτιμάται ότι θα «πέσουν» και οι Νομικές σχολές από 100 έως και 200 μόρια, ενώ θεαματική αναμένεται η πτώση στο 2ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο των Φυσικομαθηματικών και Πολυτεχνικών σχολών. Όπως επισημαίνει ο κ. Βαφειαδάκης, η πτώση θα ξεκινά από τα αποκαλούμενα «καλά» τμήματα του Πολυτεχνείου.
Πηγή:www.capital.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiota95
Νεοφερμένος
Και εγω μαλλον δεν πιανω την πρωτη μου επιλογη αν δεν πεσουν τοσο..αλλιως πληροφορικη ιωαννινων !Και εγώ εκεί ελπίζω μόνο(αλλιώς ξαναδίνω) αλλά δε νομίζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina.
Νεοφερμένος
Για το ίδιο άρθρο μιλάμεεγψ ειχα δει οτι ενασ γραμματεασ του οεφε ελεγε οτι η αθηνα θα απει κατω απο 19000 και οτι περιφεριακεσ θα πεσουν 400 μορια θα το βρω τωρα με τιποτα η αθηνα να πεσει μονο 20 μορια με τιποτα τωρα για θρακη δεν μπορω να πω δεν ξερω μακαρι αν ηταν 18200 η θρακη
ύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του γενικού γραμματέα της ΟΕΦΕ, Γιάννη Βαφειαδάκη, η κακή εικόνα των γραπτών στη Βιολογία, Χημεία, αλλά και τα Μαθηματικά, θα οδηγήσει σε πτώση 400-500 μορίων στις περιζήτητες Ιατρικές σχολές.
Επίσης, εκτιμάται ότι θα «πέσουν» και οι Νομικές σχολές από 100 έως και 200 μόρια, ενώ θεαματική αναμένεται η πτώση στο 2ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο των Φυσικομαθηματικών και Πολυτεχνικών σχολών. Όπως επισημαίνει ο κ. Βαφειαδάκης, η πτώση θα ξεκινά από τα αποκαλούμενα «καλά» τμήματα του Πολυτεχνείου.
Πηγή:www.capital.gr
https://www.protothema.gr/greece/article/289307/peftoun-400-500-moria-oi-perizitites-iatrikes-sholes/
αν μειωσαν τους εισακτεους δεν ξερω γιατι πλεον τα τει εχουν γινει πιο ανταγωνιστικα απο τα πενεπιστημια αν δεν τους μειωσαν λογικα θα πεσει
marina.
Νεοφερμένος
Σωστά, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε...Αλλά ποιος αντέχει μέχρι τον Αύγουστο;;;;;τη μερα ππου το διαβασ αδεν υπηρχε το αποκατω αυτο βγηκε πιο μετα τωρα τι να σου πω και ενα πρωι στο σκαι ενασ ελεγε οτι πιθανον η ρακησ να πεσει κατω απο 18 τωρα θα δουμε..
αν μειωσαν τουσ εισακτεουσ δνεξερω γιατι πλεον τα τει εχουνγινει πιο ανταγωνιστικα απο τα πενεπιστημια αν δεν τσυ μειωσαν λογικα θα πεσει
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina.
Νεοφερμένος
18433 στο 3ο. Με βάση την οεφε χάνω τη θράκη για 17 μόρια!!!ποσα μορια εχεισ;; στην ιδι κατασταση ειμαστε και εγω δεν το αντεχω!!
MixLazarKal
Νεοφερμένος
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ κοπελιά πιστεύω ότι θα την πιάσεις!18433 στο 3ο. Με βάση την οεφε χάνω τη θράκη για 17 μόρια!!!
marina.
Νεοφερμένος
Τι να πω...Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, έτσι δεν λένε; Εσύ πώς τα πήγες;Εγώ κοπελιά πιστεύω ότι θα την πιάσεις!
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες στην προηγούμενη σελίδα! χαχαΤι να πω...Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, έτσι δεν λένε; Εσύ πώς τα πήγες;
marina.
Νεοφερμένος
Το Ηράκλειο πιστεύω το έχεις σίγουραπαιδια εχω 17014 ..τί λέτε για βιολογικά θεσσαλονικης και ηρακλειου?
Ναι, οκ μέσα στο μπέρδεμα της οεφε δεν το είχα προσέξει. Πάντως είσαι πολύ ψηλά! Να δεις που στο 3ο πεδίο σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αυτές οι βάσεις.Δες στην προηγούμενη σελίδα! χαχα
βρε αμοιρο πλασμα μου, ποιος σε γεμιζει τετοιες συκοφαντιες και τις τρως??? ειναι εξαιρετικα ευκολο το να μιλας περι ανεμων και υδατων ποσο μαλλον οταν η ενημερωση σου περι αυτων ειναι ελλιπής εως μηδαμινη.. προφανως και ΔΕΝ ισχυουν ολα αυτα τα φουμαρα που πουλανε στα δημοσια σχολεια περι των ιδιωτικων σχολειων. το οτι πληρωνεις τα διδακτρα δεν σημαινει : 1) τσαμπα βαθμοι
2) γνωση των θεματων ειδικα των πανελληνιων!! τι καλα που θα ταν να πληρωναμε ενα ετος και να ξεραμε εκ των προτερων ολα αυτα τα βαρβαρα θεματα!!
μα ελα που ετσι θα κλειναν τα μισα δημοσια η θα συγχωνευοντουσαν..
αλλα μαλλον δεν σ ειπε κανενας οτι απαγορευεται καθηγητες ιδιωτικων να βαζουν η να προτεινουν θεματα στην επιτροπη πανελλαδικων?
so my friend..ενημερωσου πρωτα και μετα μιλα γτ ημουν σε ιδιωτικο γ υπερβολικα πολλα χρονια και οχι μονο σε ενα γ να εχω υποκειμενικη αποψη..οτι υπαρχει ενα καποιο συστημα υπαρχει αλλα δν θα δεχτω παραπονα απο δηθεν τ δημοσιου που κατηγορουν τα παιδια τ ιδιωτικου απο τη μειωση των εισακτεων σε σχολες μεχρι τις δουλειες που τς τρωνε..απλα ελεος
απαλλαγειτε απ τα συμπλεγματα σας.
Και εγω ετσι νομιζα και εμεινα στον τοπο με αυτα που μου ειπε πρωην καθηγητρια ιδωτικου... (οχι με γνωση θεματων, αλλα κολπακια...)
Ο Κρητικός
Νεοφερμένος
καλα μου κανεισ πλακα;;;;;18433 εγω στη θεση ειχε αρχισει ηδη παρυ εχεισ περασει σιγουρααα ασε τισ χαζομαρεσσ σιγουρα μεσαα εδω η αθηνα θα πεσει 150 σιγουρα χαχα εγω εχω 18240 και αγωνιω !!!!!!
Το ότι άτομα σαν κ εσένα βγάλανε 18.000 μόρια και εγώ 13.000(περίπου) με κάνει να θέλω να ξαναδώσω και ας περάσω εκεί που επιθυμώ.
marina.
Νεοφερμένος
Πάντως, δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά αν εξαιρέσεις το προηγούμενο άρθρο υπάρχουν άτομα που συζητούν μέχρι και για 18150 για τη Θράκηκαλα μου κανεισ πλακα;;;;;18433 εγω στη θεση ειχε αρχισει ηδη παρυ εχεισ περασει σιγουρααα ασε τισ χαζομαρεσσ σιγουρα μεσαα εδω η αθηνα θα πεσει 150 σιγουρα χαχα εγω εχω 18240 και αγωνιω !!!!!!
avra b
Νεοφερμένος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Γενικά, δε νομίζω να πέσουν. Κοντά στις περυσινές βάσεις θα είναι (δε διευκρίνισες την πόλη).Εχει ακουσει κανενας αν θα πεσουν οι βασεις στο ιστορικο αρχαιολογικο??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.