Mariavas13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Χημικο η Χημικων Μηχανικων;; :Ρ
Αν γουσταρεις χημεια χημικο. Αν γουσταρεις φυσικη μαθηματικα και λιγο χημεια πηγαινε χημ μηχ. Μην πας χημικους μηχ αν σου αρεσει μονο η χημεια θαχεις θεμα μετα απο αποκατασταση τους θεωρω κ τους 2 λιγο πολυ τελειωμενους στην ελλαδα. Εξω εχει περισσοτερο ψωμι
Κων.
Νεοφερμένος
Οκ, μόλις το έκανα. Ενθαρρυντικό. (αν έκανα σωστά τις πράξεις στις 4 η ώρα το βράδυ)Σας προτείνω να δείτε λίγο και αυτό
https://emathitis.blogspot.gr/2013/07/blog-post.html
marina.
Νεοφερμένος
Νομίζω της Καθημερινής είναι πιο ''κοντά'' στην πραγματικότητα..αλλά και πάλι,είναι απλά εκτιμήσεις..
https://wwk.kathimerini.gr/kath/edition/gif/300613s26.jpg
Τι να σας πω, βρε παιδιά, φοβάμαι...Ακόμα και της Καθημερινής μου φαίνονται αρκετά χαμηλές! Και να μην μιλήσω καλύτερα για αυτές της Real...Της καθημερινής μου φάνηκαν οι πιο ρεαλιστικές. (ίσως επειδή είχαν τις βάσεις κάπως ψηλότερα από τις περισσότερες άλλες και μ'αρέσει να το βλέπω λίγο πεσσιμιστικά )
yiota95
Νεοφερμένος
Οκ, μόλις το έκανα. Ενθαρρυντικό. (αν έκανα σωστά τις πράξεις στις 4 η ώρα το βράδυ)
δεν καταλαβα τι να κανω εκει που λεει " Αν αφαιρέσετε τις σχολές που διεκδικούν αυτοί οι υποψήφιου μπορείτε να δείτε ποιες σχολές πιθανόν "πιάνετε"."
μια μικρη βοηθεια
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου ελεγα γεωλογια μιας και η σχολη που σπουδαζω ασχολειτε και με λιγη γεωλογια , αλλα θα σου πω Μαθηματικο γιατι αγαπαω τα μαθηματικα και ηθελα να μπω στη Σαμο οταν εδινα για λιγο δεν την επιασα δυστυχως.Ρε παιδιά εσέις τι λέτε..??? Μαθηματικό Σάμου ή γεωλογία Πάτρας????
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
avra b
Νεοφερμένος
Μακάρι μακάρι κ συμφοιτητριες ;-)
Θα πεσουν τα ΤΕΦΑΑ ρε μην αγχωνεσαι...
Μακαρι, γιατι τρικαλα θα βολεψει πολυ αν περασω.
giannis16
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
με ρωτα μια φιλη μου αν με 18200 υπαρχει πιθανοτητα να περασει ιατρικη θρακη;
Ρωτα την και εσυ..."Βλεπεις να γραφω πουθενα στο κουτελο μεντιουμ?"
Στα μαθηματικα κακα τα ψεματα, αμα δεν εχεις βασεις οσο και να διαβασεις δεεεεν....Παιδιά,είμαι θεωρητική κατεύθυνση,με επιλεγόμενο μάθημα βιολογία...!στη βιολογία έγραψα παρά πολύ καλά εν αντιθέσει στη κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει πως στο τρίτο πεδίο έχω περισσότερα μόρια από το πρώτο. Σκέφτομαι να δώσω προτεραιότητα λοιπόν στο μηχανογραφικό μου εκεί....!Γιατί κακα τα ψέμματα οι σχολές της θεωρητικής είναι κορεσμένές...!θα δηλώσω φυσικά πρώτα τις σχολές που επιθυμούσα διακαως ανεξάρτητου αποκατάστασης(παιδαγωγικα),επειδή απλά το ήθελα πολύ.Αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν τα πιάνω.!θεωρείτε σφάλμα να επιλέξω σχολή από τρίτο πεδίο;με χημείες κ μαθηματικά έχω να ασχοληθώ από την πρώτη λυκείου... Αλλά νομίζω ότι με επίμονο διάβασμα όλα γίνονται. Τι λέτε παιδιά;
Αλλα εξαρταται και απο τη σχολη που θα διαλεξεις....Στις πιο πολλες σχολες του 3ου τα πιο πολλα μαθηματα θα εχουν σχεση με βιολογια χημεια και πολυ λιγοτερα με μαθηματικα-φυσικη
Spyros Placebo
Νεοφερμένος
(τουρκικων,μιθε,σλαβικων κλπ)
Mariavas13
Νεοφερμένος
giannis16
Νεοφερμένος
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
με ρωτα μια φιλη μου αν με 18200 υπαρχει πιθανοτητα να περασει ιατρικη θρακη;
40% περναει 60% δεν περναει
ΑΓΓΕΛΟΣ-ΧΙΟΣ
Νεοφερμένος
TheEpicAvenger
Νεοφερμένος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
σκεφτομαι για του χρονου.για τους ηλεκτρολογους μηχανικους στονβοολο αλλα επειδη ο βολος ειναι λιγο μακρια απο εκει που μενω ισχυουν οι μεταγραφες?και κατι αλλο το τμημα αυτο στο βολο εφοσον μετονομαστικε σε ημμυ θα ειναι ισοδυναμο με τα αλλα τμηματα ημμυ?
θα μου απαντησει κανεις?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.