giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
πχ το μαθηματικο το 2011 ειχε 11.000 για πολυτεκνους....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Πού ακριβώς το στηρίζουν αυτό;
Για τις στρατιωτικες στους λιγοτερους εισακτεους....Το ιδιο και για μερικες νομικες που δεχονται λιγοτερους υποθετω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ειναι πολυ περιπλωκα
πχ το μαθηματικο το 2011 ειχε 11.000 για πολυτεκνους....
γι αυτο σ ειπα
giannis16
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!!θεωρείτε πως με 11724 μόρια υπάρχει ελπίδα για το ιστορικό Κέρκυρας;
Ναι ρε....Υπαρχουν ελπιδες....Και πολλες μαλιστα
avra b
Νεοφερμένος
Ηθελα γενικοτερα για το τμημα γι'αυτο και δεν διευκρινισα... Ευχαριστω παντως!Γενικά, δε νομίζω να πέσουν. Κοντά στις περυσινές βάσεις θα είναι (δε διευκρίνισες την πόλη).
Georgia chtz
Νεοφερμένος
marina.
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω...Στην αρχή μου φάνηκαν αρκετά υψηλές βάσεις σύμφωνα με τα στατιστικά, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η ζήτηση είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με πέρυσι (μιλάω για το 3ο πεδίο). Γι' αυτό ζήτησα και τη γνώμη σας. Πάντως, βλέπω ότι όσο περνά ο καιρός, όλοι (εφημερίδες, φροντιστήρια κ.τ.λ.) είναι περισσότερο συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους για το συγκεκριμένο πεδίο και κάνουν λόγο για μικρή πτώση. Ίσως, τελικά, να επιβεβαιωθεί η οεφε - αν και κάτι τέτοιο το απεύχομαι!Λογικές εκτιμήσεις ειδικά για το 3ο πεδίο
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Για Τεφαα τι λετε?? Αθηνα πιστευω τα ιδια θα παραμεινουν αλλα στις αλλες περιοχες λογικα θα πεσουν σωστα?? Λιγοι θα τα επιλεξουν...
Παντως εδω στα Τρικαλα εχουν πολυ μεγαλη ζητηση, κυριως απο παιδια που δε θελουν να αλλαξουν πολη.....Καμια 20αρια γνωστοι μου μονο να φανταστεις πιανουν την περσυνι βαση και θα τα δηλωσουν....Οποτε το συγκεκριμενο τμημα δε φανταζομαι να εχει θεαματικη πτωση....Για τις αλλες περιοχες δεν ξερω τι γινεται
μα του οεφε με 18450 την θρακη η πτωση δεν φαινεται δηλαδη 50 μορια;;ποια πτωση θεωρειται μικρη και ποια μεγαλη;400 μορια δνε ειναι μεγαλη;Δεν ξέρω...Στην αρχή μου φάνηκαν αρκετά υψηλές βάσεις σύμφωνα με τα στατιστικά, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η ζήτηση είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με πέρυσι (μιλάω για το 3ο πεδίο). Γι' αυτό ζήτησα και τη γνώμη σας. Πάντως, βλέπω ότι όσο περνά ο καιρός, όλοι (εφημερίδες, φροντιστήρια κ.τ.λ.) είναι περισσότερο συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους για το συγκεκριμένο πεδίο και κάνουν λόγο για μικρή πτώση. Ίσως, τελικά, να επιβεβαιωθεί η οεφε - αν και κάτι τέτοιο το απεύχομαι!
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
μα του οεφε με 18450 την θρακη η πτωση δεν φαινεται δηλαδη 50 μορια;;ποια πτωση θεωρειται μικρη και ποια μεγαλη;400 μορια δνε ειναι μεγαλη;
Για ιατρικες ειναι αρκετα μεγαλη 450 μορια
αυτο λεω οτι για ιατρικεσ τα 400 μορια ειναι παρα πολλα αλλα τωρα τα 50 που λεει η οεφε δνε ειναι καν ελαχιστα ειναι αστοχα...Για ιατρικες ειναι αρκετα μεγαλη 450 μορια
Georgia chtz
Νεοφερμένος
Εγώ σύμφωνα με τα περσινά πιανω κ θεσσαλονίκη άλλα εχω ακούσει τα καλύτερα για τα τρικαλα και η αλήθεια είναι ότι τα θέλω πιο πολυ... λες να τα δηλώσω πρώτα?Παντως εδω στα Τρικαλα εχουν πολυ μεγαλη ζητηση, κυριως απο παιδια που δε θελουν να αλλαξουν πολη.....Καμια 20αρια γνωστοι μου μονο να φανταστεις πιανουν την περσυνι βαση και θα τα δηλωσουν....Οποτε το συγκεκριμενο τμημα δε φανταζομαι να εχει θεαματικη πτωση....Για τις αλλες περιοχες δεν ξερω τι γινεται
hobo
Νεοφερμένος
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasia95
Νεοφερμένος
μολις αρχισει η υποβολη θα πρεπει να κανουμε εμεις την οριστικοποιηση...
Spyrot
Νεοφερμένος
πως πιστευετε οτι θα κινηθει η βαση της εφαρμοσμενης πληροφορικης στο ΠΑΜΑΚ? εγινε και η συγχωνευση φετος με το τμημα Διοικησης τεχνολογιας
καλη επιτυχια να εχουμε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.