Libertus
Συντονιστής
Σωστά! Τώρα που έκανα κάποιους υπολογισμούς, συνειδητοποίησα και εγώ ότι μπορεί να γίνει έτσι.οχι απαραιτητα..εγω ημουν τεχνολογικη και εδωσα βιο γεν. ( μου ειχαν πει οτι εχω 1400 μορια απωλεια)... εβγαλα 14680 στο 3ο και 14611 στο 2-4 διοτι εγραψα χαλια φυσ κ μαθ..
ας σταματησει αυτη η καραμελα του τυπου χανεις 1400 μορια,ειναι λαθος..απλα γ σενα το αριστα ειναι το 18600 αντι για το 20.000 στο 3ο πεδίο.
Penh_95, πρέπει τότε να μπεις σε έναν υπολογιστή μορίων και να δεις πόσα μόρια συγκεντρώνεις στο 3ο πεδίο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τις βασεις του Χημικου Μηχανικου τι πιστευετε; Ξερω πως ολοι μιλανε για πτωση, σε ορισμενες πολυτεχνικες τεραστια μαλιστα, αλλα και περσι το ιδιο τροπαρι ειχαμε, και ειδα μια ανοδο στην Πατρα της ταξης των 620 μοριων και στη Θεσσ/νικη 500 μοριων. Ετσι εχασα την Πατρα για λιγο και αναγκαστηκα να ξαναδωσω. Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι αναλογο και φετος;
Ποσο πανω εισαι απο αυτες τις σχολες? Ειδικα φετος ανοδο στο 4ο πεδιο το βλεπω πολυ απιθανο
Το ξέρω ότι τα πιάνω σε άλλες πόλεις αλλά... είναι και το οικονομικό στη μέση.
Εδώ έλεγα να τελειώσω πανελλαδικές για να μην έχω άλλα έξοδα σε μαθήματα...
Aμα θες Θεσσαλονικη απαραιτητα γιατι δε δηλωνεις χημικων μηχανικων αμα θες πολυτεχνειο που το χεις σιγουρο? Μπορεις να δηλωσεις και φυσικομαθηματικες ή πληροφορικη αν σε ενδιαφερουν η ακομη και οικονομικα....Γενικα με τα μορια που εχεις εχει παρα πολλες επιλογες σε Θεσσαλονικη
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαποιες εκτιμησεις...
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια με ειδικη κατηγορια και 18451 λετε να πιασω νομικη θεσσαλονικης;
ναι... έχεις πιθανότητες
giorgosmon1994
Νεοφερμένος
Είμαι από τεχνολογική και είμαι άχρηστος, παντελώς στην χημεία. Πληροφορική δεν μου αρέσει και γενικότερα με δυσκόλευε μέσα στην χρονιά. Οικονομικές σχολές δεν έχω ανοίξει. Έχω μόνο 2-4 πεδίο.Aμα θες Θεσσαλονικη απαραιτητα γιατι δε δηλωνεις χημικων μηχανικων αμα θες πολυτεχνειο που το χεις σιγουρο? Μπορεις να δηλωσεις και φυσικομαθηματικες ή πληροφορικη αν σε ενδιαφερουν η ακομη και οικονομικα....Γενικα με τα μορια που εχεις εχει παρα πολλες επιλογες σε Θεσσαλονικη
Σκέφτομαι φυσικό αλλά δεν ξέρω αν έχει μεταπτυχιακό σε κάτι που να σχετίζεται με το πολυτεχνείο. Ξέρει κανείς?
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ό,τι χρειαζόμασταν για το ξεκίνημα της ημέρας. Ωραίες εκτιμήσεις. Όχι σαν αυτές της ΟΕΦΕ.https://www.real.gr/Files/Articles/Document/243974.pdf
Kαποιες εκτιμησεις...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Sky'sTheLimit
Νεοφερμένος
akis95
Δραστήριο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστά! Τώρα που έκανα κάποιους υπολογισμούς, συνειδητοποίησα και εγώ ότι μπορεί να γίνει έτσι.
Penh_95, πρέπει τότε να μπεις σε έναν υπολογιστή μορίων και να δεις πόσα μόρια συγκεντρώνεις στο 3ο πεδίο.
@penh οταν υπολογιζεις μορια σου βγαζει για ολα τα πεδια..τσέκαρέ το
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι απαραιτητα..εγω ημουν τεχνολογικη και εδωσα βιο γεν. ( μου ειχαν πει οτι εχω 1400 μορια απωλεια)... εβγαλα 14680 στο 3ο και 14611 στο 2-4 διοτι εγραψα χαλια φυσ κ μαθ..
ας σταματησει αυτη η καραμελα του τυπου χανεις 1400 μορια,ειναι λαθος..απλα γ σενα το αριστα ειναι το 18600 αντι για το 20.000 στο 3ο πεδίο.
καμια καραμελα.αυτο ισχυει απολυτα.στο 3ο εβγαλες παραπανω απο το 2ο ακομα και με την απωλεια μπριων επειδη πατωσες στα 2 μαθηματα βαρυτητας.αν δεν υπηρχε η απωλεια στο 3ο θα εβγαζες πολυ περισσοτερα.βαλε στον υπολογιστη μοριων στο βαθμο της βιολογιας αυτο που πηρες στα μαθηματικα και εκθεση αυτο που πηρες φυσικη και δες ποσο λιγοτερα βγαινουν τα μορια στο 3ο πεδιο(φυσικα θα ειναι και λιγοτερα στο 2ο αλλα οχι τοσο)
an_ancient_muse
Νεοφερμένος
https://www.real.gr/Files/Articles/Document/243974.pdf
Kαποιες εκτιμησεις...
Οι εκτιμήσεις για ΦΠΨ Αθήνας:Πέρυσι 16.661,φέτος :16.300(και με μειωση 70-80 εισακτεων σε σχεση με περυσι) και Κοινωνιολογια Παντείου :περυσι 15.419 ,φετος:14.900 πρέπει να ναι οι πιο FAIL εκτιμήσεις που έχω ακούσει φέτος Και τι έχουμε να διαβάσουμε ακόμη μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων....
Kαποιες εκτιμησεις...
Οι εκτιμησεις αυτες ειναι απο την εφημεριδα το ΒΗΜΑ Τις διαβαζα πριν λιγο.
Τους εισακτεους τους ελαβαν υποψην? γιατι καποιες ειναι πολυ κουφες...
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαποιες εκτιμησεις...
Οι βάσεις σε Θεσ/νίκη και Αθήνα δεν είναι δυνατόν να έχουν τόσο θεαματική πτώση στο 4ο πεδίο...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.