pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
το καλυτερο ειναι νομιζω να βλεπει καποιοσ τα προγραμματα σπουδων και το περιεχομενο των μαθηματων τησ σχολησ που θελει και να κρινει μονοσ του...ειχα ρωτησει και εγω φοιτητεσ και λοιπα και ο καθενασ υποστηριζε την σχολη του φυσικα...δεν παιρνεισ λοιπον αντικειμενικη αποψη καποιεσ φορεσ...καλυτερα ο αλλοσ να αποφασιζει μονοσ του βλεποντασ μονο προγραμμτα που ειναι υπεραρκετο θεωρω για να αποφασισει καποιοσ αν κανει για καποια σχολη και αν του αρεσει...ετσι αν κανει λαθοσ επιλογη θα λεει οτι το φταιξιμο ηταν δικο του και οχι αλλων που τον επηρεασαν...!!!αλλωστε εμεισ ειμαστε πιο αντικειμενικοι κριτεσ διοτι δεν εχουμε μπει καπου και δεν εχουμε επηρεαστει...
Τα άτομα που ρώτησα μου είπαν και τα θετικά και τα αρνητικά της σχολής που τελικά επέλεξα. Το θεωρώ ανεύθυνο ένας φοιτητής να σου πεί μόνο τα θετικά για να δείξει πως η δική του σχολή είναι η καλύτερη. Βεβαίως πρέπει να βλέπουμε και τα προγράμματα σπουδών, αλλα να ρωτήσουμε και έναν φοιτητή δεν είναι κακό, μιας και κάτι παραπάνω θα γνωρίζει. Το φταίξιμο δικό μας είναι είτε μας επηρέασαν άλλοι είτε πήραμε μόνοι μας την απόφαση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα
Δραστήριο μέλος
90% θα μπει σε αυτη τη σχοληπαιδια που αναμενεται να κυμανθει το ιστοριας-αρχαιολογιας θεσσαλονικης?μια φιλη μου εχει 16.328 και ειδε πως το περιμενουν στα 16.330!υπαρχει περιπτωση να μην την πιασει τη σχολη??
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
90% θα μπει σε αυτη τη σχολη
Άνοδο βάσεων δεν είπανε στο 1ο;
anastasios5
Νεοφερμένος
GeorgiaZ
Νεοφερμένος
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου προτεινω να ξαναδωσεις.Γεια σας παιδιά είμαι κ γω απο αυτους που περιμενουν πως κ πως τις βασεις! θέλω να σας ρωτησω κατι, στοχευω για γαλλική φιλολογία, τα μόρια μου είναι 9300 κ είμαι σε ειδική κατηγορία τριτεκνων. Περυσι η βαση γ τους τριτεκνους στην γαλλικη Αθηνών ήταν 7651 ενώ στην γαλλική Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει βαση γτ δεν δηλωσε κανεις τριτεκνος,εγώ πρώτη επιλογή εβαλα στην Θεσσαλονίκη γτ είναι η αγαπημένη, μου πολη κ εχω παρεες εκει, λογικά περναω έτσι;; με έχει φαει η αγωνια! :/
christina123
Δραστήριο μέλος
ομως συμφωνω με τη χριστινα.αν βγουν αληθινες οι εκτιμησεις τους χαθηκα....παω για εξορια!!
keep walking
Δραστήριο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
kostasyo
Νεοφερμένος
σοβαρολογείτε? εδώ ιατρικές και πολυτεχνεία μιλάει για πτώση και δεν λέτε ότι οι βάσεις του είναι τέλειες? πάτε καλά?
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θέλουν όλοι ιατρικές και πολυτεχνεία !!!!!!!!!!!!!!!!!σοβαρολογείτε? εδώ ιατρικές και πολυτεχνεία μιλάει για πτώση και δεν λέτε ότι οι βάσεις του είναι τέλειες? πάτε καλά?
keep walking
Δραστήριο μέλος
sovarologeite? edw iatrikes kai polutexneia milaei gia ptwsi kai dn lete oti oi vaseis tou eiani teleies ? pate kala ?
Συγγνωμη αλλα για τις ιατρικες λεει ανοδο και ειδικα στην περιφερεια!!!!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
συυγνωμη αλλα εγω τον μισω τον κουτρουμπελη...χαχαχα παιδια αληθεια αλλα ο τυποσ μασ εκοψε τα ποδια απο τον ιουλιο ακομα...
wizard2011
Νεοφερμένος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
keep walking
Δραστήριο μέλος
και εμενα με βολευουν για τη σχολη μου αλλα αν το δουμε αντικειμενικα το θεμα τα ανεβασε πολυ του 1 πεδιου...εξωπραγματικα πραγματα ειπε...!!!οι ιατρικεσ επισησ ειναι λογικο να ανεβουν πολυ λιγο ομωσ διοτι τα μαθηματα που εχουν συντελεστη στ 3 πεδιο ειναι χημεια και βιολογια στα οποια η πλειοψηφια εγραψε....
συυγνωμη αλλα εγω τον μισω τον κουτρουμπελη...χαχαχα παιδια αληθεια αλλα ο τυποσ μασ εκοψε τα ποδια απο τον ιουλιο ακομα...
Κανεις λαθος!!!μονο βιολογια γραψαμε καλυτερα χημεια μαθηματικα και φυσικη χειροτερα!!!!αν οντως ανεβουν οι ιατρικες θα ειναι αποριας αξιο!!!!!αλλα τι να πω σε τρεις μερες θα ξερουμε!!!!
justmeagain
Νεοφερμένος
Grotesque
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.