christina123
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
φιλε μου τι ειναι αυτα που λες? η βαση των πολιτικων ΕΜΠ ειναι 18480 και των ημμυ 18950 νομιζω...ειναι λογικο να πεσουν οι πολιτικοι και οι ημμυ...εσυ μ αυτα π λες εννοεις πως οι πολιτικοι θα αναιβουν και οι ημμυ θα πεσουν? δεν νομιζω...πολιτικοι θα πεσουν και αρκετα μαλιστα...
Συγγνώμη έπρεπε να το κοιτάξω καλύτερα (ευχαριστώ που με διόρθωσες)
Γράψε λάθος κοιτούσα το αρχείο με τις προπέρσινες βάσεις
(αυτό που έγινε πέρσι είναι απιστευτο και το είχα ξεχάσει και είπα με λίγα λόγια αυτό που έγινε πέρσι ότι θα γίνει φέτος (οτι οι ημμυ θα περάσουν τους πολιτικούς) πάντως η διαφορά είναι εντυπωσιακή και ίσως γίνει μεγαλύτερη φέτος αφού η οικοδομή είναι παγωμένη (και με τους φόρους που έχουν βάλει στα ακίνητα δε βλέπω η οικοδομή να πηγαίνει καλά).
fockos: για εξηγησε καλυτερα...γιατι η καλυτερη επιλογη που μπορουσαμε να κανουμε ηταν το παιδαγωγικο;;;
Αυτοί που θα μπουνε φέτος στην σχολή θα εργαστόυν μετά από πέντε χρόνια από φέτος. Η κυβέρνηση τώρα παγώνει τους διορισμούς και αναγκάζει τους παλιούς δασκάλους να παίρνυον συντάξεις (οσοι έχουν συγγενείς δασκάλους το βιώνουν αυτό) διότι έχουν τον φόβο ότι θα αυξηθεί το όριο ηλικίας (μην ξεχνάμε και την εφεδρεία) ή μειωθεί το ποσό.
ο στόχος της κυβέρηνσης είναι να μειωθούν οι δασκάλοι για λίγα χρόνια (αυτό όμως δε μπορεί να κρατήσει και θα αναγκαστεί να διορίσει κάποτε).
Σε 5 χρόνια από τώρα κακά τα ψέματα οι δάσκαλοι θα έχουν μειωθεί αν συνεχίσουμε έτσι και δεδομένου ότι θα έχουμε μπει στην ανάπτυξη ελπίζω ότι θα κάνουν μαζικούς διορισμούς και αφού η πρωτοβάθμια είναι υποχρεωτική εκπαίδευση για όλους θα προσπαθήσουν να κλείσουν εκεί πρώτα τα κενά και γίνουν αρκετοί διαγωνισμοί στο ΑΣΕΠ.
Κακά τα ψέματα οι δασκαλοι διεκδικούν θέσεις για μια ολόκληρω βαθμίδα μόνοι τους, οι φιλόλογοι είναι πολλοι και δύσκολα πιστεύω ότι θα μπορούν να διορίζονται άμεσα (ίσως πάμε στις εποχές όπως το 2004 αλλά και τότε ήταν δύσκλα τα πράγματα για τους φιλόλογους).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω ότι το παιδαγωγικό αρχίζει πλέον να είναι καλή επιλογή, διότι οι προοπτικές απασχόλησης στο δημόσιο θα γίνουν πιο θετικές μετά την κρίση. Σκέψου ότι όποιος μπει φέτος σε τέτοιο τμήμα, θα τελειώσει μετά από 4-5 χρόνια, και τότε τα πράγματα θα είναι ίσως τελείως διαφορετικά, όπως ήταν άλλωστε και το 2007, που οι δάσκαλοι διορίζονταν κατά κύματα...fockos: για εξηγησε καλυτερα...γιατι η καλυτερη επιλογη που μπορουσαμε να κανουμε ηταν το παιδαγωγικο;;;
fockos, νομίζω όμως, επειδή η δομή της κοινωνίας μας, της ελληνικής αγοράς εργασίας, αλλάζει, νομίζω ότι επαγγέλματα με προοπτική απασχόλησης κυρίως στο δημόσιο, όπως οι εκπαιδευτικοί, είναι επικίνδυνο να τα επιλέξεις καθαρά για λόγους επαγγελματικής αποκατάστασης. Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι το παιδαγωγικό αρχίζει πλέον να είναι καλή επιλογή, διότι οι προοπτικές απασχόλησης στο δημόσιο θα γίνουν πιο θετικές μετά την κρίση. Σκέψου ότι όποιος μπει φέτος σε τέτοιο τμήμα, θα τελειώσει μετά από 4-5 χρόνια, και τότε τα πράγματα θα είναι ίσως τελείως διαφορετικά, όπως ήταν άλλωστε και το 2007, που οι δάσκαλοι διορίζονταν κατά κύματα...
fockos, νομίζω όμως, επειδή η δομή της κοινωνίας μας, της ελληνικής αγοράς εργασίας, αλλάζει, νομίζω ότι επαγγέλματα με προοπτική απασχόλησης κυρίως στο δημόσιο, όπως οι εκπαιδευτικοί, είναι επικίνδυνο να τα επιλέξεις καθαρά για λόγους επαγγελματικής αποκατάστασης. Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά...
Σκέψου ότι για τα επόμενα 5-6-7-8-9-10 χρόνια που οι προσλήψεις στο δημόσιο θα είναι μηδαμινές, κάθε χρόνο οι πτυχιούχοι των παιδαγωγικών θα στοιβιάζονται περιμένοντας..
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι' αυτό και είπα ότι είναι αρκετά επικίνδυνο να κρέμεται κανείς από επαγγέλματα που κατά κύριο λόγο απευθύνονται στο δημόσιο. Αυτοί, όμως, που θα μαζεύονται δεν θα έχουν φρέσκια την εμπειρία της σχολής, και αμφιβάλλω αν θα έχουν καταφέρει (οι περισσότεροι) να αποκτήσουν εμπειρία. Οπότε οι "φρέσκιοι" νομίζω πως μπορούν να τους "φάνε" πιο εύκολα στις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π., που στο κάτω - κάτω θα είναι και 22-23 και όχι 29-30, και θα έχουν περισσότερο ενθουσιασμό!Σκέψου ότι για τα επόμενα 5-6-7-8-9-10 χρόνια που οι προσλήψεις στο δημόσιο θα είναι μηδαμινές, κάθε χρόνο οι πτυχιούχοι των παιδαγωγικών θα στοιβιάζονται περιμένοντας..
Alchemist, απλώς επιχείρησα να δικαιολογήσω αυτό που είπε ο fockos. Επιμένω όμως πως το επάγγελμα του εκπαιδευτικού πρέπει να το επιλέγουν μόνο όσοι θέλουν πραγματικά να το ασκήσουν, και όχι όπως το επέλεγαν πριν πέντε χρόνια!
KOSTAS777777777
Νεοφερμένος
kaktos
Νεοφερμένος
Οτι προσταξουν οι μελλοντικοι φοιτητες του μαθητικου φορουμ αι σχουλ.
ΟΕ Αθηνας 15,035
ΟΔΕ Αθηνας 17,190
ΟΔΕ Πειραια 15,900
Στατιστικης και ασφαλιστικης Πειραια 14,185.
Σε αποκλειστικοτητα μονο στο μαθητικο φορουμ που λεγεται αι σχουλ.
Φιλαρακι πες εαν ειναι δυνατον και πληροφορικη πειραια!!
Σε ευχαριστω!!!
Itach1
Διάσημο μέλος
Με γενικη σειρα δεν μπαινεις,στην ειδικη κατηγορια ποτε δεν ξερεις και δεν μπορει να σου πει καποιος αν εισαι μεσα ή οχι...γεια σας παιδια.εχω συγκεντρωσει 12945 στο 2ο πεδιο και ειμαι τριτεκνος λετε να πιασω τη σμυ οπλα?
Παντως σμυ οπλα ειναι η χειροτερη στρατιωτικη σχολη να ξερεις,καλυτερα να δηλωνες αστυνομια.
KOSTAS777777777
Νεοφερμένος
Με γενικη σειρα δεν μπαινεις,στην ειδικη κατηγορια ποτε δεν ξερεις και δεν μπορει να σου πει καποιος αν εισαι μεσα ή οχι...
Παντως σμυ οπλα ειναι η χειροτερη στρατιωτικη σχολη να ξερεις,καλυτερα να δηλωνες αστυνομια.
περσυ ειχαν μπει με 12608,αυτο σημαινει οτι εχω ελπιδες?
Itach1
Διάσημο μέλος
Φυσικα εχειςπερσυ ειχαν μπει με 12608,αυτο σημαινει οτι εχω ελπιδες?
KOSTAS777777777
Νεοφερμένος
Φυσικα εχεις
ευχαριστω φιλε
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μου φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο.
Μέσα σε αυτή την κρίση θα ξεσπάσει άλλη, και η επόμενη αυτής θα είναι τρεις χειρότερη.
Ανάπτυξη δεν πρόκειται να υπάρξει σε αυτό το σύστημα.
Όσο νωρίτερα καταλάβετε ότι αυτοί είναι οι νόμοι κίνησης του καπιταλισμού, τόσο το καλύτερο.
Τα παιδαγωγικά έχουν τελειώσει.
fockos
Επιφανές μέλος
Tα παιδαγωγικά θα τετλειώσουν μόνο αν στα δημοατικά διοριζονται καθηγητές δευτεροβάθμιας αλλιώς είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν οι διορισμοί και πάλι
DrHouse
Διάσημο μέλος
Τι δεν εχει τελειωσει?
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Τι δεν εχει τελειωσει?
Αυτή τη στιγμή αναφερόμαστε στα παιδαγωγικά. Τι ζόρι τραβάς;
Η συζήτηση αυτά έπιασε.
Και, ναι, πολλοί κλάδοι είναι σε ίδια και χειρότερη κατάσταση, και όσοι δεν είναι ακόμη έτσι, προς τα εκεί οδεύουν.
Tα παιδαγωγικά θα τετλειώσουν μόνο αν στα δημοατικά διοριζονται καθηγητές δευτεροβάθμιας αλλιώς είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν οι διορισμοί και πάλι
Με αυτό το πλευρό κοιμήσου.
Ioanis
Δραστήριο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
με 17.397 περνας φιλολογία αθήνας?
εδω παιζει να μην περναει το 17600(συμφωνα με κουτρουμπελη) θα περασει το 17397?:hmm παντωσ το εθνοσ την εδειχνε 17200-17400
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιος ειναι ο κουτρουμπελης?
ενασ που κανει εκτιμησεισ και μασ εχει πεταξει ολουσ εξω εμασ του 1 πεδιου γιατι εφτασε την φιλολογια αθηνων 17710!!!500 ανοδο εδωσε..πιστεψε με πριν 3 μηνεσ και εγω την ιδια ερωτηση εκανα με σενα...οποιοσ τον μαθαινει αυτον τον ανθρωπο του κοβεται το χαμογελο...χαχαχα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.