Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι καλά να ήμουν και εγώ ειδική κατηγορία άνετα θα έμπαινα νομική....
για καποιο λογο στο ιντερνετ αλλα και irl φετος ενα ασυνηθηστα μεγαλο ποσοστο ειναι σε ειδικες κατηγοριες, τα περισσοτερα ποστ που βλεπεις στο νετ λενε ειδικες κατηγοριες ειμαι..Το επιβεβαιωσε και ο κουτρουμπελης αυτο ,ειναι λογικο λοιπον να μην εχουν πολυ μεγαλη διαφορα οι βασεις ειδικων κατηγοριων απο τις γενικης(εμας των θνητων) σειρας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
για καποιο λογο στο ιντερνετ αλλα και irl φετος ενα ασυνηθηστα μεγαλο ποσοστο ειναι σε ειδικες κατηγοριες, τα περισσοτερα ποστ που βλεπεις στο νετ λενε ειδικες κατηγοριες ειμαι..Το επιβεβαιωσε και ο κουτρουμπελης αυτο ,ειναι λογικο λοιπον να μην εχουν πολυ μεγαλη διαφορα οι βασεις ειδικων κατηγοριων απο τις γενικης(εμας των θνητων) σειρας
Μην το λες.
Όλα παίζουν. Εγώ πιστεύω ότι οι βάσεις των ειδικών κατηγοριών δεν πρόκειται να ανέβουν παρά ελάχιστα.
Btw, irl, είδα το χαρτί από το σχολείο μου, και συνολικά σε όλες τις ειδικές κατηγορίες, από τους 125 μαθητές, οι 20 -το πολύ- εντασσόμαστε. Αν σκεφτείς ότι μερικοί πιάνουν και τις σχολές τους χωρίς την ειδική κατηγορία, τότε, καταλήγεις, νομίζω, στο συμπέρασμά μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ πιστεύω πως δεν θα μεταβληθούν οι βάσεις της ειδικής κατηγορίας...Αλλά εφ' όσον δεν ανήκω σ αυτές δεν με νοιάζει ιδιαίτερα πως θα κινηθούν...Μην το λες.
Όλα παίζουν. Εγώ πιστεύω ότι οι βάσεις των ειδικών κατηγοριών δεν πρόκειται να ανέβουν παρά ελάχιστα.
Btw, irl, είδα το χαρτί από το σχολείο μου, και συνολικά σε όλες τις ειδικές κατηγορίες, από τους 125 μαθητές, οι 20 -το πολύ- εντασσόμαστε. Αν σκεφτείς ότι μερικοί πιάνουν και τις σχολές τους χωρίς την ειδική κατηγορία, τότε, καταλήγεις νομίζω στο συμπέρασμά μου.
roni4
Νεοφερμένος
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alex0077
Νεοφερμένος
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασε τις εκτιμησεις κανουν λαθη και μπορει να χαρεις ή να απογοητευτεις αδικα...υπομονη λιγες βδομαδες ακομη...εγω παντως ελπιζω να μην αργησουν οσο περισυΜια εφημερίδα χθες είχε νέες εκτιμήσεις. Έχουμε κανένα λινκ? Για την ανακοίνωση ισχύει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα;
Alex0077
Νεοφερμένος
ασε τις εκτιμησεις κανουν λαθη και μπορει να χαρεις ή να απογοητευτεις αδικα...υπομονη λιγες βδομαδες ακομη...εγω παντως ελπιζω να μην αργησουν οσο περισυ
Δεν ρωτάω ακριβώς για μένα .. οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτώ τόσ οπολύ
κάποιο λινκ μπρορείτε να μου δώσετε εκτός από φημες που είδα? Δεν μπορώ να τα βρω στις τόσες σελίδες
Joaquín
Διάσημο μέλος
Δεν ρωτάω ακριβώς για μένα .. οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτώ τόσ οπολύ
κάποιο λινκ μπρορείτε να μου δώσετε εκτός από φημες που είδα? Δεν μπορώ να τα βρω στις τόσες σελίδες
Καλύτερα κάνε υπομονή μέχρι τις επίσημες βάσεις.Αν καίγεσαι τράβα εδώ.
DrMimi
Νεοφερμένος
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
SORRY....Μπορεί να είναι λίγο άσχετο αλλά θα πέσουν τα μόρια στο 5ο πεδίο????Και αν ναι πόσο περίπου????
Θα ανεβουν κανα 50αρι-100αρι στο πολυ ακραιο , μορια στα υψηλοβαθμα ΑΕΙ ενω στα χαμηλοβαθμα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα πεσουν αρκετα μορια......αναλογως και τη ζητηση , δεν γνωριζει κανεις περιπου ποσο.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημασια εχει να μπεις.Μπορει να μπεις τελευταιος και να βγεις πρωτος.ξέρω μαθήτρια που έβγαλε 19,300 και δήλωσε φιλολογία και ξέρω και άλλους μαθητές που όλη τη χρονία λέγανε "η φιλολογία είναι το ονειρό μου, νομική με τίποτα δεν μ αρέσει καθόλου απορώ πως πάνε κάποιοι εκεί" και βγάλαν 18,600-18,900 και δήλωσαν νομική , νόμισαν πως κατόρθωσαν κάτι ενω τελευταίοι,τελευταίοι θα μπούνε Αθήνα-Θεσσαλονίκη
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά όλα τ' άλλα,αλλά μην ξανακούσω Κουτρουμπέλης εδώ μέσα
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...
Χαχαχα!!
Καλά όλα τ' άλλα,αλλά μην ξανακούσω Κουτρουμπέλης εδώ μέσα
Γιατί???????????????????
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν παίζει να υπήρξαν πιο ελεεινές εκτιμήσεις φέτοςΓιατί???????????????????
Έκοψε τη χολή σ' ένα σωρό κόσμο...Κι είναι κι έγκυρος υποτίθεται
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Giwrgos-G7
Νεοφερμένος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
χερεται παιδια...αν ξερει καποιος τι παιζει με το 5ο πεδιο...θελω στατιστικη και ασφαλιστικη πειραια ειμαι 503 μορια πανω απο περσι 14745 περσινη βαση 14242 τι λετε περναω?
μεσα εισαι πιστευω!!!!
Giwrgos-G7
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.