panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ειναι παντως μικρες οι αποκλισεις για τις ειδικες κατηγοριες.
Αυτό εννοώ φίλε μου!
Αποκλείεται 4000 μόρια κάτω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μακάρι!Ξερες μέχρι προτινος ηθελα να πάω αθηνα!Ομως μετα την πενθήμερη που πηγα στην θεσσαλονικη αλλαξα γνωμη!Με το που εκανα το βραδυ μια βολτα στην πολη ενιωσα πως η θεσσαλονικη ειναι η πολη που θελω να σπουδασω!!
Μια χαρά! Μακάρι να περάσεις εκεί που θέλεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιος συμφωνει οτι οι Πολιτικοι μηχανικοι ΕΜΠ θα πεσουν πανω απο 300 μορια?(δν ξερω κανενα παιδι που να τους εχει δηλωσει!!!)
Το ότι δε ξέρεις εσύ κανέναν δε σημαίνει ότι σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν τους δήλωσε κανείς...
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ότι δε ξέρεις εσύ κανέναν δε σημαίνει ότι σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν τους δήλωσε κανείς...
αφου εχει πατωσει η ζητηση!!! δν τους προτιμανε και παρα πολυ!!!!!τι να χτεισεις στν ελλαδα πια
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο παλι που ολοι θα περασουν επειδη ειναι σε ειδικη κατηγοριακι εγω εχω κοινωνικα κριτηρια εχω 18.5 και θελω νομικη θεσνικης την οποια δεν πιανω χωρις κοινωνικα κριτηρια.το θεμα ειναι ομως οτι παιρνουν μονο τρια ατομα οποτε δεν το συζυταω κανοχι οχι μονο κομοτηνη ηθελα!!! λες;;; μακαρι κοινωνικα κριτηρια ειναι με τον αδερφο φοιτητη...μ' ανεβαζει καθολου;
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
εχει ακουστει τιποτα για τη ζητηση της κομοτηνης; νομικη παντα
Εγώ είμαι 80 μόρια κάτω....πολλά ε;;
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφου εχει πατωσει η ζητηση!!! δν τους προτιμανε και παρα πολυ!!!!!τι να χτεισεις στν ελλαδα πια
Στην Ελλάδα τίποτα δεν πάει μπροστά πλέον... Η πόρτα του εξωτερικού είναι ανοιχτή για όλους...
αυτο παλι που ολοι θα περασουν επειδη ειναι σε ειδικη κατηγοριακι εγω εχω κοινωνικα κριτηρια εχω 18.5 και θελω νομικη θεσνικης την οποια δεν πιανω χωρις κοινωνικα κριτηρια.το θεμα ειναι ομως οτι παιρνουν μονο τρια ατομα οποτε δεν το συζυταω καν
Οι ειδικές κατηγορίες είναι λαχείο... Δε χωράνε εκτιμήσεις...
LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι να σου πω.. δεν ξερωωω....βασιζομαι στο οτι ειναι κομοτηνη!!!Εγώ είμαι 80 μόρια κάτω....πολλά ε;;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
θα το ξέρουμε τέλη Αυγούστου ο,τι είναι να γίνει , θα γίνει!τι να σου πω.. δεν ξερωωω....βασιζομαι στο οτι ειναι κομοτηνη!!!
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ είμαι 80 μόρια κάτω....πολλά ε;;
δν θα πεσει η νομικη δεν πειραζει εχεις κ αλλεσ επιλογες!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Δίνω δεύτερη φορά.... Τελοσπάντων περνάω φιλολογία θεσ/νικης λόγικα. Απλά δεν θα μπω για λίγα μόρια πάλιδν θα πεσει η νομικη δεν πειραζει εχεις κ αλλεσ επιλογες!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
αυτο παλι που ολοι θα περασουν επειδη ειναι σε ειδικη κατηγοριακι εγω εχω κοινωνικα κριτηρια εχω 18.5 και θελω νομικη θεσνικης την οποια δεν πιανω χωρις κοινωνικα κριτηρια.το θεμα ειναι ομως οτι παιρνουν μονο τρια ατομα οποτε δεν το συζυταω καν
Αν, όντως, έχεις 18.500, τότε σύμφωνα με τις περυσινές βάσεις περνάς. 18.425 ήταν η βάση της θεσ/νίκης στη γενική σειρά.
Επίσης, να ενημερώσω ότι οι θέσεις δεν είναι 3, αλλά 13!
Πέρυσι ήταν 3 στην ειδική αυτή κατηγορία, και φέτος αυξήθηκαν κατά 10, ήτοι 13.
Πόσα ακριβώς μόρια έχεις;
Δίνω δεύτερη φορά.... Τελοσπάντων περνάω φιλολογία θεσ/νικης λόγικα. Απλά δεν θα μπω για λίγα μόρια πάλι
Evi, μην προδικάζεις τίποτα. Μπορεί και να εισαχθείς, έστω και τελευταία.
Who knows?
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου φαίνεται λίγο απίθανο....Εντάξει το περιμένα όμως....Αν, όντως, έχεις 18.500, τότε σύμφωνα με τις περυσινές βάσεις περνάς. 18.425 ήταν η βάση της θεσ/νίκης στη γενική σειρά.
Επίσης, να ενημερώσω ότι οι θέσεις δεν είναι 3, αλλά 13!
Πέρυσι ήταν 3 στην ειδική αυτή κατηγορία, και φέτος αυξήθηκαν κατά 10, ήτοι 13.
Πόσα ακριβώς μόρια έχεις;
Evi, μην προδικάζεις τίποτα. Μπορεί και να εισαχθείς, έστω και τελευταία.
Who knows?
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην εισαι απαισιοδοξ (εκτος και αν εισαι υπερμαχος της αντιστροφης ψυχολογίας!!!)Μου φαίνεται λίγο απίθανο....Εντάξει το περιμένα όμως....
η..!!!Η ΖΩΗ ειναι γεμάτη εκπλήξεις..!!!!!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Τόσο μεγάλες εκπλήξεις αποκλείεται..... χαχαχαΜην εισαι απαισιοδοξ (εκτος και αν εισαι υπερμαχος της αντιστροφης ψυχολογίας!!!)
η..!!!Η ΖΩΗ ειναι γεμάτη εκπλήξεις..!!!!!
Joaquín
Διάσημο μέλος
Δε φτάνει που ο άνθρωπος (Κ.Κουτρουμπέλης) έχει όλη τη καλή θέληση,ασχολείται και σπαταλά προσωπικό χρόνο για να βγάλει αναμενόμενες βάσεις ώστε να καλμάρει λίγο το άγχος των παιδιών και απαντά ακόμα και στις πιο χαζές ερωτήσεις,μερικοί εδώ τον βρίζουν κι απο πάνω.
Σιγά μη το κάνει και για τη ψυχή της γιαγιάς του κοπέλα μου.Τι αφέλεια.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
χτίσεις*
Αν είναι το όνειρό του να γίνει πολιτικός μηχανικός, θα την δηλώσει. Εξάλλου, κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά πώς θα είναι τα πράγματα σε 5 χρόνια που θα βγει....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.