ilias1994
Νεοφερμένος
για 5ο πεδιο ενοω και για 2ο υπαρχει περιπτωση να ανεβει σχολη 1000 μορια αθηνα παντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thewnh
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George perk
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορει καποιος με 18098 να μπει νομικη με ειδικη κατηγορια κοινωνικων κριτηριων...
μπορει ανι μπορει και οχι εξαρταται απ τους βαθμουν των υπολοιπων που ανηκουν στην ιδια ειδικη κατηγορια με εσενα..παντως οι θεσεις που δινουν ειναι ελαχιστες..(απο 1 μεχρι 4!!)Με τα μορια που εχεις βγαλει ομως εισαι μεσα στη Νομικη
Κομοτηνης αν δεν ανεβει..και χωρις καν ειδικη κατηγορια!!
Kostas Tsig
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
έβγαλα 17.853 στο πρώτο.. Περνάω Ψυχολογία Θεσσαλονίκης πιστεύετε; ανήκω και σε ειδική κατηγορία > κοινωνικά κριτήρια...
17638 είχε πέρυσι...
ELXANIA
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις μύρισα τα νύχια μου, αλλά η βρώμα που έχουν πιάσει τόσες μέρες άκοφτα με εμπόδισε να βγάλω μια ξεκάθαρη εικόνα.Παιδιά ψάχνω και στο ίντερνετ με τις εκτιμήσεις αλλά πουθενά δεν βλέπω αυτό που ζητώ...Γι αυτό μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που έτυχε να το διαβάσει πόσο μπορεί να πέσουν οι βάσεις στο χημικό απθ και στο χημικό ιωαννίνων;;; Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει γιατί βρίσκομαι σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγάλο δίλλημα σχετικά με το χημικό απθ και το φυσικό απθ. Μπορεί το χημικό απθ να πέσει 500 μόρια;Για την ακρίβεια είμαι 336 μόρια κάτω από την περσινή βάση του χημικού απθ και 121 μόρια κάτω από την περσινή βάση του φυσικού απθ. Στην αρχή μου άρεζε πιο πολύ το φυσικό τώρα όμως με προσελκύει περισσότερο το χημικό.ΒΟΗΘΗΣΤΕ!! ΣΟΣΟΣΟΣΟΣ
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
καλά αυτό δεν είναι λίγο κουλό ?
το έχω ακούσει κ εγώ αυτο!!..
είναι λιγότερα τα παιδια σ αυτο το πεδιο 6% σε συγκριση με πέρυσι, και δεν νμζω ότι ειναι τόσοι πολλοί οι αριστούχοι..
εμένα πάντως στο σχολείο μ οι περισσότεροι έβγαλαν κάτω απο 10000 μόρια..
Φέτος 1 στους 3 οι αριστούχοι,πέρυσι 1 στους 5.Άρα...
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις μύρισα τα νύχια μου, αλλά η βρώμα που έχουν πιάσει τόσες μέρες άκοφτα με εμπόδισε να βγάλω μια ξεκάθαρη εικόνα.
Καλά τώρα εγώ μιλάω σοβαρά κι εσύ κοροϊδεύεις!
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ σοβαρά μιλάω (περίπου). Κανείς δε μπορεί να ξέρει, ή να έχει έστω κάποια πληροφορία, αφού ούτε καν έχουν κατατεθεί τα μηχανογραφικά.Καλά τώρα εγώ μιλάω σοβαρά κι εσύ κοροϊδεύεις!
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω μεχρι που κατατασονται οι περιφερειες.Δηλαδη περιφερειες θεωρουνται ας πουμε μεσολογγι και χαλκιδα?
Ναι,ας πούμε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε καλά δεν θέλω ακριβώς να μαντέψει κάποιος πόσο θα πέσουν. Αλλά εκετίμηση ζητώ. Ας πούμε είχα διαβάσει πριν μέρες στο βήμα ότι οι φυσικοχημικομαθηματικές θα πέσουν 300-500 μόρια αλλά δεν το χω διαβάσει πουθενά αλλού! ΓΙα αυτό ρωτάω πιο πολύ!Κι εγώ σοβαρά μιλάω (περίπου). Κανείς δε μπορεί να ξέρει, ή να έχει έστω κάποια πληροφορία, αφού ούτε καν έχουν κατατεθεί τα μηχανογραφικά.
kon star pes
Νεοφερμένος
Μακάρι να έχω κάτι απ΄αυτά... Ολοι λένε ότι οι αριστουχοι είναι πολλοί φέτος και αγχώνομαι...εχεις σιγουρα παιδαγωγικο Ροδου και Αλεξαωδρουπολης οποτε μην αγχωνεσαι μελλοντικε δασκαλε...!!!
ilias1994
Νεοφερμένος
kon star pes
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω, έτσι λένε πάντως .... ΧΑχαχαχαχαχα!ποτε καποιος ειναι αριστουχος.......
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.