drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα μαθηματικα περιπου οπως περσυ λιγο πιο χαμηλα.... Μονο στην φυσικη υπηρχε μεγαλη μειωση. Στα υπολοιπα τα 18-20 αυξηθηκαν σε ολα τα μαθηματα της τεχνολογικης, οποτε αθηνα και θεσσαλονικη δεν θα υπαρξουν μεγαλες μειωσεις ειδικα στις υψηλοβαθμες, στις περιφερειες ομως λογω χαμηλης ζητησης θα μειωθουν αρκετα..Ολο χαζομαρες βλεπω να γραφονται.Οι επιδοσεις στο 2ο/4ο μειωθηκαν αφου τα αποτελεσματα σε μαθηματικα και φυσικη κατ. ηταν χειροτερα απο περυσι,που ειναι βαρυτητας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ δεν με στεναχώρησες!!! απλά το θεωρώ πολύ λογικό να μην πιάσω τη νομική γιατί το 2010 οι περισσότεροι αριστούχοι της θεωρητικής δήλωναν κατά κύριοπ λόγο τα παιδαγωγικά. οι περισσότεροι τώρα μάλλον θα οδηγηθούν σε άλλες σχολές όπως η νομική, η φιλολογία, η αγγλική....Προς Θεού, μια εκτίμηση δική μου έκανα, τι πιο πιθανό από το να πέσω έξω! Φέτος λόγω επιδείνωσης των οικονομικών ακόμα λιγότερα παιδιά θα δηλώσουν επαρχία. Εξάλλου, είπαμε: 1.000 λιγότεροι αριστούχοι στα Αρχαία από το 2010...
Εννοείται ότι πρέπει να τη δηλώσεις τη σχολή και εννοείται ότι όλα παίζονται. Καλή επιτυχία (και συγγνώμη αν σε στενοχώρησα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Καλέ δεν με στεναχώρησες!!! απλά το θεωρώ πολύ λογικό να μην πιάσω τη νομική γιατί το 2010 οι περισσότεροι αριστούχοι της θεωρητικής δήλωναν κατά κύριοπ λόγο τα παιδαγωγικά. οι περισσότεροι τώρα μάλλον θα οδηγηθούν σε άλλες σχολές όπως η νομική, η φιλολογία, η αγγλική....
Με ποια κριτήρια θα επιλέξουν την Ελληνική Φιλολογία οι αριστούχοι;
Ήδη, δυστυχώς, αν ψάξεις, θα δεις ότι είναι πολύ χειρότερα από τα παιδαγωγικά.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Με ποια κριτήρια θα επιλέξουν την Ελληνική Φιλολογία οι αριστούχοι;
Ενω οι νομικες ειναι καλυτερες? Λολ εσεις της θεωρητικης ειστε γ@μημενοι(aka ανεργοι) οπου και να πατε
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις δίκιο αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν μόνο στους δικούς μου γνωστούς συμβαίνει αυτό. Να επιλέγουν δηλαδή φιλολογίες-ιστορικά νομίζοντας ότι έχουν καλύτερη αποκάτασταση από τα παιδαγωγικά. πέρυσι στο σχολείο μου από θεωρητική είχαμε 17 άτομα σε ιστορικά τμήματα και 1 παιδαγωγικό, η διπλανή μου στην κατεύθυνση που πέρασε γιάννενα....Και είμαστε αρκετά μεγάλο σχολείοΜε ποια κριτήρια θα επιλέξουν την Ελληνική Φιλολογία οι αριστούχοι;
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τη σύγκριση Νομική/Φιλολογία/Παιδαγωγικά υπάρχουν σχετικά νήματα και δεν υπάρχει λόγος να βγω και off-topic.Με ποια κριτήρια θα επιλέξουν την Ελληνική Φιλολογία οι αριστούχοι;
Να θυμίσω, όμως, ότι πάντα υπάρχουν αριστούχοι στη θεωρητική που επιλέγουν φιλολογία από καθαρό μεράκι. Βέβαια, οι πιο πολλοί από αυτούς έχουν την ακαδημαϊκή καριέρα στο νου τους.
Ξέρω κοπέλα που -πριν χρόνια- ήθελε φιλολογία, αλλά οι γονείς την πίεσαν για νομική και πέρασε εκεί. Πήγε ένα έτος, πέρασε όλα τα μαθήματα και ξανάδωσε Πανελλήνιες (δεν υπήρχε 10%, έπρεπε να ξαναδώσει 1 μάθημα) και πέρασε Φιλολογία. Τώρα είναι καθηγήτρια γλωσσολογίας στην Αμερική
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
ε ολες εκτος απο αθηνα κ θεσσαλονικη ειναι λιγο πολυ περιφερειεςΤο θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω μεχρι που κατατασονται οι περιφερειες.Δηλαδη περιφερειες θεωρουνται ας πουμε μεσολογγι και χαλκιδα?
thewnh
Νεοφερμένος
ευχαριστώ πολύ.!
- Οικιακή Οικονομία Αθήνας.
- Οικονομικης & περιφερειακης αναπτυξης παντείου
- δημοσιας σιοικησης παντειου
- διοικηση Πατρα
- οικονομικων Βολος
- Οικονομικων Ιωαννινα
- οικονομικων κρητης
nekpatra
Νεοφερμένος
Καλή σας ημέρα και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και εύχομαι ολόψυχα να μπει ο καθένας ξεχωριστά στη σχολή που επιθυμεί. Θέλω να κάνω δύο ερωτησούλες και όποιος / -α έχει άποψη, ας μου απαντήσει. Η κόρη μου είναι θετική και έβγαλε 17146 και είναι τρίτεκνη. Πρώτη της επιλογή είναι η φαρμακευτική Πατρών, που πέρυσι είχε 18034 και η δεύτερη επιλογή της το ωιολογικό που πέρυσι είχε 17165. Το βιολογικό Πατρών λογικά το έχει πιάσει, υπάρχουν πιθανότητες να πιάσει και την φαρμακευτική; γνωριζει καποιος να μου πει ο τελευταιος με κοινωνικα κριτηρια τριτεκνια με ποσα μορια περασε φαρμακευτικη πατρας...η κορη μου εχει 17146..ευχαριστω
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
17.897 τα κοινωνικά κριτήρια (έδινε μόνο 2 θέσεις)γνωριζει καποιος να μου πει ο τελευταιος με κοινωνικα κριτηρια τριτεκνια με ποσα μορια περασε φαρμακευτικη πατρας...η κορη μου εχει 17146..ευχαριστω
17.818 οι τρίτεκνοι (3 θέσεις πέρισυ)
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
γνωριζει καποιος να μου πει ο τελευταιος με κοινωνικα κριτηρια τριτεκνια με ποσα μορια περασε φαρμακευτικη πατρας...η κορη μου εχει 17146..ευχαριστω
17818 ! Πέρυσι έδιναν 3 θέσεις στους τρίτεκνους, φέτος 5.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους...Εγραψα 13,627 και θέλω είτε διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων παν.μακεδονίας που είχε περυσι βαση 15,980 είτε διεθνών και ευρωπαικων σπουδών πάλι παμακ που είχε 15,148...για τη δευτερη σχολη μετράνε και τα αγγλικά ως δευτερο μαθημα αν και τα αποτελέσματα δεν εχουν βρει...γενικά λέτε να πεσουν αυτά τα τμήματα;;;
Γενικότερα δε θα υπάρχει μεγάλη πτώση στο 5ο πεδίο. Θα μείνουν σταθερές οι βάσεις, ίσως και να αυξηθούν λίγο. Απ' όσα έχω διαβάσει σε σχετικά άρθρα και στατιστικά στοιχεία.
thewnh
Νεοφερμένος
Γενικότερα δε θα υπάρχει μεγάλη πτώση στο 5ο πεδίο. Θα μείνουν σταθερές οι βάσεις, ίσως και να αυξηθούν λίγο. Απ' όσα έχω διαβάσει σε σχετικά άρθρα και στατιστικά στοιχεία.
καλά αυτό δεν είναι λίγο κουλό ?
το έχω ακούσει κ εγώ αυτο!!..
είναι λιγότερα τα παιδια σ αυτο το πεδιο 6% σε συγκριση με πέρυσι, και δεν νμζω ότι ειναι τόσοι πολλοί οι αριστούχοι..
εμένα πάντως στο σχολείο μ οι περισσότεροι έβγαλαν κάτω απο 10000 μόρια..
Itach1
Διάσημο μέλος
Στο αοθ βρηκαν να μας βαλουν ευκολα θεματα; Αν ειναι δυνατον!!
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
eantas11
Νεοφερμένος
Εγω ρε παιδια παντως 16.550 εβγαλα και στοχευω για Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής στον Πειραια μακαρι να πεσουν οι βασεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.