nekpatra
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
πάντοτε θα υπάρχουν πιθανότητες,καλό είναι να τη δηλώσει πρώτη-πρώτη !!! άλλωστε με αυτά που έγιναν φέτος,μπορείτε να περιμένετε τα πάντα !αν δεν κάνω λάθος, σε κάποιες σχολές, όπως και οι Ιατρικές,οδοντιατρικές,φαρμακευτικές έχουν αυξηθεί οι θέσεις εισακτέων που αυτό σημαίνει μείωση βάσεων και άρα μείωση βάσεων και στις ειδικές κατηγορίες .Καλή σας ημέρα και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και εύχομαι ολόψυχα να μπει ο καθένας ξεχωριστά στη σχολή που επιθυμεί. Θέλω να κάνω δύο ερωτησούλες και όποιος / -α έχει άποψη, ας μου απαντήσει. Η κόρη μου είναι θετική και έβγαλε 17146 και είναι τρίτεκνη. Πρώτη της επιλογή είναι η φαρμακευτική Πατρών, που πέρυσι είχε 18034 και η δεύτερη επιλογή της το ωιολογικό που πέρυσι είχε 17165. Το βιολογικό Πατρών λογικά το έχει πιάσει, υπάρχουν πιθανότητες να πιάσει και την φαρμακευτική;
σας παραθέτω τις περσινές βάσεις για τρίτεκνους
φαρμακευτική Πάτρας : 17.818
βιολογία Πάτρας : 17.128
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nekpatra
Νεοφερμένος
kon star pes
Νεοφερμένος
15942πιστευω στα ιδια με περυσι θα κυμανθουν
δε το γνωριζω αυτο
και εγω θεωρητικη ειμαι.. πιστευω Θεσσαλονικη ,Αθηνα , Πατρα, Ιωννινα δε θα κατεβουν.. ειδικα στις 2 πρωτες μπορει να δουμε και μικρη ανοδο... αλλα Ροδο ,Αλεξανδρουπολη ,Κρητη νομιζω θα υπαξει μια πτωση... βεβαια κανεις δε μπορει να ξερει με σιγουρια.. και εγω ο,τι μου λενε οι καθηγητες μου και ο΄τι διαβαζω σας λεω.. θα δουμε παιδια.. μην αγχωνεστε απλα απολαυστε το καλοκαιρι.. εμεις εχουμε και γαμο σημερα
ποσα μορια εβγαλες??
nekpatra
Νεοφερμένος
kon star pes
Νεοφερμένος
Και στα δικά σου λοιπόν και καλή ξεκούραση από όλο αυτό που ζήσαμε.. Τουλάχιστον να περάσουμε Ρόδο να πάμε για κανα μπανάκι!!!15942
nekpatra
Νεοφερμένος
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
της εύχομαι να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα και οι 2 σχολές που επιθυμεί είναι υπέροχες !!μακαρι το ευχομαι και ευελπιστω,ειναι το ονειρο τησ η φαρμακευτικη,φυσικα μπορει και απο το βιολογικο να παει στην φαρμακευτικη
αυτό που είπατε να περάσει απο βιολογικό σε φαρμακευτική εννοείτε με κατατακτήριες αν δεν κάνω λάθος , έτσι ;; και αυτό μπορεί να γίνει, σωστά !!
nekpatra
Νεοφερμένος
σε ευχαριστω βασιλη μακαρι ....
καλη συνεχεια σε ολους και ευχαριστω πολυ
christina123
Δραστήριο μέλος
kon star pes
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
εγω τη ροδο τη ξεπερναω για 880 αλλα ελπιζω οτι θα πεσει το ρεθυμνο 130 μορια και θα περασω εκει.Ολα τα site για πτώση μιλάνε, εν αντιθέσει με τις φιλοσοφικές και νομικές... Δεν ξέρω. Κι εγώ για Ρόδο σκέφτομαι που την ξεπερνάω 700 μόρια κι ελπίζω...
Blue bird
Νεοφερμένος
Καμιά γνώμη;
kon star pes
Νεοφερμένος
καλη συνεχεια σε ολους και ευχαριστω πολυ
Μακάρι ρε σύ! Κι ελπίζω να μην ανέβουν τα παιδαγωγικά φέτος....εγω τη ροδο τη ξεπερναω για 880 αλλα ελπιζω οτι θα πεσει το ρεθυμνο 130 μορια και θα περασω εκει.
christina123
Δραστήριο μέλος
αν ανεβουν θα ναι πιστευω μονο αθηνα και θεσσαλονικη αντε πατρα.ελπιζω στα υπολοιπα γιαννενα ρεθυμνο ροδο να πεσουν ...και αρκετα αν γινεται...Μακάρι ρε σύ! Κι ελπίζω να μην ανέβουν τα παιδαγωγικά φέτος....
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νοσηλευτική Αθήνας λέτε να πέσει; Αν ναι, πόσο περίπου; Πέρσυ έπεσε γύρω στα 1100 μόρια.
Η Νοσηλευτική Σπάρτης;
spirosmac1994
Νεοφερμένος
πέρσι στην Ιατρική Αθηνών υπήρχαν 16 επιπλέον θέσεις για τρίτεκνους...ο 16ος μπήκε με 17.960 περίπου ..παίζει και να περάσεις
Μακάρι και εγώ αυτο ελπιζω. Για Ιατρική Αλεξανδρούπολης με γενική σειρά;;;
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που πηγα στο φροντιστηριο χτες για να κανω το μηχανογραφικο μου ειπαν οτι ειμαι στο οριο αλλα κατα 90% ειμαι μεσα!!!
Άρα φιλαρακι και γω μάλλον εε???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.