@ngie
Νεοφερμένος
Η κολλητή μ έβγαλε 15907 μόρια στ 2ο κ 4ο πεδίο
έχει πιθανότητες γ πολιτικούς μηχανικούς Ξάνθης?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σίγουρα πιάνεις νομική Αθηνας! κι εγώ ειμαι στη ίδια ακριβώς περίπτωση με εσένα αλλα έβγαλα 18400......θέλω νομική αθηνας .....λίγο δυσκολοοο αν ανεβούν οι βάσεις..........πάντως ελπίζω τα κριτήρια να με βοηθήσουν.....!εγω εβγαλα στο 1ο επιστημονικο πεδιο 18.615 μορια.. Και ειμαι σε ειδικη κατηγορια γιατι ο αδερφος μου σπουδαζει στην αθηνα. Νομιζω πως την νομικη θεσσαλονικης την εχω σιγουρα.. Εχω πιθανοτητες για νομικη αθηνας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
ρε παιδια οταν λεμε ανοδο βασεων πρωτου πεδιου( θεωρητικης) για ποσα μορια μιλαμε? 100-200 ? ή 500 και πανω? ξερει κανεις?
εγω που ειδα εναν στη νετ και μιλουσε για αυτα...ειπε ανοδο απο 50-400 μορια!
εγώ θεωρώ μέχρι 200 μόρια .........!δεν μπορούν να ανεβούν "περισσοτεροοο"....δεν ήταν όλα τα μαθήματα ευκολαααρε παιδια οταν λεμε ανοδο βασεων πρωτου πεδιου( θεωρητικης) για ποσα μορια μιλαμε? 100-200 ? ή 500 και πανω? ξερει κανεις?
θα σου έλεγα αγγλική φιλολογία γιατί δη θα μείνεις άνεργη .......!μπορείς να κανεις πολλά πράγματα!
ιωαννα εσενα τι σου αρεσει πιο πολυ? μη σπουδασεις κατι που δεν το μπορεις! αν σαρεσουν και τα τρια πιστευω πως η αγγλικη προηγειται στην αγορα εργασιας. η αδερφη μου τελειωνοντας την αγγλικη βρηκε αμεσως δουλεια οπως και οι συμφοιτητριες της! τωρα σε δευτερη μοιρα ερχονται τα αλλα 2 αλλα εσυ αποφασιζεις!
Γωγώ Μπούκα
Νεοφερμένος
ιωαννα εσενα τι σου αρεσει πιο πολυ? μη σπουδασεις κατι που δεν το μπορεις! αν σαρεσουν και τα τρια πιστευω πως η αγγλικη προηγειται στην αγορα εργασιας. η αδερφη μου τελειωνοντας την αγγλικη βρηκε αμεσως δουλεια οπως και οι συμφοιτητριες της! τωρα σε δευτερη μοιρα ερχονται τα αλλα 2 αλλα εσυ αποφασιζεις!
και εγω το ψαχνω για παιδαγωγικο γιατι μαρεσει πολυ αλλα λενε ολοι οτι παει εκλεισε ο κυκλος διορισμων και θα διοριζουν με το σταγονομετρο. αυτο με απασχολει...οχι γιατι θελω ντε και καλα να διοριστω αλλα γιατι αν παρω πτυχιο και γινω δασκαλα...δεν μπορω να μπω πουθενα αλλου.. φροντιστηρια δημοτικου δεν υπαρχουν! και ειναι και γελοιο να υπαρχουν
επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω,ανηκω στην ειδικη κατηγορια με αδερφο που σπουδαζει στην αθηνα..εχω γραψει 18.350 μορια..υπαρχει περιπτωση να περναγα νομικη αθηνας λογω τησ ειδικης κατηγοριας?
εγώ θέλω νομική Αθηνας ! αλλα είχα μια ατυχία στη έκθεση.........να φανταστείς μου είχαν βάλει σε όλα τα μαθήματα πάνω από 18 ...αρχαία είχα 19 ,λατινικά 20 και έκθεση 14,4 ....βεβαια έχω τη αδερφό μου στη Αθηνα κι ελπίζω να με βοηθήσει....λιγο δύσκολο όμως αν ανεβούν οι βάσεις..........και οι γονείς μου μου λένε να πάω αγγλική φιλολογία αλλα δεν θέλω.....θέλω οπωσδήποτε νομική ......οι φίλοι μου μου λένε νομική......της θεσσαλονίκης τη πιάνω με τα κριτήρια ακόμα κι αν ανεβούν οι βάσεις.....δεν ξέρω τι να κάνω....ιωαννα εσενα τι σου αρεσει πιο πολυ? μη σπουδασεις κατι που δεν το μπορεις! αν σαρεσουν και τα τρια πιστευω πως η αγγλικη προηγειται στην αγορα εργασιας. η αδερφη μου τελειωνοντας την αγγλικη βρηκε αμεσως δουλεια οπως και οι συμφοιτητριες της! τωρα σε δευτερη μοιρα ερχονται τα αλλα 2 αλλα εσυ αποφασιζεις!
είμαστε στη ίδια ακριβώς περίπτωση ...κι εγώ 18400 έβγαλα κ ελπίζω με τα κριτήρια να περάσω νομική Αθηνας........λιγο δύσκολο όμως ..........μας βλέπω για θεσσαλονίκη και τις δυοεπιπλεον θα ηθελα να ρωτησω,ανηκω στην ειδικη κατηγορια με αδερφο που σπουδαζει στην αθηνα..εχω γραψει 18.350 μορια..υπαρχει περιπτωση να περναγα νομικη αθηνας λογω τησ ειδικης κατηγοριας?
αν δη έχεις κριτήρια καλύτερα βάλε κομοτηνής.......!με 18460 να βαλω 1η επιλογη νομικη θεσσ/νικης κ 2η επιλογη νομικη κομμοτηνης ή κατευθειαν νομικη κομμοτηνης??? τι λετε??
Γωγώ Μπούκα
Νεοφερμένος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
σίγουρα πιάνεις νομική Αθηνας! κι εγώ ειμαι στη ίδια ακριβώς περίπτωση με εσένα αλλα έβγαλα 18400......θέλω νομική αθηνας .....λίγο δυσκολοοο αν ανεβούν οι βάσεις..........πάντως ελπίζω τα κριτήρια να με βοηθήσουν.....!
σιγουρα πιστευεις;;;; αχ να σε φιλησω!!!!!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
οταν λενε δηλαδη οτι θα ανεβει η νομικη για ποσο λενε? -.-'
ε να μην ανεβει 200-300 μορια...νομικη αθηνας σε ενα σαιτ ελεγε οτι θα φτασει 18.900
ναι βρε έχεις παρα πολύ μεγάλες πιθανότητες! μακάρι να πάμε και οι δυο Αθηναααα!!!σιγουρα πιστευεις;;;; αχ να σε φιλησω!!!!!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
λογικα στην παλαια της βαση θα παει, 18893! και με ειδικες κατηγοριες το λιγοτερο 18700 να ειναιε να μην ανεβει 200-300 μορια...νομικη αθηνας σε ενα σαιτ ελεγε οτι θα φτασει 18.900
NIkolas99827
Νεοφερμένος
για να ξερουμε που θα κατσουν οι βασεις 5ο πεδιο
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
ε να μην ανεβει 200-300 μορια...νομικη αθηνας σε ενα σαιτ ελεγε οτι θα φτασει 18.900
εγω ειδα σε μια εφημεριδα , μεχρι 200 μορια.. Δεν νομιζω και 18:900, τοσο περιπου ηταν στην χρονια του αδερφου μου και εγω τουλαχιστον δεν βλεπω τις επιδοσεις αυτης της χρονιας (2010)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.