Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
παιδια εχω αγχωθει και θελω να ακουσω και την αποψη σας!λοιπον ειμαι απο θεωρητικη και θελω να περασω ακτινολογια...προφανως χανω μορια...! στο 3ο λοιπον υπολογιζω γυρω στο 13600. η ραδιολογια εχει 13500 κατι..λετε να ανεβει και να την βλεπω με τα κυαλια η να τη πιασω???? πφφφφφφφ!!!!
Μιας και εισαι θεωρητικη περιμενε πρωτα να βγουν τα αποτελεσματα επειδη λογικα θα ξερεις πως βαθμολογουν ενα μαθημα, που μπορεις να υπολογιζεις 17 και να δεις 14...
Υπομονη ωσπου να βγουν οι βασεις και καλη επιτυχια!!
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Ίσως το έχει κοινοποιήσει πάλι κάποιος, αλλά το βρήκα, οπότε ρίξτε μια ματιά!
christina123
Δραστήριο μέλος
καπου λεει οτι:https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112883592
Ίσως το έχει κοινοποιήσει πάλι κάποιος, αλλά το βρήκα, οπότε ρίξτε μια ματιά!
1ο επιστημονικό πεδίο (Νομικά, Φιλολογίες, Παιδα-γωγικά κ.ά.): Οι βάσεις αναμέ-νεται να κινηθούν ελαφρώς ανοδικά έως και 100 μόρια
2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο (Φυσικομαθηματικές, Πολυτεχνεία κ.ά.): Πτωτικά θα κινηθούν οι βάσεις, από 300 έως 400 μόρια στα υψηλόβαθμα πολυτεχνικά τμήματα έως και 2.000 μόρια στα χαμηλόβαθμα ΤΕΙ
3ο επιστημονικό πεδίο (Ιατρικές, Οδοντιατρικές, Φαρμακευτικές κ.ά.): Η πορεία των βάσεων προδιαγράφεται ελαφρώς πτωτική ακόμη και στις Ιατρικές Σχολές
5ο επιστημονικό πεδίο: Οι βάσεις στις Οικονομικές Σχολές θα διαμορφωθούν στα περσινά επίπεδα. Στις Αστυνομικές Σχολές, η αναμενόμενη μείωση του αριθμού των εισακτέων θα ωθήσει υψηλότερα τις βάσεις
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
καπου λεει οτι:
καλα ειναι δυνατον να ανεβουν και τα παιδαγωγικα;;;Η πορεία των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ
1ο επιστημονικό πεδίο (Νομικά, Φιλολογίες, Παιδα-γωγικά κ.ά.): Οι βάσεις αναμέ-νεται να κινηθούν ελαφρώς ανοδικά έως και 100 μόρια
2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο (Φυσικομαθηματικές, Πολυτεχνεία κ.ά.): Πτωτικά θα κινηθούν οι βάσεις, από 300 έως 400 μόρια στα υψηλόβαθμα πολυτεχνικά τμήματα έως και 2.000 μόρια στα χαμηλόβαθμα ΤΕΙ
3ο επιστημονικό πεδίο (Ιατρικές, Οδοντιατρικές, Φαρμακευτικές κ.ά.): Η πορεία των βάσεων προδιαγράφεται ελαφρώς πτωτική ακόμη και στις Ιατρικές Σχολές
5ο επιστημονικό πεδίο: Οι βάσεις στις Οικονομικές Σχολές θα διαμορφωθούν στα περσινά επίπεδα. Στις Αστυνομικές Σχολές, η αναμενόμενη μείωση του αριθμού των εισακτέων θα ωθήσει υψηλότερα τις βάσεις
Δεν ξέρω ρε'συ. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβουν τα παιδαγωγικά. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σχολή είναι προσβάσιμη και στις άλλες κατευθύνσεις, οπότε, δεδομένης της τραγωδίας της φυσικής, πιστεύω ότι θα ισορροπήσουν κατά κάποιον τρόπο οι βάσεις σε αυτό το τμήμα.
Εντύπωση μου κάνει, πάντως, που λένε όλοι ότι θα ανέβουν οι βάσεις στο πρώτο πεδίο...
Τα θέματα δεν ήταν ΤΟΣΟ εύκολα πια, έλεος.
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Παιδιά στο σχολείο μου, ο φυσικός μου που είναι υποδιευθυντής και γραμματέας ενός βαθμολογικού μου είπε πως το Άριστα (18-20) στη Φυσική Κατεύθυνσης κινήθηκε στο 4% για τη Θετική και 1,8% για την Τεχνολογική!!!
Επίσης μου είπε πως 18-20 στην Έκθεση έγραψε το 0,7%..
Φυσικά δεν ξέρω καν πως το γνωρίζει ή αν είναι απολύτως αλήθεια ( για να μην παρεξηγηθούμε ).
Τραγικά για μένα τα παραπάνω ποσοστά. Τα συμπεράσματα δικά σας...
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ φίλε μου. Έιμαι σχεδόν σίγουρος πως η Ιατρική Αλεξανδρούπολης θα διαμορφωθεί γύρω στο 17900.
Παιδιά στο σχολείο μου, ο φυσικός μου που είναι υποδιευθυντής και γραμματέας ενός βαθμολογικού μου είπε πως το Άριστα (18-20) στη Φυσική Κατεύθυνσης κινήθηκε στο 4% για τη Θετική και 1,8% για την Τεχνολογική!!!
Φυσικά δεν ξέρω καν πως το γνωρίζει ή αν είναι απολύτως αλήθεια ( για να μην παρεξηγηθούμε ).
Φίλε άμα γίνει κάνα τέτοιο εσύ και ο Vassilis_Kos έχετε κέρασμα χαχαχα!!! Ανεξάρτητα που μπορεί να πιάνω είδη 8εσσαλονική, γιάννενα κτλπ!! Έτσι το σιγουρεύω όμως!
ορεστης12345
Νεοφερμένος
λογικα μου φαινονται ολα αυτα......Και εγώ φίλε μου. Έιμαι σχεδόν σίγουρος πως η Ιατρική Αλεξανδρούπολης θα διαμορφωθεί γύρω στο 17900.
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Φίλε άμα γίνει κάνα τέτοιο εσύ και ο Vassilis_Kos έχετε κέρασμα χαχαχα!!! Ανεξάρτητα που μπορεί να πιάνω είδη 8εσσαλονική, γιάννενα κτλπ!! Έτσι το σιγουρεύω όμως!
Όπα αρχίσαν και τα κεράσματα πριν τα αποτελέσματα!
Πόσα μόρια υπολογίζεις φίλε; Εγώ γύρω στα 18550-18600 (με 15,5 Φυσική, 18 Έκθεση και κλασικά άριστα Βιο,Χημ.).
Μακάρι να πιάσω Πάτρα ρ...Εσύ που θες για 1η επιλογή;
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
John2103
Νεοφερμένος
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.