xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
να κανω μια ερωτηση κι εγω?πριν λιγο καιρο το εθνοσ εβγαλε καποιεσ εκτιμησεισ...γενικα οσοι παρακολουθειτε το ολο πραγμα ξερετε αν εχει πεσει ποτε μεσα?γενικα σαν εφημεριδα ειναι αξιοπιστη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
να κανω μια ερωτηση κι εγω?πριν λιγο καιρο το εθνοσ εβγαλε καποιεσ εκτιμησεισ...γενικα οσοι παρακολουθειτε το ολο πραγμα ξερετε αν εχει πεσει ποτε μεσα?γενικα σαν εφημεριδα ειναι αξιοπιστη?
Αν θυμαμαι καλα περυσι στο εθνος της κυριακης μια μερα πριν βγουν οι βασεις ειχαν πεσει αρκετα μεσα,τις προβλεψεις γενικα που εκανε τον ιουλιο δεν τις προσεξα μιας και δεν ενδιαφερομουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
baremenosss
Νεοφερμένος
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Kατα 75% ναι!παιδες επειδη εχω χασει τισ προσφατες εκτιμησεις μπορει καποιος να μου πει αν με βαση τισ τελευταιες με 19018 μορια ειμαι μεσα στην ιατρικη απθ?
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
έχεις πάρα πολλές ελπίδες....Νομίζω πως οι ιατρικές κάπου στα ίδια με πέρυσι θα κυμανθούν. Δεύτερη επιλογή τι έχεις;;παιδες επειδη εχω χασει τισ προσφατες εκτιμησεις μπορει καποιος να μου πει αν με βαση τισ τελευταιες με 19018 μορια ειμαι μεσα στην ιατρικη απθ?
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
παιδες επειδη εχω χασει τισ προσφατες εκτιμησεις μπορει καποιος να μου πει αν με βαση τισ τελευταιες με 19018 μορια ειμαι μεσα στην ιατρικη απθ?
Για 'μενα είσαι ήδη μέσα 18946 ήταν η περσινή βάση. Με τέτοια σφαγή που έγινε σε μαθηματικά και φυσική, μην περιμένεις να ανέβουν οι βάσεις.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Eμείς να τα αφήσουμε, αυτοί που κάνουν τις εκτιμήσεις γιατι δεν τα αφήνουν;οι θεωρητικοί που ανησυχούν για παιδαγωγικά,σκεφτείτε πως εκεί μπαίνουν και οι θετικοτεχνολογικοί οπότε φέτος τουλάχιστον αφήστε κατά μέρους τα ενδεχόμενα ανόδου...
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Αυτό το ενδεχόμενο σκεφτομαι και καθησυχάζομαι λίγο μπας και πέσει η Θεσσαλονίκη και την πιάσω...οι θεωρητικοί που ανησυχούν για παιδαγωγικά,σκεφτείτε πως εκεί μπαίνουν και οι θετικοτεχνολογικοί οπότε φέτος τουλάχιστον αφήστε κατά μέρους τα ενδεχόμενα ανόδου...
Αυτό δε μπορώ να το καταλάβω ούτε κι εγώ....έλεος...θα πρέπει να βγάλεις 19,000 για να πας για δάσκαλος...οοοο :@Eμείς να τα αφήσουμε, αυτοί που κάνουν τις εκτιμήσεις γιατι δεν τα αφήνουν;
laemma
Νεοφερμένος
Το edu4u έδινε 20710 για Θεσσαλονίκη...Πάτρα όμως νομίζω την έχεις άνετα(αν είναι αυτή η δεύτερη επιλογή σου).
Ευχαριστώ πολύ!! Όχι, έβαλα Ξάνθη δεύτερη επιλογή λόγω απόστασης...(Μένω Βόρεια Ελλάδα) Αυτήν την πιάνω σίγουρα!
baremenosss
Νεοφερμένος
έχεις πάρα πολλές ελπίδες....Νομίζω πως οι ιατρικές κάπου στα ίδια με πέρυσι θα κυμανθούν. Δεύτερη επιλογή τι έχεις;;
2η εχω την ιατρικη αλεξ...δεν τιθεται θεμα ειμαι μεσα στην ιατρικη απλα δεν ξερω με σιγουρια την πολη....παιδια σας ευχαριστω ολουσ που μου γραψατε
Giwrgos-G7
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Για 'μενα είσαι ήδη μέσα 18946 ήταν η περσινή βάση. Με τέτοια σφαγή που έγινε σε μαθηματικά και φυσική, μην περιμένεις να ανέβουν οι βάσεις.
Κι'όμως στα μεγάλα αστικά κέντρα περιμένουμε μια οριακή αύξηση των ιατρικών
Στη κλιμάκωση του ΓΒΠ βλέπουμε μια οριακότατη αύξηση στη κλίμακα 18-20, έχουμε όμως πολύ καλύτερες επιδόσεις στο μάθημα πρωτης βαρύτητας σε σχέση με τις χειρότερες στο μάθημα πρώτης βαρύτητας.
Γι'αυτό περιμένουμε μια αύξηση των βάσεων στις ιατρικές ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΖΗΤΗΣΗ.
Αν υπάρξει αύξηση, τότε θα ανέβουν παραπάνω.
Αν υπάρξει μείωση, τότε θα ισοσταθμίσει τις καλύτερες επιδόσεις στη βιολογία και θα μείνουν σταθερές οι βάσεις η ακόμα και θα πέσουν οριακά.
Guest 278211
Επισκέπτης
Κι'όμως στα μεγάλα αστικά κέντρα περιμένουμε μια οριακή αύξηση των ιατρικών
Στη κλιμάκωση του ΓΒΠ βλέπουμε μια οριακότατη αύξηση στη κλίμακα 18-20, έχουμε όμως πολύ καλύτερες επιδόσεις στο μάθημα πρωτης βαρύτητας σε σχέση με τις χειρότερες στο μάθημα πρώτης βαρύτητας.
μη γρουσουζεύεις
(14 άτομα ήταν! πόσο πια θα διαφοροποιήσουν τις βάσεις; )
Chris1993
Περιβόητο μέλος
[14 άτομα.. γι'αυτο και είπα οριακότατη. Ελληνικά μιλάω!]
Guest 278211
Επισκέπτης
Πριν βάλεις αρνητική δες ολόκληρο το μήνυμα.
[14 άτομα.. γι'αυτο και είπα οριακότατη. Ελληνικά μιλάω!]
ε νταξ ελπίζω να ανέβει η ζήτηση στις στρατιωτικές ( ) με αποτέλεσμα να υπάρχει μείωση στις άλλες
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αυτά τα Μαθ.Γεν σε έφαγαν....ειδικότερα ο Β βαθμολογητής!!!
Να είσαι προετοιμασμένη για όλα!
Guest 278211
Επισκέπτης
Καταλαβαίνω την αγωνία σου γιατί είσαι μόλις 2 μόρια πάνω απο τη βάση της Ιατρικής Αθηνών.
Αυτά τα Μαθ.Γεν σε έφαγαν....ειδικότερα ο Β βαθμολογητής!!!
Να είσαι προετοιμασμένη για όλα!
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!
Η βαθμολογία μου στα Μαθ Γεν είναι ένα μυστήριο και αυτό θα το εξηγήσω αφού ανακοινωθούν οι βάσεις.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!
Η βαθμολογία μου στα Μαθ Γεν είναι ένα μυστήριο και αυτό θα το εξηγήσω αφού ανακοινωθούν οι βάσεις.
Μακάρι οι μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των βαθμολογητών να μην μας στερήσουν την πόλη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.