Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
για πεσ δηλαδη τη διαδικασια!!
κρατάς τους βαθμούς σου και κάνεις μηχανογραφικό την επόμενη χρονιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Με την ελπιδα οτι θα πεσουν οι βασεις?κρατάς τους βαθμούς σου και κάνεις μηχανογραφικό την επόμενη χρονιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Με την ελπιδα οτι θα πεσουν οι βασεις?
είναι κι αυτό...είναι πιο ψηλές οι βάσεις του 10% ;
Ironboy
Δραστήριο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια υπαρχει περιπτωση να πιασω ΗΜΜΥ πατρας;Περσι ειχε 17.535 και εγω εχω 17.232 :/ εεε εχω ; :/
εχεισ παρα παρα παρα πολλε πιθανοτητεσ να μπεισ πιστευω!!!!
Ironboy
Δραστήριο μέλος
εχεισ παρα παρα παρα πολλε πιθανοτητεσ να μπεισ πιστευω!!!!
Μακαρι χριστινα μου...Το edu το δινει 17.300..Δηλαδη 200 μορια πεφτει το εμπ αθηνα 200 και πατρα π ειναι επαρχια;
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι χριστινα μου...Το edu το δινει 17.300..Δηλαδη 200 μορια πεφτει το εμπ αθηνα 200 και πατρα π ειναι επαρχια;
το edu συγνωμη κιολασ λεει μαλακιεσ!!χαχαχαχ μασ εχει πεταξει ολουσ εξω φετοσ!!!χαχαχαχαχα εγκεφαλικο μου ηρθε με τισ εκτιμησεισ του...ο κατσικασ που ειναι πιο αξιοπιστοσ και τον βγαλαν και σε σκαι νετ ειπε μεγαλη πτωση σε 2 και 4 πεδιο ακομα και σε αθηνα θεσσαλονικη..
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Δε τον μπορω καθολου τον Κατσικα.το edu συγνωμη κιολασ λεει μαλακιεσ!!χαχαχαχ μασ εχει πεταξει ολουσ εξω φετοσ!!!χαχαχαχαχα εγκεφαλικο μου ηρθε με τισ εκτιμησεισ του...ο κατσικασ που ειναι πιο αξιοπιστοσ και τον βγαλαν και σε σκαι νετ ειπε μεγαλη πτωση σε 2 και 4 πεδιο ακομα και σε αθηνα θεσσαλονικη..
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτός ο κατσίκας τι λέει για τη νομική αθήνας ?
50-200 μορια ανοδο 1 πεδιο ειπε...ενταξει εχει πεσει 3 χρονιεσ μεσα αλλιωσ δεν θα τον βφαζαν στα καναλια,βεβαια ειναι μονο εκτιμησεισ και απλα τισ παρακολουθοθμε...σε λιγεσ μερεσ θα μαθουμε τι γινεται πραγματικα
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
50-200 μορια ανοδο 1 πεδιο ειπε...ενταξει εχει πεσει 3 χρονιεσ μεσα αλλιωσ δεν θα τον βφαζαν στα καναλια,βεβαια ειναι μονο εκτιμησεισ και απλα τισ παρακολουθοθμε...σε λιγεσ μερεσ θα μαθουμε τι γινεται πραγματικα
για Παιδαγωγικο είπε τιποτα;
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακάρι να είναι μέχρι 200 η άνοδος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
για Παιδαγωγικο είπε τιποτα;
πτωση ωσ 70 μορια ειπε για παιδαγωγικο...!!!ενταξει υπαρχουν και σαιτ που το κατεβαζουν 500 -1000.απλα αυτοσ λενε πεφτει μεσα...αλλα θα δουμε δεν πιστευουμε τιποτα καλυτερα
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Το ερωτήμα που με αγχώνει, είναι το εξής:
1) αν πέσουν πολύ οι βάσεις των Παιδαγωγικών και ανεβούν αναπόφευκτα οι φιλολογικές και ιστορικές σχολές, υπάρχει περίπτωση να χάσω την Ιστορία Κομοτηνής; και 2) πέρυσι η βάση του Παιδαγωγικού Αλεξανδρούπολης έπεσε 2000 μόρια,μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο φέτος και να την πιάσω;
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
γεια σας παιδιά! έχω 14.001 μόρια κι ενδιαφέρομαι για Παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης (περυσινή βάση γύρω στα 15.500) και ύστερα για Ιστορία κι Εθνολογία Κομοτηνής (12.800).
Το ερωτήμα που με αγχώνει, είναι το εξής:
1) αν πέσουν πολύ οι βάσεις των Παιδαγωγικών και ανεβούν αναπόφευκτα οι φιλολογικές και ιστορικές σχολές, υπάρχει περίπτωση να χάσω την Ιστορία Κομοτηνής; και 2) πέρυσι η βάση του Παιδαγωγικού Αλεξανδρούπολης έπεσε 2000 μόρια,μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο φέτος και να την πιάσω;
Στο πρώτο ερώτημα απαντώ βάζοντας το χέρι μου στη φωτιά ότι την Ιστορία Εθνολογία δεν την χάνεις για κανένα λόγο.
Στο δεύτερο ερώτημα απαντώ επιφυλακτικά «όχι».
Hellraiser13
Νεοφερμένος
Ευχαριστω εκ των προτερον
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδοντιατρική ναι, ιατρική λίγο δύσκολο νομίζω.Παιδια εγω συγκεντρωσα 18013 μορια στο 3ο πεδιο.Επισης ανηκω στην ειδικη κατ. των τριτεκνων.Υπαρχει περιτωση να περασω σε καμια ιατρικη , οδοντιατρικη; :/
Ευχαριστω εκ των προτερον
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.