stefanos45
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
συγγνώμη αλλα το 2009 που η αριστούχοι ήταν περισσότεροι από εμάς η φιλολογία ανέβηκε μονο 150 μόρια και από το 2010 που πάλι ήταν περισσότεροι η αριστούχοι μονο 50 μόρια είχαμε άνοδο...το λέτε όμως εσείς τη πιάνω τη φιλολογία?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
GProkias
Νεοφερμένος
Ακομη ειμαι πολυτεκνος με 5 τεκνα και ανοικω στην ειδικη κατηγορια, σκεφτομαι για το πολυτεχνειο της Κρητης στα Χανια Ηλεκτρολογων μηχανολογων ΗΥ.
Επισης στο μηχανογραφικο μου δηλωσα αρχικα (σε ολες τις πολοις της Ελλαδος ξεκινοντας απο τα κεντρα):
Ηλεκτρολογων μηχανολογων ΗΥ
Μηχανολογων Μηχανικων
Μηχανικων Παραγωγης και δοιηκησης πολυτεχνειο
Πολιτικος Μηχανικος
Αγρονομων Τοπογραφων
Μεταλειων Μεταλουργων
Ναυπηγων
Ολες τις Πληροφωρικες
και τελος εβαλα ΑΣΠΑΙΤ και καποια αλλα ΤΕΙ.
Λοιπον, θα ηθελα να μου πειται τη γνωμη σας σημφωνα με την εκτιμηση σας αν εχω πιθανοτητες να πιασω το ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΥ στα Χανια, να τονισω οτι η βαση του τελευταιου πολυτεκνου περισυ ηταν το 8266 μορια.
Τελικα εχω πιθανοτητα;
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνα με κατι εκτιμησεις που διαβασα ,αναμενεται πτωση γυρω στα 300-400 μοριαπως βλεπετε τις βασεις της αγγλικης φιλολογιας? τι εχετε ακουσει ή τι πιστευετε? θα σκασω μεχρι τελος αυγουστου.........
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
όλοι γνωρίζουμε τη μάχη φιλολόγων και ΦΠΨδων!!!κρίμα πάντως άτομα p αγαπούν πολύ μια σχολη να t χάνουν για λίγα μόρια και η μπαίνουν μέσα σ αυτές άλλοι που ίσως
και η μη αξίζουν!!!συχνότατο φαινόμενο έτσι???
σε λίγο θα δούμε το ΦΠΨ αθηνας 1000 μόρια ανεβασμένο από αυτόν!!!μήπως θα μας ανεβάσει και το τει πιο πάνω και από ιατρική??τσατίστηκα τώρα!!!
αν είναι "τοσοα" "ξιοπιστος" γιατί δε βγαίνει στη τηλεόραση να τα πει?ο κύριος κατσίκας που βγαίνει κάθε χρόνο και είναι πιο αξιόπιστος από αυτόν μίλησε για άνοδο 50-200 μόρια στ 1 πεδίο!!!!!!!!!!!!ελπίζω η ισχύουν τα δικά του λεγόμενα
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
σκεψου ομως οτι τοτε πηγαινα αριστοι μαθητες στα παιδαγωγικα για να δουλεψουν.στην αθηνα και στη θεσσαλονικη ειχαν οσο και η νομικες μπορει και λιγα μορια παραπανω ενω το χαμηλοτερο παιδαγωγικο ηταν 17.700 κατι στη ροδο η στην φλωρινα.πιστευω οτι οι καλες σχολες οπως η φιλολογια θα ανεβουν σε αθηνα και θεσσαλονικη.ξερει κανεις ποσοι ηταν στην κλιμακα 18-20 στο πρωτο πεδιο το 2009 και 2010?λοιπόν δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο κύριος Κουτρουμπέλης πάντως πολύ φουσκωμενα τα δείχνει τα πράγματα στ 1 πεδίο!!μας έκαψε αν είναι δυνατόν!!!έχω 17550 και έχω βάλει πρώτη επιλογή φιλολογία αθηνας η οποια σύμφωνα με αυτόν εκτιμάται 17710[χριστός...]!!!
συγγνώμη αλλα το 2009 που η αριστούχοι ήταν περισσότεροι από εμάς η φιλολογία ανέβηκε μονο 150 μόρια και από το 2010 που πάλι ήταν περισσότεροι η αριστούχοι μονο 50 μόρια είχαμε άνοδο...το λέτε όμως εσείς τη πιάνω τη φιλολογία?
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
απλά είναι περίεργο να ανεβεί η φιλολογία 450 μόρια μέσα σ μια χρονια!!!και απ ότι ακούω δεν έχει πια τόση ζήτηση όσο παλαιότερα
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Η φιλολογία πέρυσι δεν ήταν ότι δεν είχε ζήτηση απλά λόγω δύσκολων θεμάτων υποχώρησε η βάση της όπως και σε όλες τις υπόλοιπες σχολές....Και εμένα μου φαίνεται υπερβολική η βάση που δίνει για τις φιλολογίες ειδικά αθήνα και θεσ/νικη....απλά είναι περίεργο να ανεβεί η φιλολογία 450 μόρια μέσα σ μια χρονια!!!και απ ότι ακούω δεν έχει πια τόση ζήτηση όσο παλαιότερα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω κανονικα φπψ θα βαζα πρωτο αλλα μ ειπαν οτι δν ειναι και κανενα σοβαρο πτυχιο και απογοητευτηκα γτ μ αρεσε πολυ!!!
ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ
Νεοφερμένος
ποσα μορια και η αρχιτ.βολου
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρηματοοικονομικης ΟΠΑ: 17900
Στατιστικης Πειραια:14300
Μαρκετινγκ ΟΠΑ:16850
Οικονομικο Αθηνας:15100 (μπαινω )
Οικονομικο Θεσσαλιας:14350
Διοικηση Επιχειρησεων Πατρας:13912
Διοικηση Επιχειρησεων Αιγαιου:11950
Αγροτικης Οικονομιας ΓΠΑ:13600
Αγροτικης Αναπτυξης Ορεστιαδας:11350
Οργ.Αθλητισμου Σπαρτης:10150
ΥΓ:Επειδη διαβασα για μερικους που θελουνε Ναυτιλιακες οικ. σπουδες στο ΠΑΠΕΙ , που εχει ειδικο μαθημα , και στο edu4u ειπανε οτι θα πεσουνε οι βασεις...απολυτως φυσικο καθως τα αγγλικα καψανε κοσμο φετος....15-20 περσυ ηταν γυρω στο 30% των μαθητων ενω φετος 10-11%.Π.χ. περσυ εγω ειχα γραψει 17.8 ενω φετος 14.3 .
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Από edu4u :εκτιμηση για αρχιτ.Βόλου
Βόλος 19600
Χανιά 18820
Πιθανή συμφοιτήτρια;
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Έπρεπε να το βάλεις αφού σου άρεσε....!!!! Άλλα τα μαθήματα του φπψ άλλα της φιλολογίας....ναι φυσικα ηταν τσουχτερα τα θεματα αλλα γενικα απο ατομα π γνωριζω οι πιο πολλοι πλεον προτιμουν τ ΦΠΨ και τ ιστορικο παρα τ φιλολογια...
και εγω κανονικα φπψ θα βαζα πρωτο αλλα μ ειπαν οτι δν ειναι και κανενα σοβαρο πτυχιο και απογοητευτηκα γτ μ αρεσε πολυ!!!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
με τ βασεισ π θα βγουν ΦΠΨ τλκ θα μπω μαλλον!! πλεον ειναι παρομοια τ μαθηματα τ τα εχω δει!!! εχει αναβαθμιστει πολυ τ ΦΠΨ!!!!απλα εβαλα φιλολογια γτ μ πτυχιο ΦΠΨ θα φαω πορτα απο τ φροντ απ οτι ακουω!!!
Θα λέει Το όνομα σας μητερα πατέρας, την σχολη που περάσατε την σειρα με την οποία μπήκατε και αν εισαι ειδικη κατηγορια θα το γραφει επίσης.....Δεν ξέρω, αλλα φαντάζομαι θα σου λέει το όνομα της σχολής, άρα θα ξέρεις που θα έχεις περάσει.
ΠΧ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΗ 038 ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ.ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
ΠΧ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΗ 038 ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ.ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ
Ναι κατάλαβα.. Θα βάλω κανέναν άλλο να το δεί , να μου το φέρει με το μαλακό
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.