χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λάρισα ή Αλεξανδρουπολη ... σιγουρα!!Εγω με 18613 λέτε να πιάσω κάποιο περιφερειακό τμημα Ιάτρικης............
συγχαρητηρια !!!!!!!!
Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλω.. Νομίζω ότι το πανεπιστήμιο χρεοκόπησε.. https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=88281&catid=6 , https://e-thessalia.gr/?p=11358
Τώρα ΠΑΝΙΚ..χαχαχα
ενω τα αλλα δεν ειναι χρεωκοπημένα ????? χα! χα! χα!
εδώ γελάνε που λενε......
4.000.000 € χρωστάει....
τα άλλα ξέρεις ποσα χρωστανε.........??????
Το κατσίκι λέει ιατρική Αθηνών κοντά στο 19000. Θα έχει πολύ πλάκα να επιβεβαιωθεί
πολυ δυσκολη προβλεψη.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κατσίκι λέει ιατρική Αθηνών κοντά στο 19000. Θα έχει πολύ πλάκα να επιβεβαιωθεί
αν επιβεβαιωθει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jen
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
2.εγω φανταζομαι πως εισαι μεσα
3.ποσες πιθανοτητες πιστευετε οτι εχει καποιος με 18350 να μπει Ιατρικη?(δεν ειναι για μενα)
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Να γελάσει να γελάσει να γελάσει
Και 37 μόρια να πέσει που λέει ο λόγος ( :p ) θα γελάσει ένα άλλο παρδαλό κατσίκι
fockos
Επιφανές μέλος
Κύριε Γιώργο,πιστεύετε ότι με 18870 , μπορεί να μείνω έξω από την Ιατρική Πάτρας ;
Προσωπικά πιστεύω ότι την έχεις....
Για την Ιατρική Αθηνών και το κατσίκι:
Να γελάσει να γελάσει να γελάσει
Και 37 μόρια να πέσει που λέει ο λόγος ( :p ) θα γελάσει ένα άλλο παρδαλό κατσίκι
Καλά όταν δε πέσει η ιατρική Αθήνων 37 μόρια θα πάει για σούβλα.
Guest 292010
Επισκέπτης
kel12
Νεοφερμένος
Fotis1993Drama
Νεοφερμένος
hurricane
Διάσημο μέλος
ηρέμισε SoZi! Το ότι μία φορά ήσουν άτυχος/η όπως λες δεν σημαίνει ότι θα πάθεις το ίδιο και φέτος! Μέσα είσαι... Υπάρχουν άλλοι πιο κάτω από σένα που καίγονται κυριολεκτικά επειδή είναι στα όρια... ξέρω άτομα πολλά που δίνουν 2η χρονιά και δεν στάθηκαν τόσο τυχερά όσο εσύ στη φετινή βαθμολογία!Ποιος είναο ο κύριος Γιώργος? Κύριε Γιώργο εγώ περνάω?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ποσα μορια για Ιατρικη?? για την σοζι ειναι η ερωτησηηρέμισε SoZi! Το ότι μία φορά ήσουν άτυχος/η όπως λες δεν σημαίνει ότι θα πάθεις το ίδιο και φέτος! Μέσα είσαι... Υπάρχουν άλλοι πιο κάτω από σένα που καίγονται κυριολεκτικά επειδή είναι στα όρια... ξέρω άτομα πολλά που δίνουν 2η χρονιά και δεν στάθηκαν τόσο τυχερά όσο εσύ στη φετινή βαθμολογία!
^EctiMel^
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
red span
Δραστήριο μέλος
Εδω οι προσωπικες εκτιμησεις του κυριου Γιωργου!Αυτές είναι οι προσωπικές μου εκτιμήσεις για το πού θα κυμανθούν οι βάσεις στο 2,3 και 4 επιστημονικό πεδίο.https://www.mediafire.com/?btvigmm3ccxuszu
moxa15
Διάσημο μέλος
Mr.george
Νεοφερμένος
Ποιος είναο ο κύριος Γιώργος? Κύριε Γιώργο εγώ περνάω?
Σε ποια σχολή θέλεις να περάσεις? εγώ είμαι διδάκτωρ τμήματος του ΑΠΘ
Πιστεύω ότι έχεις πιάσει την ιατρική πατρών......Κύριε Γιώργο,πιστεύετε ότι με 18870 , μπορεί να μείνω έξω από την Ιατρική Πάτρας ;
Πιστεύω θα κυμανθεί η βάση του στα 15750-15950εγω δεν καταλαβα ποιος ειναι ο γιωργος αλλα μηπως ξερει αν ΜΠΔ ΞΑΝΗΣ θα πεσει 375 μορια;;;;
Θα σου απαντησω σε δυο με τρεις μέρες.Θα αναρτήσω τότε τις εκτιμήσεις μου για το 1 και για το 5 επιστημονικό πεδίο.MR.george
εχω 17220 μορια στο 5ο πεδιο(συμπεριλαμβανομενου του ειδικου μαθηματος) και ενδιαφερομαι για το τμημα ναυτιλιακων στο πα.πει..οι εκτιμησεις για τις σχολες με ειδικο μαθημα ειναι περιορισμενες και δεν μου εχει δωσει κανεις μια ακριβη προβλεψη σχετικα με την σχολη αυτη.
αν μπορειτε και γνωριζετε κατι οπως και οποιοσδηποτε αλλος θα παρακαλουσα να με ενημερωσετε στον ελευθερο χρονο σας,σας ευχαριστω
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotis1993Drama
Νεοφερμένος
hurricane
Διάσημο μέλος
Αυτό το thread αρχίζει να θυμίζει edu4u και ανησυχώ
όχι εκεί είναι πολύ χειρότερα, με το παραμικρό σε βρίζουν όλοι... εδώ υπάρχει περισσότερη σοβαρότητα!
johnyy
Νεοφερμένος
ευχαριστω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.