ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΓ
Νεοφερμένος
Περνάει κανείς από εσάς στο τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης της Καλών Τεχνών;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos18
Νεοφερμένος
Υ.Γ. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
ρε παιδια ας στειλει καποιος το λινκ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos18
Νεοφερμένος
marioanna
Νεοφερμένος
selc
Δραστήριο μέλος
πάτρα : 18770συγγνώμη ρε παιδιά αλλά την ιατρική πάτρας πόσο τη δίνει ? όπως και ιατρική λάρισσας και Ιωαννίνων ???
λάρισα : 18640
ιωάννινα : 18510
Isokpatis
Νεοφερμένος
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
selc
Δραστήριο μέλος
ιστορία και εθνολογία : 13950παιδια πειτε μου τις βασεις για τα ...ιστοριας και εθνολογιας(κομοτηνη) ιστοριας αρχαιολογιας και κοινωνικης ανθρωπολογιας (βολος) κοινωνικης διοικησης (κομοτηνη)
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
βόλο : 14530
κοινωνική διοίκηση : 13350
marioanna
Νεοφερμένος
Isokpatis
Νεοφερμένος
ιστορία και εθνολογία : 13950
βόλο : 14530
κοινωνική διοίκηση : 13350
το ιστορικο κερκυρας και το τει διατροφης διαιτολογιας θεσσαλονικης ποσο εχει?
συγνωμη αν σας ζαλισα!!!
selc
Δραστήριο μέλος
ιστορικό κέρκυρας : 13800το ιστορικο κερκυρας και το τει διατροφης διαιτολογιας θεσσαλονικης ποσο εχει?
συγνωμη αν σας ζαλισα!!!
τει διατροφής και διαιτολογίας : 15450
Isokpatis
Νεοφερμένος
ιστορικό κέρκυρας : 13800
τει διατροφής και διαιτολογίας : 15450
ευχαριστω πολυ ανωριμη(Αννα) !!!
Alexandros S.
Νεοφερμένος
Alexandros S., σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γρήγορη απάντησή σου. Δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω, αλλά κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει εδώ. Και χθες και σήμερα που μπήκα δυό φορές στο σάιτ, για το οποίο μιλάμε, μου δίνει 16.700 για Ιστ. - Αρχ. Αθήνας και 16.450 για το ΦΠΨ. Είναι δυνατόν άλλα να δίνει στον ένα κι άλλα στον άλλο; Θα προσπαθήσω να τα δω και πάλι.
Ωχ ωχ... Αλεξάνδρα Τώρα εχω αρχίσει να ανησυχώ ειλικρινά!! Όχι γιατί μιλάμε για άλλα νούμερα εκτιμήσεων ΚΑΙ όχι βάσεων αλλά μήπως τα δικά μου μάτια από την αγωνία βλέπουν νούμερα αλλά ντ' άλλων...εχω μπει 4-5 φορές και μου δείχνουν αυτα τα νούμερα που σ είπα προηγουμένως!!! Λέω είτε να ρίξεις μια άλλη ματιά είτε KAΛYTEPA να μας πουν όσοι έχουν πρόσβαση στο 1ο πεδίο πόσο δείχνει το Ιστορικό κ' ΦΠΨ Αθήνας ΓIATI μας ενδιαφέρει άμεσα.....
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Λέω είτε να ρίξεις μια άλλη ματιά είτε KAΛYTEPA να μας πουν όσοι έχουν πρόσβαση στο 1ο πεδίο πόσο δείχνει το Ιστορικό κ' ΦΠΨ Αθήνας ΓIATI μας ενδιαφέρει άμεσα.....
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ : 16.460 από 16.953
ΦΠΨ ΑΘΗΝΑΣ : 16.250 από 16.618
Alexandros S.
Νεοφερμένος
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ : 16.460 από 16.953
ΦΠΨ ΑΘΗΝΑΣ : 16.250 από 16.618
Ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά και να περάσεις στην πρώτη σ επιλογή(δεν έβρισκα καλύτερη ευχή) !!!
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά και να περάσεις στην πρώτη σ επιλογή(δεν έβρισκα καλύτερη ευχή) !!!
Χαχα Όντως είναι ότι καλύτερο για ευχή στην παρούσα φάση. Το ίδιο εύχομαι και για σένα φίλε.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΓ
Νεοφερμένος
barca10
Νεοφερμένος
κάντε μία εκτίμηση για το Οργάνωση και Διοίκηση ΑΣΟΕΕ και για το Οικονομικής Επιστήμης ΑΣΟΕΕ.
Εύχομαι ο καθένας να περάσει εκεί που επιθυμεί. Καλή επιτυχία.
Alexandros S.
Νεοφερμένος
Alexandros S., λυπάμαι που σε αναστάτωσα. Ο ηλεκτρονικός δαίμων ευθύνεται! Πριν λίγη ώρα μόνο μου έδωσε τα αποτελέσματα που δίνεις κι εσύ. Χρείαστηκε να κάνω όλη τη διαδικασία με τη συμπλήρωση των βαθμών κ.λπ.. Φαίνεται ότι είχε κολλήσει. Μάλλον περνάω στο Φ.Π.Ψ. Δε μ' ενθουσιάζει κι όλας. Θα προτιμούσα την Καλών Τεχνών αλλά την έχω βάλει μετά το Φ.Π.Ψ. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και πάλι συγγνώμη.
Δεν πειράζει ρε συ Αλεξάνδρα!! Ίσα ίσα ένα ταρακούνημα κάνει καλό!! Χμμ...ούτε εμένα μ ενθουσιάζει η σχολή που έβαλα μετά το Ιστορικό( Διεθνών και ευρωπαϊκών πειραιά που είμαι για 900 μόρια πάνω) αντί για Φπψ που ήθελα ΠPAΓMATIKA και το εχω μετανιώσει 1 λεπτό μετά την οριστικοποίηση να φανταστείς!!ευτυχώς που ακούμε καμία παρηγορη εκτίμηση να ελπίζουμε! Πάντως και οι 2 αυτές σχολές φπψ και θεωρητικό καλών Τεχνών είναι απίστευτα ενδιαφέρουσες και είτε στη μια είτε στη άλλη NA μπεις δεν θα το μετανιώσεις!! Επειδή σ καταλαβαίνω AΠOΛYTA σ εύχομαι να ανεβεί το ΦπΨ και να πιάσεις την ΣXOΛH που θέλεις!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΓ
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.