Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκει που ειναι θα μεινει το ΤΕΙ φυσιοθεραπειας. Οσοι δεν περνανε Νοσηλευτικη ΑΕΙ π.χ. μια χαρα θα βολευτουν εκει.
μπα εγω πιστευω θα πεσει 1500-2000 μορια δες καλυτερα τα στατιστικα και θα καταλαβες το γιατι
αρχιτεκτονικη εμπ 20800 μορια τελευταια αρχιτεκτονικη κατω απο 20000 μορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτε στα όνειρά σου...τέλοσπάντων!
για ποιο πραγμα ουτε στα ονειρα μου?
για ποιο πραγμα ουτε στα ονειρα μου?
παιδαγωγικο αλεξανδρουπολης κατω απο 17000 μορια λογω χαμηλης ζητησης και γενικα εκτιμω οτι οσοι θελετε παιδαγωγικα που ειναι πολυ λιγοι φετος ακομα και 1000 μορια κατω να στε δηλωστε τα αναμενονται επικες πτωσεις εκει ανευ προηγουμενου
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σορρυ,αλλα η Νομικη Κομοτηνης παιρνει 450 ατομα ενω μεχρι περυσι επαιρνε 600 αρα 150 μειον,τωρα οσον αφορα Αθηνα κ Θεσ/κη παιζεται... Στο φροντιστηριο μας ειπαν για ανοδο 100 μοριων περιπου με την δικαιολογια οτι οσοι αριστουχοι τις προηγουμενες χρονιες επελεγαν παιδαγωγικα φετος θα επιλεξουν Νομικη ξαναΤι άλλο θα ακούσω θεε μου :/ Σιγα μην πάει και 19500!!!
Η Νομική Αθηνών και Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να ανέβουν και η Νομική Κομοτηνής παρά την αφαίρεση των 80 θέσεων,επειδή κάποιοι πήγαιναν εκει για να πάρουν μετεγγραφή για Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα θα μικρύνει το χάσμα και λόγω δύσκολότερων->χαμηλότερης επίδοσης (σε ΟΛΑ τα μαθήματα εκτός απο Λογοτεχνία) , θα ισοσταθμιστεί και το πολυ να έχουμε μια οριακή άνοδο (αλλά εγώ επιμένω για κάθοδο)
θεωρεις δηλαδη οτι το εμπ θα πεσει 1500 μορια?μπα εγω πιστευω θα πεσει 1500-2000 μορια δες καλυτερα τα στατιστικα και θα καταλαβες το γιατι
αρχιτεκτονικη εμπ 20800 μορια τελευταια αρχιτεκτονικη κατω απο 20000 μορια
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
θεωρεις δηλαδη οτι το εμπ θα πεσει 1500 μορια?
για το τει φυσικοθεραπειας ειπα θα πεσει 1500 μορια το εμπ σε καμια περιπτωση τοσο το εμπ θα ναι γυρω στο 18950
Σορρυ,αλλα η Νομικη Κομοτηνης παιρνει 450 ατομα ενω μεχρι περυσι επαιρνε 600 αρα 150 μειον,τωρα οσον αφορα Αθηνα κ Θεσ/κη παιζεται... Στο φροντιστηριο μας ειπαν για ανοδο 100 μοριων περιπου με την δικαιολογια οτι οσοι αριστουχοι τις προηγουμενες χρονιες επελεγαν παιδαγωγικα φετος θα επιλεξουν Νομικη ξανα
οταν μιλαω εγω κρις εσυ διαφωνεις αρα επιβεβεωνομαι για ακομη μια φορα οταν το λενε κοτζαμ καθηγητες
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σορρυ,αλλα η Νομικη Κομοτηνης παιρνει 450 ατομα ενω μεχρι περυσι επαιρνε 600 αρα 150 μειον,τωρα οσον αφορα Αθηνα κ Θεσ/κη παιζεται... Στο φροντιστηριο μας ειπαν για ανοδο 100 μοριων περιπου με την δικαιολογια οτι οσοι αριστουχοι τις προηγουμενες χρονιες επελεγαν παιδαγωγικα φετος θα επιλεξουν Νομικη ξανα
Ναι οκ...επειδή δε γουστάρω να μου την "μπαίνουν" (χωρίς να ξέρουν) γενικά θα σου πω κατι για να μάθεις :
Τα 600 άτομα που έπαιρνε πέρσυ είναι το 100%!
Το 100% χωρίζεται σε 90% και 10%
Άρα,περσυ 540 φοιτητές έμπαιναν με 90% και 60 με 10%
Φέτος,όμως δίνουν 500 θέσεις (450 για το 90% και 50 για το 10%)
Άρα,για το 90% που μας ενδιαφέρει 540-450=90
*Πριν,μου ξέφυγε το 8 , ήθελα να πατήσω 9*
Κατάλαβες Danai-Elpida?
Όσο για την στροφή απο τα Παιδαγωγικά στα Νομικά,ισχύει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που θα ισοσταθμίσει την χειρότερη επίδοση των υποψηφίων (και μπορώ να στο τεκμηριώσω με πολλά παραδείγματα)!
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
νομικη αθηνας 19000-19100 πιστευωΝαι οκ...επειδή δε γουστάρω να μου την "μπαίνουν" (χωρίς να ξέρουν) γενικά θα σου πω κατι για να μάθεις :
Τα 600 άτομα που έπαιρνε πέρσυ είναι το 100%!
Το 100% χωρίζεται σε 90% και 10%
Άρα,περσυ 540 φοιτητές έμπαιναν με 90% και 60 με 10%
Φέτος,όμως δίνουν 500 θέσεις (450 για το 90% και 50 για το 10%)
Άρα,για το 90% που μας ενδιαφέρει 540-450=90
*Πριν,μου ξέφυγε το 8 , ήθελα να πατήσω 9*
Κατάλαβες Danai-Elpida?
Όσο για την στροφή απο τα Παιδαγωγικά στα Νομικά,ισχύει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που θα ισοσταθμίσει την χειρότερη επίδοση των υποψηφίων (και μπορώ να στο τεκμηριώσω με πολλά παραδείγματα)!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
βασικα ειπες οτι η αρχιτεκτονικη εμπ θα ειναι 20800 με περσυνη βαση 22313...αρα υποστηριζεις οτι θα πεσει 1500 μοριαγια το τει φυσικοθεραπειας ειπα θα πεσει 1500 μορια το εμπ σε καμια περιπτωση τοσο το εμπ θα ναι γυρω στο 18950
kristinakimika
Νεοφερμένος
ifigenia18
Νεοφερμένος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ολοι κατι ακουσαμε........υπομονη μεχρι να ανακοινωθουν οι βασεις..αληθεια ποτε θα ανακοινωθουν?ακουσα για αρχες Αυγουστου...
τελη Αυγούστου παιδιά !!!!!!!!
kristinakimika
Νεοφερμένος
Tonia_BAIL
Νεοφερμένος
Υπάρχει καμία περίπτωση να πέσει 250 μόρια;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Oλες οι σχολες μπορουν να πεσουν τοσο φετοςΤι λέτε για Δημόσια Διοίκηση Παντείου;
Υπάρχει καμία περίπτωση να πέσει 250 μόρια;
katerina09
Νεοφερμένος
Tonia_BAIL
Νεοφερμένος
Oλες οι σχολες μπορουν να πεσουν τοσο φετος
Μακάριιιι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.