despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με 18613 λετε να ελπιζω για Ιατρικη ΑΠΘ(ειδ. κατ. Πολυτεκνων)????????
Μάλλον όχι, ακόμα και η βάση για τις ειδικές κατηγορίες στη Ιατρική ΑΠΘ δεν νομίζω να είναι παραπάνω από 50-60 μόρια πιο κάτω από την κανονική βάση που θα έχει φέτος η σχολή..
πχ Αν έχει η Ιατρική ΑΠΘ 19200 φέτος (υποθετικά μιλάω) τότε με την ειδική κατηγορία πολύτεκνων η βάση πιστεύω πως θα είναι μεγαλύτερη από 19100.
υπαρχει περιπτωση να ανεβει ημμυ απθ?ειμαι 170 μορια περιπου πανω
Πιο πιθανό είναι να πιάσεις το τζόκερ παρά να ανέβει σχολή από 2ο και 4ο πεδίο. Άποψή μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexacker
Νεοφερμένος
Βλέπωντας τα πιο καθαρα τα πράγματα έχω κάνει τις εξής παρατηρήσεις.
Σε σχέση με πέρυσι έχουμε στους αριστούχους: Μαθηματικα κατεύθυνσης : 24% ===>11%
Φυσική κατεύθυνσης : 23%====> 14%
Και επίσης θεαματική πτώση στην Βιολογία Κατ και υπολογίσιμες πτώσεις στην Χημεία κατ και τα Μαθηματικά γενικης
Στο αοδε και στον προγραμματισμο είχαμε μια αμελητέα αυξηση της τάξεως του 2%
Άρα στα δύο μαθήματα βαρύτητας είχαμε πολυ μεγάλη πτώση.
Αυτό σε συνδυασμό των καταργήσεων των μεταγραφών και την προτίμηση των υποψηφίων για σχολές στα αστικά κέντρα με κάνει αισιόδοξο.
Για πείτε και εσείς τι πιστεύετε? Μήπως είμαι προκατειλημμένος για να έχω ακόμη ελπίδα?
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
γνωμη μου
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
double_k
Νεοφερμένος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Με 18613 λετε να ελπιζω για Ιατρικη ΑΠΘ(ειδ. κατ. Πολυτεκνων)????????
πιασε πρωτα την αλεξανδρουπολης και μετα κοιτας και για απθ
lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
\Μια χαρα γινεται,το πιο πιθανο ειναι.Δες και τις βασεις προηγουμενων ετων οπως πχ 2006Για πείτε και εσείς τι πιστεύετε? Μήπως είμαι προκατειλημμένος για να έχω ακόμη ελπίδα?
Ναι δεν χανεις και τιποτα να το βαλεις.Γειά σας εγώ έβγαλα 18873 στο 4ο.Λέτε να υπάρχει περίπτωση για ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ?
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λες ρε μάγκα?Πάντως εγώ ξέρω ότι επειδή ήταν δύσκολα τα θέματα στην θετική οι βάσεις της ιατρικής θα πέσουν στα 18.000 μόρια
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπαΓειά σας εγώ έβγαλα 18873 στο 4ο.Λέτε να υπάρχει περίπτωση για ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ?
δυσκολαπαιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση..ενας καθηγητης μ ειπε οτι η σχολη των ηλεκτρονικων μηχανικων στο πολυτεχνειο κρητης θα εχει μια πτωση της ταξεωσ των 3.500 λογω οτι ακουγεται οτι θα κλεισει...υπαρχει περιπτωση???????
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λες ρε μάγκα?
εγω λεω στα 16000 μορια
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων στα ΓιαννεναΠοιες έχεις στο νου σου..? Εξαρτάται
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Αποψη μου είναι ότι εφόσον είναι στα Γιάννενα θα πέσει, αλλά όχι πολύ. Άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για πιο ψηλές σχολές και δεν περνάνε στα τμήματα στα Γιάννενα, πολύ πιθανόν να δηλώσουν αυτή τη σχολή για να μη φύγουν από την πόλη (αν η οικογένεια δε μπορεί να τους στηρίξει).
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω εντολη του υπουργειο ηταν...διευθυντης λυκειου στην καλλιθεα ηταν στην επιτροπη θεματων των μαθηματικων και τους ειπαν να βαλουν δυσκολα θεματα...αν λοιπον η επιτροπη θεωρουσε τα θεματα που η ιδια εβαλε δυσκολα(και πολλα) γιατι ολοι βγαινουν και λενε οτι απλα ηταν πολλα και δεν ηταν δυσκολα??Ναι αλλά οι εφημερίδες ειχαν βουίξει για τα θέματα που θα ήταν δύσκολα φέτος...και μάλιστα όχι από ανώνυμες πηγές, αλλά από οδηγία που έδωσε το υπουργείο παιδείας στην επιτροπή που θα έβγαζε τα θεματα...δε μας ήρθε τελείως ουρανοκατέβατη η δυκολία...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
συμφωνω εντολη του υπουργειο ηταν...διευθυντης λυκειου στην καλλιθεα ηταν στην επιτροπη θεματων των μαθηματικων και τους ειπαν να βαλουν δυσκολα θεματα...αν λοιπον η επιτροπη θεωρουσε τα θεματα που η ιδια εβαλε δυσκολα(και πολλα) γιατι ολοι βγαινουν και λενε οτι απλα ηταν πολλα και δεν ηταν δυσκολα??
Δε θεωρείς δυσκολία το να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις? και να πρέπει να γράψεις όσο καλύτερα γίνεται θέματα -κατ' εμέ- 4 ωρών, σε διάστημα 3? Εντάξει, ήταν ένας περίεργος τρόπος για να μας δυσκολέψουν, αλλά το έκαναν. Και το κατάφεραν.
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
προφανως μας κοροιδευεις δεν εξηγειται αλλιως...μονο για να πουλησεις μουρη το εγραψες αυτο....αν κανω λαθος συγγνωμη αλλα μου βγηκαν τα ματια εξω...την πρωτη φορα που το διαβασα λεω κατσε παιζουν τα ματια μου μηπως λεει να πεσει και μηπως λεει 170 μορια κατω...αλλα οχι δεν με κοροιδεψανε τα ματια μου συγγνωμη και παλι αν τελικα κανω λαθος αλλα γιατι να γραψεις κατι τετοιο παιζοντας με τα νευρα πολλων αλλων υποψηφιων???δεν ενδιαφερομαι για ημμυ αρα ειμαι καπως πιο αντικειμενικος....αλλα σαν τρολια μου φανηκε αυτο...και ξανα συγγνωμη αν κανω λαθοςυπαρχει περιπτωση να ανεβει ημμυ απθ?ειμαι 170 μορια περιπου πανω
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πρώτον κοίτα αν έχουν μειωθεί οι θέσεις από το 2010 στο 2011. Αν έχουν μειωθει ΑΙΣΘΗΤΑ αυξάνεται ο ανταγωνισμός.
Αποψη μου είναι ότι εφόσον είναι στα Γιάννενα θα πέσει, αλλά όχι πολύ. Άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για πιο ψηλές σχολές και δεν περνάνε στα τμήματα στα Γιάννενα, πολύ πιθανόν να δηλώσουν αυτή τη σχολή για να μη φύγουν από την πόλη (αν η οικογένεια δε μπορεί να τους στηρίξει).
Μην ξεχνάς ότι οι υποψήφιοι φέτος ήταν 5100+ λιγότεροι απο περσυ!
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα δεν αξιζει νομιζω καν να απαντησεις...ηρθε πεταξε την τρολια της και εφυγε δεν απαντησε...(αμα τελικα κανω λαθος εχω ζητησει σορρυ τρεις φορες πιο πανω δεν ξαναζηταω θα καταντησω γραφικος...)Ας απαντήσω εγώ πιο...ψύχραιμα: Είναι απίθανο να ανέβει και εξωπραγματικό να ανέβει 170 μόρια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.