TINAPO
Νεοφερμένος
καλή επιτυχία στην κόρη σας!
Ευχαριστώ. Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
ειληκρινα σε ευχαριστω και εγω στο ευχομαι ολοψυχα.δεν φανταζεσε ποσο ασχημα θα νιοσω αν δω οτι δευτερη φορα ειμαι εξω υπομονη ομως
Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marie!!!!
Νεοφερμένος
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλε Kwnmari, κατι παιδια σαν κι εσενα, με πεισμα υπομονη και θεληση, δεν προκειται ποτε να γινουν αποτυχημενοι...
Ακομα και αν δεν περασεις στην αστυφυλακων (που τι σκατα, πιστευω πως το εχεις) θα πας μπροστα, να το θυμασαι αυτο!!
Καλη σου τυχη και να θυμασαι πως τα παντα στη ζωη μας γινονται για καποιο λογο!!
ευχαριστω πολυ και εσυ ευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιασ σε σενα και σε ολα τα παιδια
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα??Καλησπερα παιδια!
Και γω λιγο πριν τις βασεις παρακολουθω το φορουμ να περασει η ωρα...
Αλλα σε λιγο θα την πεσω για υπνο ...
Katerina_patmos
Νεοφερμένος
TINAPO
Νεοφερμένος
σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας..
Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια....
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος.
μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα
angelvasil92
Νεοφερμένος
Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα??
Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια...
Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω...
Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη
Τα μορια μου ειναι 18607
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
skroutz123
Νεοφερμένος
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει!
Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα!
(Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!)
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
angelvasil92
Νεοφερμένος
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oυισκακι παιδια..
Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ!
chris_m
Νεοφερμένος
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο...
Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ!
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related
Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι)
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
<<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>>Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα!
(Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!)
Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.