!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχσε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις!αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις!
Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος?
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα...Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος?
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα...
χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει!Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος?
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα...
Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι...
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..???αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος
Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις!
Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη!
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιοΝαι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι...
milanopassion
Νεοφερμένος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο
ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν?
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεταιΜηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6;
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδηολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν?
chris_m
Νεοφερμένος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο
Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο???
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειροΡακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο???
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό !
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη
γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.