avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω το ιδιο ευχομαι..εν πασει περιπτωση, ευχομαι οσο δεν φανταζεσαι η πληροφορια που εδωσες να ειναι αληθεια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArisKo
Νεοφερμένος
Κρατησου εσυ!Εμεις για Φαρμακευτικη πρεπει να ελπιζουμε προς το παρον!!
Μ'αρεσεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Μετα τι ωρα θα ανοιξει το μπαρ;
Εγώ πάντως στις 22:00 θα πάω να δώ inception οπότε κατά τις μία με βλέπω να μπαίνω. Άν και αν μπορώ να κοιμηθώ, τότε θα περάσει πολύ πιο γρήγορα η ώρα.
SilentWhisper
Νεοφερμένος
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο λιγα δεν ειναι τα μορια σου! μακαρι να μπεις αν την θελεις την σχολη.. καλη σου επιτυχια18,795. Για Ιατρικη ειναι λιγα αλλα με αυτα που διαβαζω αναθαρησα.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα όμορφη παρέα του ischool! Σας παρακολουθώ κάνα χρόνο τώρα και ομολογώ πως η αλληλοϋποστήριξη εδώ μέσα είναι φανταστική, ειδικά για μια χρονιά όπως αυτή της 3ης λυκείου! Λοιπόν σαν ομοιοπαθής και γω δεν άντεξα και γραφτηκα για να συμμετάσχω σε αυτό το ωραίο thread.. το "βάσανό" μας αύριο παίρνει τέλος, για άλλους με καλή έκβαση, για άλλους δραματικά . Λοιπόν εύχομαι όσοι πραγματικά το αξίζουν να περάσουν εκεί που δήλωσαν και να χαρούν τη σχολή τους. Άντε παίδες καλή φοιτητική ζωή σε όλους/όλες μας! Αύριο είναι η ημέρα κρίσης !
Καλώς σε βρήκαμεεε!!Για που ελπίζεις;
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μ'αρεσεις!
Αν γινει κανα θαυμα,θα με εχεις συνοδοιπορο μεχρι την Αθηνα!!
Καλησπέρα όμορφη παρέα του ischool! Σας παρακολουθώ κάνα χρόνο τώρα και ομολογώ πως η αλληλοϋποστήριξη εδώ μέσα είναι φανταστική, ειδικά για μια χρονιά όπως αυτή της 3ης λυκείου! Λοιπόν σαν ομοιοπαθής και γω δεν άντεξα και γραφτηκα για να συμμετάσχω σε αυτό το ωραίο thread.. το "βάσανό" μας αύριο παίρνει τέλος, για άλλους με καλή έκβαση, για άλλους δραματικά . Λοιπόν εύχομαι όσοι πραγματικά το αξίζουν να περάσουν εκεί που δήλωσαν και να χαρούν τη σχολή τους. Άντε παίδες καλή φοιτητική ζωή σε όλους/όλες μας! Αύριο είναι η ημέρα κρίσης !
Καλως ορισες φιλε μου.Και γω χτες γραφτικα για τον ιδιο ακριβως λογο.
Ευχομαι κουραγιο ειλικρινα και καλη επιτυχια!Να περασεις εκει ακριβως που ονειρευεσαι και να πανε ολα καλα.
Που θα πανε καλα δηλαδη.Μην ανησυχεις καθολου!Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.
Που θα θελεις να περασεις?
SilentWhisper
Νεοφερμένος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Δήλωσα ΗΜΜΥ Απθ και έχω 19266. Ομολογώ πως μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα αγχωθεί καθόλου αλλά τώρα η αδρεναλίνη βαράει κόκκινο! Ελπίζω να μην ανέβει πάνω απο 264 μόρια και πάω τελικά Ξάνθη
Αν πάει ΗΜΜΥ ΑΠΘ πάνω από 19530 θα κάνει triple crown ο Λεβαδειακός.
ogame23
Νεοφερμένος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Να ρωτήσω κάτι:με 19510 μπαίνω ΣΣΑΣ ιατρικό?Εκτιμήσεις για στρατιωτικές δεν έχω δει...
Να σου πώ στα σίγουρα αύριο γιατί τώρα έχω μια δουλίτσα;
love_ballet
Νεοφερμένος
Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγω παλι θα κοιμηθω... Ελπιζοντας οτι θα κανω παρτυ αυριο!!!!
Κοιταχτε τι βρηκα!Το βλεπατε παλια?Υπεροχη εκπομπη..μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια που μακαρι να μπορουσα να ξαναζησω!
https://www.youtube.com/watch?v=QukYURYmD6I&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=_JDkA_j-ieg
ArisKo
Νεοφερμένος
Αν γινει κανα θαυμα,θα με εχεις συνοδοιπορο μεχρι την Αθηνα!!
Εννοειται!!!
Για να 'χουμε καλο ρωτημα απο που εισαι;
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
ArisKo
Νεοφερμένος
Βάλτε MEGA!!!
Δεν προλαβα! Τι ειπαν;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.