georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!ναι παιδες και εγω το ακουσα πεμπτη βγαινουν η βασης.....το ειπε η αννουλα μας στο ΣΚΑΙ.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
δλδ εχω πιασει (τουλαχιστον) Καρδιτσα ΣΙΓΟΥΡΑ???Ναι ειμαι 1000% σιγουρος..μου το ειπε ο ιδιος στο τηλεφωνο!
O φιλος σου ηταν χαρουμενος???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
εννοω πρεπει να παρουμε τιποτα χαρτια και τετοια απο το σχολειο;;; την ιδια μερα που βγαινουν οι βασεις η αργοτερα;;;
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
ναι εχεις πιασει Καρδιτσα 10000000000000%..ο φιλος μου ηταν καλα δεν πεταγε και απο τη χαρα του..ηθελε Θεσσαλονικη γιατι ειναι πιο μεγαλη πολη και για αλλους προσωπικους λογους αλλα επειδη περασε τουλαχιστον κτηνιατρικη ακουστηκε αισιοδοξος!δλδ εχω πιασει (τουλαχιστον) Καρδιτσα ΣΙΓΟΥΡΑ???
O φιλος σου ηταν χαρουμενος???
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
aggelos_a
Νεοφερμένος
ναι εχεις πιασει Καρδιτσα 10000000000000%..ο φιλος μου ηταν καλα δεν πεταγε και απο τη χαρα του..ηθελε Θεσσαλονικη γιατι ειναι πιο μεγαλη πολη και για αλλους προσωπικους λογους αλλα επειδη περασε τουλαχιστον κτηνιατρικη ακουστηκε αισιοδοξος!
Για Καρδίτσα δηλαδή κάποια ακριβή πληροφορία όχι ε;
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
μετα πρεπει να παρει το ατομικο δελτιο επιτυχιας απο το σχολειο που νομιζω χρειαζεται στην εγγραφη
ευχαριστω πολυ
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
yo_kzn
Νεοφερμένος
τελοσπάντων,παιδιά καλή επιτυχία σε όλους μας
πάντως είναι δυνατόν να μας λένε την μία Τετάρτη την άλλη Πέμπτη???ΕΛΕΟΣ!
Α!κ κάτι άλλο..Η Διαμαντοπούλου είπε επίσης ότι ΕΚΑΝΕ 8-9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..
κ εγώ θα ρωτήσω "Πώς είναι σίγουρη ότι κατάλαβε?"
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Δηλαδη το που περασαμε εχει ΗΔΗ γραφτει καπου εε???ναι εχεις πιασει Καρδιτσα 10000000000000%..ο φιλος μου ηταν καλα δεν πεταγε και απο τη χαρα του..ηθελε Θεσσαλονικη γιατι ειναι πιο μεγαλη πολη και για αλλους προσωπικους λογους αλλα επειδη περασε τουλαχιστον κτηνιατρικη ακουστηκε αισιοδοξος!
Το ''μεσο'' του, ειδε τη σχολη που περασε ή ειδε βασεις και συμπερανε οτι μπαινει Κτηνιατρικη καρδιτσας??
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Οχι τιποτα αλλο μονο οτι ειχε 18628 και οτι περασε Καρδιτσα.Καμια αλλη διευκρινιση!Για Καρδίτσα δηλαδή κάποια ακριβή πληροφορία όχι ε;
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Ειδε βασεις!Μεχρι χτες το μεσημερι ειχε ολοκληρωθει το 97% της μηχανογραφησης που σημαινει οτι οι βασεις ειναι ετοιμες απο χτες το απογευμα!Το μονο που μενει ειναι να γινει ελεγχος και επανελεγχος για ενδεχομενα λαθη!Για αυτο ελεγαν Τεταρτη η Πεμπτη!Το πιο σιγουρο ειναι παντως Πεμπτη!Δηλαδη το που περασαμε εχει ΗΔΗ γραφτει καπου εε???
Το ''μεσο'' του, ειδε τη σχολη που περασε ή ειδε βασεις και συμπερανε οτι μπαινει Κτηνιατρικη καρδιτσας??
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
ο φιλος σου τλκ το πρωι εμαθε??!Ειδε βασεις!Μεχρι χτες το μεσημερι ειχε ολοκληρωθει το 97% της μηχανογραφησης που σημαινει οτι οι βασεις ειναι ετοιμες απο χτες το απογευμα!Το μονο που μενει ειναι να γινει ελεγχος και επανελεγχος για ενδεχομενα λαθη!Για αυτο ελεγαν Τεταρτη η Πεμπτη!Το πιο σιγουρο ειναι παντως Πεμπτη!
''ενδεχομενα λαθη''= μπορει να εκανε λαθος κ να μην επιασε ουτε Καρδιτσας τελικα??
παντως αν ισχυει ολο αυτο...ΠΕΡΑΣΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ!!!! Thαnx God!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Οχι χτες το βραδυ εμαθε.Τωρα πως εμαθε,ποτε εμαθε με απολυτη ακριβεια δεν ξερω!Συνηθως αυτος ο ελεγχος ειναι προαιρετικος απο οτι ακουσα!Σπανια γινονται λαθη!Περασες κτηνιατρικη σιγουρα 1000000%!Τωρα που?Εσυ εχεις παραπανω οποτε παιζεις και για Θεσσαλονικη!Αυτο θα το μαθεις μεθαυριο.Καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι!ο φιλος σου τλκ το πρωι εμαθε??!
''ενδεχομενα λαθη''= μπορει να εκανε λαθος κ να μην επιασε ουτε Καρδιτσας τελικα??
παντως αν ισχυει ολο αυτο...ΠΕΡΑΣΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ!!!! Thαnx God!
ArisKo
Νεοφερμένος
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ...ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
100-150 ΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!Πολιτικων Μηχανικων στο Βολο ποσο λετε να πεσει;
johnyy
Νεοφερμένος
Πολιτικων Μηχανικων στο Βολο ποσο λετε να πεσει;
αν βοηθαει σκεψου οτι οι πολιτικοι μηχανικοι πατρας εχουν πεσει τουλαχιστον 55 μορια επειδη τοσα ηταν τα μορια ενος φιλου μου που περασε...
crisdirk41
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.