χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο κτηνίατρος έχει 18.557
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
"ιδίοις όμασι" ή στο είπε παλι η καθηγήτρια, που σε ειχε παρει και σου έλεγε για χθές ????παιδια η νετ ειπε 25 αυγουστου τελικα μεχρι τη δευτερα θα γινει ο τελευταιος ελενχος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina_patmos
Νεοφερμένος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
308 KTHNIATPIKHΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) 18475 >>> 18.620
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως βλέπετε να κινούνται οι βάσεις για τα τει του 3ου πεδίου? π.χ οπτικό πάτρας, διαιτολογία καρδίτσας η Σητείας?
Θα σου πω προσωπική γνώμη.Πιστεύω ότι θα πέσουν κάποιες από αυτές λόγω της κατάργησης της βάσης του 10 και των χαμηλών βαθμολογιών.Κάποιες από αυτές βέβαια όπως φυσικοθεραπείας και διαιτολογίας έχουν μεγάλη ζήτηση γιατί είναι από τις καλές σχολές.Παρόλ'αυτά εγώ διαβάζω σε όλα τα άρθρα για πτώση..Ενδιαφέρεσαι για κάποια από αυτές που ανέφερες να υποθέσω;Καλά αποτελέσματα!
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως ο examsos μόλις απάντησε στην παραπάνω ερώτηση:
Μα το Δία!Σιγά μην πάει και 19.000!
dante38245
Νεοφερμένος
evilstts
Νεοφερμένος
Αν είσαι ελάχιστα μόρια μην ανησυχείς.... Πόσα μόρια ακριβώς?Μηπως εχει κανεις αποψη σχετικα με τη βαση των ημτυ πατρας?Ειμαι ελαχιστα μορια πιο κατω και αγωνιω.
dante38245
Νεοφερμένος
3 μορια κατω.Εχω 18649.Τι λες την πιανω?Αν είσαι ελάχιστα μόρια μην ανησυχείς.... Πόσα μόρια ακριβώς?
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
εισαι πολύ κακός τελικά........Πάντως ο examsos μόλις απάντησε στην παραπάνω ερώτηση:
ArisKo
Νεοφερμένος
Δηλαδη μικρη ανοδος ειναι τα 50 μορια?
Καταστραφηκα αν γινει καμια στραβη..60 μορια επανω ειμαι..ΜΟΝΟ!!
Ηρεμησε! Ουτε οι ιδιοι ξερουν αν οι προβλεψεις που δινουν ειναι ακριβεις. Και μην ξεχνας πως υπαρχει και ο παραγοντας μηχανογραφικο.
VagosR21
Νεοφερμένος
athene
Δραστήριο μέλος
Ξέρω πως ότι και να λέμε θα μάθουμε σε 5 μέρες σίγουρα,αλλά λέω μήπως έχετε καμιά άποψη πάνω σ'αυτό!
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
Βλακείες λέει κι αυτή..
Δηλαδή?Τι λέει?
Danai!
Νεοφερμένος
Μόλις μου έφεραν τη βραδυνή!Βλακείες λέει κι αυτή..
Λέει τίποτα για ιατρικές;
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι Ιατρικές Σχολές αποτελούν επιλογή των άριστων μαθητών.Φέτος οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης έγραψαν πολύ καλά στη Βιολογία και τη Χημεία ,τα βασικά μαθήματα του 3ου επιστημονικού πεδίου.Εκτιμάτε λοιπόν ότι οι βάσεις στις Ιατρικές Σχολές της περιφέρειας θα διαμορφωθούν στα περσινά επίπεδα (ίσως να καταγραφεί οριακή μείωση που σε καμία περίπτωση δε θα υπερβεί τα 50 μόρια) ενώ η βάση στην Ιατρική Αθήνας δεν αποκλείεται να ανέβει λίγο και να διαμορφωθεί στα 19.500 μόρια από 19.476 πέρυσι.
Δηλαδή πώς γίνεται να ανέβει η Αθήνα και οι άλλες να πέσουν;
Αθηνά για ποιο πεδίο ενδιαφέρεσαι;
athene
Δραστήριο μέλος
Danai!
Νεοφερμένος
Λοιπόν Δανάη άκου τι λέει για ιατρικές να μου πεις αν στέκει:
Οι Ιατρικές Σχολές αποτελούν επιλογή των άριστων μαθητών.Φέτος οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης έγραψαν πολύ καλά στη Βιολογία και τη Χημεία ,τα βασικά μαθήματα του 3ου επιστημονικού πεδίου.Εκτιμάτε λοιπόν ότι οι βάσεις στις Ιατρικές Σχολές της περιφέρειας θα διαμορφωθούν στα περσινά επίπεδα (ίσως να καταγραφεί οριακή μείωση που σε καμία περίπτωση δε θα υπερβεί τα 50 μόρια) ενώ η βάση στην Ιατρική Αθήνας δεν αποκλείεται να ανέβει λίγο και να διαμορφωθεί στα 19.500 μόρια από 19.476 πέρυσι.
Δηλαδή πώς γίνεται να ανέβει η Αθήνα και οι άλλες να πέσουν;
Αθηνά για ποιο πεδίο ενδιαφέρεσαι;
Ίσως επειδή λόγω της κρίσης πολλά παιδιά δε θέλουν να απομακρυνθούν απ' το σπίτι τους. Δεν ξέρω πάντως πολύ μου αρέσει αυτή η πρόβλεψη
y33p33
Νεοφερμένος
Απο Πεμπτη-Παρασκευη που ειπαν στην αρχη τωρα λενε Τεταρτη-ΠεμπτηΑνακοίνωση βάσεων Την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής για τα τμήματα της ανώτατης εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το υπ. Παιδείας. Παρά την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε με τη διόρθωση των γραπτών λόγω της απεργίας των βαθμολογητών, το υπουργείο υπολογίζει ότι θα είναι έτοιμο να τις γνωστοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα.
https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=25828949#
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.