Snoopy_has_ticks
Νεοφερμένος
Στο τρίτο πεδίο πόσα μόρια είχες? Αφού είπες 18995 αν είχες έκθεση 17 σε κόβω γύρω στα 18750 στο τρίτο πεδίο να έχεις κανονικά;
τσου...18417.......τελοσπαντων...26 βγαινουν τελικα???Γιατι το θεμα παει ραδιο αρβυλα και ειμαι και στην επαρχια αυτη τη στιγμη ergo τα νευρα μου τσαταλια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oh crap......δεν το πιανω λοιπον...Εγω ειχα βαλει ιατρικη Αθηνας,Λαρισα,Πατρα (ξερω οτι δεν τις πιανω βεβαια),Βιολογικο Αθηνας,Χημικο Αθηνας και Μουσικολογια Αθηνας...(για την οποια εχω βγαλει 20460 μορια...)...αυτααααα.....
Η μεγαλη μου πικρα στις φετινες πανελληνιες ηταν το γεγονος οτι στην εκθεση ο ενας μου εβαλε 17 και ο αλλος 12.5 (και ο τριτος 12) με αποτελεσμα να χασω την Ιατρικη και πιθανως το βιολογικο...It's not fair I tell you!
Keep walking..
ενταξει μην το παιρνεις απόλυτα από την πλευρα σου....... μπορει να εκανε λάθος αυτος που σου έβαλε 17,5 .... από την στιγμή που βλεπεις οτι ο αναβαθμολογητης συμφωνει με τον χαμηλόβαθμο βαθμολογητή.... αυτος που σου έβαλε 17 μάλλον του άρεσε η έκθεση σου........
ετσι και αλλιως και 2 βαθμούς παραπάνω να ειχες παλι Ιατρική δεν παίρναγες......
Το βιολογικό Αθήνας όμως μην το αποκλειεις .......μπορει να το πιάσεις και τώρα!!!!!!
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4589481
ouch... αρχίζω να φοβάμαι κ' ας είμαι 94 μόρια πάνω απ' το ΛΟΧΡΗ..
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
funker_3
Νεοφερμένος
Margi
Νεοφερμένος
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
renoskiller44
Νεοφερμένος
Bασικά μηπώς υπάρχει κάποια εκτίμηση για τις αρχιτεκτονικές?????Είμαι 4 μόρια κάτω από τη Ξάνθη και φοβάμαι....
και γω για αρχιτεκτονικη παω(Αθηνα ή Θεσσαλονικη θελω)...αλλα τι να σου πω???με αυτα που ακουω τωρα τελευταια αρχιζω και γω να φοβαμαι (ενω ειμαι 219 μορια πανω απο την περσινη βαση...)...τα πηγαμε καλα στα σχεδια τρομαρα μας...βεβαια σε 2-3 εφημεριδες που εχω δει λενε για βασεις λιγο χαμηλοτερες απο της περσινες-σε αλλες λενε μεχρι και 200-250 κατω στην επαρχια...να ευχεσαι για το δευτερο(για να εισαι και σιγουρη ;ρ)!!!ξευτιλα παντως και τα πολυτεχνεια...για να μπεις αρχιτεκτονικη πρεπει να βγαλεις μορια που σε βαζουν στην Ιατρικη...αν ειναι δυνατον πια!!!!αν επιτρεπεται,σχεδια πως τα πηγες???(απο περιεργεια ρωταω)
Margi
Νεοφερμένος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω πιστευω φετος οτι θα δουμε εκπληξεις στα αστικα κεντρα.Πολλες σχολες θα εκτιναχτουν.
Στεφαν7
Νεοφερμένος
xdf21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tι σχεση εχει αυτο που λες? Η κινηση των βασεων εξαρταται κατα μεγαλο μερος απο τις επιλογες των υποψηφιων.Εγω ενα εχω να πω.Βλεπουμε οτι ολες οι σχολες περσυ ανεβηκαν παρα παρα πολυ και τωρα θα τις ριξουν απο 50-200 μορια (4ο πεδιο)..ε ρε...Γ@μω την Ελλαδα μου μεσα..Ολα για τα λεφτα πλεον
Και προσεχε πως εκφραζεσαι. Η σημερινη κατασταση δεν ειναι αντιπροσωπευτικη γενικα της Ελλαδας, αλλα ενος διεφθαρμενου κρατους που μονο ελληνικο δεν θα επρεπε να λεγεται!
Στεφαν7
Νεοφερμένος
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
.
εσυ περιμενε να δεις πτωση 200 μοριων.Aσε που αναφερομουν στα ΤΕΙ
Τι εννοεις για τα λεφτα?Εγω ενα εχω να πω.Βλεπουμε οτι ολες οι σχολες περσυ ανεβηκαν παρα παρα πολυ και τωρα θα τις ριξουν απο 50-200 μορια (4ο πεδιο)..ε ρε...Γ@μω την Ελλαδα μου μεσα..Ολα για τα λεφτα πλεον
Οι βασεις εκτος απο τις επιλογες των μαθητων αντικατοπτριζουν και τις επιδοσεις τους στις αντιστοιχες κατευθυνσεις.Αφου η τεχνολογικη(η οποια κυριως τροφοδοτει το 4 πεδιο )τα πηγε καλα πως να πεσουν οι βασεις περισσοτερο?
fotini1908
Νεοφερμένος
Γερμανικη φιλολογια θελω και ειμαι 300 μορια παραπανω απο τη θεσσαλονικη και 2000 πανω απο την αθηνα!!τι θα γινει??
Θα περασω??ιδου το ερωτημα..!
johnyy
Νεοφερμένος
Τι εννοεις για τα λεφτα?
Οι βασεις εκτος απο τις επιλογες των μαθητων αντικατοπτριζουν και τις επιδοσεις τους στις αντιστοιχες κατευθυνσεις.Αφου η τεχνολογικη(η οποια κυριως τροφοδοτει το 4 πεδιο )τα πηγε καλα πως να πεσουν οι βασεις?
δηλαδη εσενα θα σου φανει παραξενο αν πεσουν οι βασεις στο 4ο πεδιο. δες λιγο τις επιδοσεις στα μαθηματα βαρυτητας σε σχεση με περσυ.προφανως δεν λεω οτι θα πεσουν 300 μορια αλλα 100-150 ειναι πολυ λογικο..
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη εσενα θα σου φανει παραξενο αν πεσουν οι βασεις στο 4ο πεδιο. δες λιγο τις επιδοσεις στα μαθηματα βαρυτητας σε σχεση με περσυ.προφανως δεν λεω οτι θα πεσουν 300 μορια αλλα 100-150 ειναι πολυ λογικο..
Γτ μου φαινεται οτι δεν ειπα το αντιθετο?
Ο φιλος απο πανω θεωρει την πτωση 50-200 μοριων μικρη για αυτο διαμαρτυρεται.
renoskiller44
Νεοφερμένος
λοιπον,καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να περασεις!!!!^_^
Lefteris278
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.