χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
την έχουν βάλει α' επιλογή ???????Δυο γνωστοι μου εχουν αντιστοιχα 18648 και 18628 και λενε οτι την πιανουν...προσωπικα εχω ακουσει για μικρη πτωση οχι μεγαλυτερη των 80 μοριων..καλη τυχη σου ευχομαι...υπομονη μεχρι 27 αυγουστου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρωτησε τον "Kostas Ped" αν υπάρχει τετοια συμπτωση μεταξύ σας κανετε συμφωνία συγκατοίκησης απο τωρα !!!!!!Παιδιά και εγώ έβγαλα 18296 και δήλωσα αρχικά πολιτικό μηχανικό Ξάνθης και μετά μηχανολογο μηχανικό στο Βόλο.. Κάποιος νομίζω με αντιγράφει.. Τι γίνεται εδώ??
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Νεοφερμένος
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
δευτερη, πρωτη εβαλαν Αθηνα φαρμακκευτικητην έχουν βάλει α' επιλογή ???????
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την οποια δεν πιανουν ομως..δευτερη, πρωτη εβαλαν Αθηνα φαρμακευτικη
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Νεοφερμένος
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
ειμαι απο Γιαννενα... θα ξενιτευτω και γω αλλα και συ...Ξανθη-Ροδος..τεραστια αποστασηΠράγματι φοβερό.. Κοιτά το σκύλο θα τον πάρω μαζί άρα η συγκατοικηση είναι ανέφικτη.. Από που είσαι Κωστα? εγώ από ρόδο..
kyriakos_92
Νεοφερμένος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιο σιγουρο ειναι το Ρόδος-Βόλος ........ειμαι απο Γιαννενα... θα ξενιτευτω και γω αλλα και συ...Ξανθη-Ροδος..τεραστια αποσταση
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
τον σκύλο θα τον παίρνεις μαζί σου και στην σχολή???? χα! χα! χα!Πράγματι φοβερό.. Κοιτά το σκύλο θα τον πάρω μαζί άρα η συγκατοικηση είναι ανέφικτη.. Από που είσαι Κωστα? εγώ από ρόδο..
τι αλλό θα διαβάσω μεσα εδώ..............
kwtsia
Νεοφερμένος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
me to google ..... το ψαξες ??????παιδεία είμαι απο κύπρο και έχω 18,601 (και 19 απολυτήριο) πρώτη μου επιλογή είναι η μοριακή βιολογία και γενετική Αλεξανδρούπολη την πιάνω τι λέτε? Δεν ξέρω με πόσα τις εκατόν μπαίνουν οι κύπριοι. μήπως γνωρίζει καποιος να με βοηθήσει?
ίντα που λαλείς μωρέ κουμπάρα........
είχα μια καφκούα απο Κύπρο κάποτε.............
kwtsia
Νεοφερμένος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ αξιόπιστη........ τι να σου πώ!!!!!!Παιδιά, πάρτε άλλη μία "διευκρινιστική" εκτίμηση, χωρίς "αστάθμητους παράγοντες" από την "αξιόπιστη" εφημερίδα το βήμα:
https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=348402&dt=13/08/2010
εφημερίδα αξιόπιστη δεν υπήρξε ουτε θα υπάρξει.......
ειδικά "Ομιλος Λαμπράκη" τι να σου πω.... η αξιοπιστία τρέχει απο τα μπατζάκια τους..............
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο www.google.gr βαλε : εισαγωγη κυπριων σε ελληνικα αει κια θα σου βγαλει ενα κάρο αποτελέσματα!!!ποιάν? επειδή η κύπρος εν μικρή... δηλαδη πως να το ψάξω στο google ? τι να βάλω?
το 8% των εισακτεων ειναι κύπριοι αλλα απο τι είδα το 2009 οι βασεις εισαγωγής δεν ακολουθούν απόλυτα τις βασεις των ελλήνων.... φαινετε παιζει μεγαλο ρολο οι δηλωσεις των Κυπρίων.....
λογικό είναι....... αμα καθε σχολή παιρνει καμμιά δεκαρια ατομα... εξαρτατε απο τους βαθμούς των Κυπριων μαθητων που δηλωσαν προτίμηση σε καθε σχολή...
π.χ. αν η Μοριακη βιολογία παιρνει 7 κυπριους και την δηλώσουν μόνο 7 θα περασουν ολοι......
κατάλαβες μωρή κουμπάρα αυτα που ελάλησα?????
evilstts
Νεοφερμένος
ειρωνικά το είπα έτσι.....πολυ αξιόπιστη........ τι να σου πώ!!!!!!
εφημερίδα αξιόπιστη δεν υπήρξε ουτε θα υπάρξει.......
ειδικά "Ομιλος Λαμπράκη" τι να σου πω.... η αξιοπιστία τρέχει απο τα μπατζάκια τους..............
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Ανοδος αναμένεται στη βάση των ιατρικών σχολών, λόγω της πολύ υψηλής βαθμολογίας που πέτυχαν πολλοί υποψήφιοι στη Βιολογία κατεύθυνσης (50% περισσότεροι από πέρυσι), αλλά και στη Χημεία, σε μικρότερο ποσοστό. Οι αριστούχοι πάνω από 19 στο γενικό βαθμό πρόσβασης είναι 120 λιγότεροι από πέρυσι, οπότε η άνοδος δεν θα είναι μεγάλη. Μικρή άνοδο αναμένεται να έχουν και οι οδοντιατρικές και φαρμακευτικές σχολές. >>
Πλεον δεν πιστευω σε πτωση των φετινων βασεων
Για να λεει οδοντιατρικες-φαρμακευτικες λογικα εννοει και Κτηνιατρικες..
Αρα με τα 18644 ας πιασω την Καρδιτσας και θα μαι ευχαριστημενος
Οντως ειχαμε παααρα πολλους στη θετικη με >18600 οποτε...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.