foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ρε συ Black, που τα βρηκες αυτα?? Ο πινακας που ειναι?? Εμενα δε μου εμφανιζει τιποτα...ΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
18.893ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ18.900
18.735ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ18.700
18.100ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ18.000
18.887ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ18.700
19.476ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ19.480
19.360ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ19.350
19.240ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ19.150
19.128ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ19.000
19.306ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ19.000
19.004ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ18.800
19.137ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ18.900
19.356ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ19.050
17.653ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ17.450
17.783ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)17.580
18.35818.150
Βρηκα και αυτον τον πινακα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evilstts
Νεοφερμένος
ποιο πίνακα που είναι το link ? και αυτά εδώ είναι πρόσφατα?(>20 Ιουλίου?)ΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
18.893ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ18.900
18.735ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ18.700
18.100ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ18.000
18.887ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ18.700
19.476ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ19.480
19.360ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ19.350
19.240ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ19.150
19.128ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ19.000
19.306ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ19.000
19.004ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ18.800
19.137ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ18.900
19.356ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ19.050
17.653ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ17.450
17.783ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)17.580
18.35818.150
Βρηκα και αυτον τον πινακα.
hiphopjunkie
Νεοφερμένος
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια εγω ειμαι 16 μορια κατω απο πολιτικων μηχανικων ξανθης...λετε να το πιασω???
Εγώ πιστεύω ναι!
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω δεν εχω αγχος παντως. Ειναι το πιο ξεκουραστο και χαλαρο και γαματο καλοκαιρι της ζωης μου.
Και αναμενεται να γινει καλυτερο!
Να ρωτησω για ποιο λογο;
Δεν δηλωσε γενικα καθολου ΤΕΙ;
Οχι δε δηλωσε καθολου ΤΕΙ. Αφου περναει σε ΑΕΙ εστω και επαρχιας δεν υπηρχε λογος να δηλωσει ΤΕΙ!
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτα θα πεσουν σιγουρα,ποσα μορια εχεις?για μηχανολογιας σερρων η' καβαλας τι λετε?
εμμ δεν πιστευω και πτωση 600+ μοριων...
Εσυ Γιαννενα θες ή αθηνα? Γιαννενα ταχεις παντως...
Χμμμ...!! βασικα εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι παω Γιαννενα που ισως μου κακοφανει αν περασω αθηνα
kyriakos_92
Νεοφερμένος
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περσυ ειχε 15681 στην Κομοτηνη? (δεν ξερω πολλα για το 1ο πεδιο μιας και με νοιαζει το 3ο αλλα ρωταω γιατι εχω ενα φιλο που θελει να περασει φιλολογια και παιζεται σε ποια πολη θα παει)Παιδιά έχω 1ο επιστημονικό πεδίο 15.536 μόρια! Για Φιλολογία φτάνουν; Έστω Κομοτηνής...
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα το πιάσεις παιδι μου...θα το πιάσεις βολικά όμως, μη σου πέσει....... χα! χα! χα!παιδια εγω ειμαι 16 μορια κατω απο πολιτικων μηχανικων ξανθης...λετε να το πιασω???
ακου θα το πιάσω..... τι ειναι ρε φίλε και θα το πιάσεις?????
nPb
Επιφανές μέλος
θα το πιάσεις παιδι μου...θα το πιάσεις βολικά όμως, μη σου πέσει....... χα! χα! χα!
ακου θα το πιάσω..... τι ειναι ρε φίλε και θα το πιάσεις?????
Όντως Κτηνίατρε και εγώ το ίδιο λέω.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι παιδί μου......... κοιμήσου ήσυχα!!!!! συγχαρητήρια!!!!!!!να ρωτησω κ εγω κατι ?υπαρχει περιπτωση ενω ολοι μιλουν για πτωση να ανεβει μια σχολη πανω απο 200 μορια οταν δεν εχει γενικα ζητηση ?
evilstts
Νεοφερμένος
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
kyriakos_92
Νεοφερμένος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
To καλυτερο ειναι να μην δινουμε σημασια.Το ιδιο το υπουργειο αλλωστε ειπε οτι θα εχει σαφη εικονα για το που θα κυμανθουν οι βασεις μετα τον 15αυγουστο.
δεν το είχα ακούσει αυτό, αλλά λογικό είναι τότε να έχουν σαφή εικόνα μιας και οι βάσεις θα ανακοινωθούν την τελευταία βδομάδα του αυγούστου τελικά, όπως και κάθε χρόνο...
παρ' όλα αυτά πάντως το άγχος παραμένει είτε παρακολουθούμε τις προβλέψεις είτε όχι..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.