pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου ειπε μια φιλη μου
οτι οι βασεις θα βγουν
την παρασκευη
ετσι ειπαν στισ ειδησεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια
μου ειπε μια φιλη μου
οτι οι βασεις θα βγουν
την παρασκευη
ετσι ειπαν στισ ειδησεις
όταν λες παρασκευή, ποια παρασκευή εννοείς ?μεθαύριο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια το ακουσα και εγω για παρασκευη αυτην που ερχεται
στις 27 ?
από την αρχή 26 ή 27 έλεγαν.. οπότε δεν άλλαξε κάτι.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
στις 27 ?
από την αρχή 26 ή 27 έλεγαν.. οπότε δεν άλλαξε κάτι.
παιδια οχι για μεθαυριο αλλα μου το ειπαν και εμενα ουδε μια ευθηνη φερω απλα επειδη το εμαθα ηθελα να το πω τωρα δεν ξερω
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
το καλύτερο θα ήταν να έβγαιναν αύριο, αλλά η λογική λέει ότι θα βγουν στις 27 όπως όλα τα χρόνια δηλαδή, την τελευταία εβδομάδα του αυγούστου.
melody92
Νεοφερμένος
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θελω να παραπληροφορησω κανεναν
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
melody92
Νεοφερμένος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι ειρωνιες σου αλλου .να ειρωνευεσε τις ηλικιασ .ουτε σκοπο εχω να ανχωσο κανεναν ουτε τιποτα μου το ειπαν και εμενα και οφειλα να το πω και εγω δεν το πιστευω αλλα ....
πλάκα θα 'χει πρωί πρωί να πουν ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν αύριο !
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να συμφωνούν 2 διαφορετικά άτομα άρα αυτό σημαίνει ότι παίζει και αυτό το σενάριο.Άμα βγουν όπως ακούγεται για αυτήν την παρασκευή λογικά δεν πρέπει αύριο να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση?
παιδια μην σας παρω στο λαιμο μου μου το ειπαν και εμενα αλλα το ακουσα απο 3 ατομα..τα εχουν ετοιμα και ισως τα βγαλουν παρασκευη .οσο για ανακοινωση οταν ημασταν εμεις ΤΕΛ ημουν εγω πρωτη λυκειου και ανακοινωθηκαν ξαφνικα οι βασεις χωρις καποια ενημερωση στα παιδια που εδιναν τοτε
melody92
Νεοφερμένος
Μακάρι....Να έμπαινε και ένα τέλος στην αγωνία μαςπλάκα θα 'χει πρωί πρωί να πουν ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν αύριο !
melody92
Νεοφερμένος
παιδια μην σας παρω στο λαιμο μου μου το ειπαν και εμενα αλλα το ακουσα απο 3 ατομα..τα εχουν ετοιμα και ισως τα βγαλουν παρασκευη .οσο για ανακοινωση οταν ημασταν εμεις ΤΕΛ ημουν εγω πρωτη λυκειου και ανακοινωθηκαν ξαφνικα οι βασεις χωρις καποια ενημερωση στα παιδια που εδιναν τοτε
Ωχ...Τώρα έχω αρχίσει να αγχώνομαι για τα καλά
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ...Τώρα έχω αρχίσει να αγχώνομαι για τα καλά
σου ευχομαι ννα μπεις εκει που θες ξερω τι ειναι να παλευεις να μπεις καπου.Εγω εμεινα ορφανος 16 ετων σπουδασα και ξαναεδωσα φετος για αστυνομια απο τεε οχι επαλ και ειμαι και εγω ανχομενος .αλλα μην σκας κανεις δεν χανεται στο λεω εγω...
melody92
Νεοφερμένος
σου ευχομαι ννα μπεις εκει που θες ξερω τι ειναι να παλευεις να μπεις καπου.Εγω εμεινα ορφανος 16 ετων σπουδασα και ξαναεδωσα φετος για αστυνομια απο τεε οχι επαλ και ειμαι και εγω ανχομενος .αλλα μην σκας κανεις δεν χανεται στο λεω εγω...
Σ'ευχαριστω πόλυ και σε σένα εύχομαι να καταφέρεις να μπεις εκέι που θες και να πετύχεις τους στόχους σου και αλήθεια παιδιά σαν και σένα είναι παράδειγμα για μίμηση γτ δεν το βάζουν κάτω και κυνηγούν τα όνειρα τους
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστω πόλυ και σε σένα εύχομαι να καταφέρεις να μπεις εκέι που θες και να πετύχεις τους στόχους σου και αλήθεια παιδιά σαν και σένα είναι παράδειγμα για μίμηση γτ δεν το βάζουν κάτω και κυνηγούν τα όνειρα τους
τα φερνει η ζωη ετσι που αναγκαζεσε να επιβιωσεις.ετσι ειναι και οι βασεις και περσι ξαναεδωσα και εμεινα εξω για 40 μορια φετος εβγαλα 1741 και η βαση ειναι 1742 π[ερσυ σε μας λενε πτωση τωρα...που θες να μπεισ?
melody92
Νεοφερμένος
τα φερνει η ζωη ετσι που αναγκαζεσε να επιβιωσεις.ετσι ειναι και οι βασεις και περσι ξαναεδωσα και εμεινα εξω για 40 μορια φετος εβγαλα 1741 και η βαση ειναι 1742 π[ερσυ σε μας λενε πτωση τωρα...που θες να μπεισ?
Αχ άσε και έγω φοβάμαι μην μέινω έξω είμαι 60 κτ μόρια κάτω.Έβγαλα 17223 και θέλω να μπω ΟΔΕ στο ΠΑΠΕΙ ή οικονομικών επιστημών στο ΠΑΠΕΙ πάλι!!!!Έλπίζω να πέσει η βάσηΠίστευω πως έισαι σίγουρα μέσα δεν θα πέσει η σχολή σου ένα μόριο?Τι στο καλο?
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ άσε και έγω φοβάμαι μην μέινω έξω είμαι 60 κτ μόρια κάτω.Έβγαλα 17223 και θέλω να μπω ΟΔΕ στο ΠΑΠΕΙ ή οικονομικών επιστημών στο ΠΑΠΕΙ πάλι!!!!Έλπίζω να πέσει η βάσηΠίστευω πως έισαι σίγουρα μέσα δεν θα πέσει η σχολή σου ένα μόριο?Τι στο καλο?
θα μπεις ειμαι σιγουρος θα πεσουν φετος αυτα.οσο γι μενα βγηκα πρωτος εδω στο αιγαιο αλλα να δουμε ηταν τοσο δυσκολα τα θεματα και σε εμας που μιλανε για πτωση μονο σε εμας στη αστυνομια αλλα διναμε και μονο 800 ατομα σε ολη την ελλαδα για ολα τει αστινομιες σταρτους .εχειο θεος οτι ειναι γραφτο μας αυτο λεω.αλλα εσυ μην ανχωνεσε εισαι μεσα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.