kwtsia
Νεοφερμένος
Τι ζόρι τραβάς ρε .."Κτηνίατρε";Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το αν είσαι όντως 18.Από τα γραφόμενα σου,ούτε 3 δε σε κάνω.
Και γω να πώ την αμαρτία μου δεν το βάζω πάνω απο 16 .....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Να πώ ότι μπορούσε ένας μαθητής να ζητήσει επαναβαθμολόγηση, και γι αυτό τον λόγο καθυστερούσαν, οκ, αλλά όχι, δεν μπορεί.
Γιατί ρε ΥΠΕΠΘ; Ποιόν εξυπηρετείς;
ΥΓ: Πραγματικά πιστεύω αυτό που έχω πεί νωρίτερα, ότι με γνώσεις Προγραμματισμού 3ης Λυκείου μπορεί να βγεί ένας- αργός- αλγόριθμος που να κάνει την δουλειά των βάσεων, με πολύ υπομονή όμως από αυτόν που θα το φτιάξει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
ArisKo
Νεοφερμένος
Νομίζω φταίει το γεγονός ότι όλοι παίρνουν άδειες το καλοκαίρι και δε θα είχε μείνει κανένας στο υπουργείο.Να χάσουν τη Μύκονο για τα σκατόπαιδα;No way
Πες το ψεματα! Αφου δεν υπαρχει "Επιδομα ταχειας ανακοινωσης βασεων εισαγωγης σε ΑΕΙ και ΤΕΙ" δεν εχουν λογο να βιαζονται!
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες το ψεματα! Αφου δεν υπαρχει "Επιδομα ταχειας ανακοινωσης βασεων εισαγωγης σε ΑΕΙ και ΤΕΙ" δεν
εχουν λογο να βιαζονται!
Χαχαχαχαααα
@Μπαμπίνο και το ένα άτομο διακοπές θα κάνει.Βέβαια μπορεί να παίζεται και καμιά βρωμοδουλειά από πίσω!Who knows?!Ένα είναι το αποτέλεσμα!Περιμένουμεεε......
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
evilstts
Νεοφερμένος
Ωραίος!!!!Πες το ψεματα! Αφου δεν υπαρχει "Επιδομα ταχειας ανακοινωσης βασεων εισαγωγης σε ΑΕΙ και ΤΕΙ" δεν εχουν λογο να βιαζονται!
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μηπως θα επρεπε να κοιταξεις τον τιτλο του thread και μετα να αναδιατυπωσεις την ερωτηση σου;Λεω εγω τωρα...Ξέρει κανείς μήπως πόσο θα πάει η Μηχανικός Περιβάλλοντος;
Danai!
Νεοφερμένος
18854 εσυ?
Εγώ πιστεύω ότι σχεδόν σίγουρα θα πιάσεις φαρμακευτική
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μηπως θα επρεπε να κοιταξεις τον τιτλο του thread και μετα να αναδιατυπωσεις την ερωτηση σου;Λεω εγω τωρα...
Εννοούσα στο περίπου...προς τα πάνω ή προς τα κάτω!Τώρα αν εσύ μετράς και τη λεπτομέρεια,παρ την την ερώτηση όπως την θες:
Μήπως έχει ακούσει κανείς κάποια εκτίμηση για τη σχολή των Μηχανικών Περιβάλλοντος;
Ευχαριστημένος;
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι...αν πεις πολη κατι μπορει να γινει...και για να εχουμε καλο ρωτημα πως και ρωτας(λογω ηλικιας το λεω...μην αρπαχτεις παλι)Εννοούσα στο περίπου...προς τα πάνω ή προς τα κάτω!Τώρα αν εσύ μετράς και τη λεπτομέρεια,παρ την την ερώτηση όπως την θες:
Μήπως έχει ακούσει κανείς κάποια εκτίμηση για τη σχολή των Μηχανικών Περιβάλλοντος;
Ευχαριστημένος;
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι...αν πεις πολη κατι μπορει να γινει...και για να εχουμε καλο ρωτημα πως και ρωτας(λογω ηλικιας το λεω...μην αρπαχτεις παλι)
Ξάνθη θα προτιμούσα,λόγω απόστασης!Αν και τελικά σας έβγαλα από τον κόπο και το είδα μόνη μου...Ρωτάω γιατί θέλω να ξέρω πού κυμαίνεται ο στόχος μου!Απ ό,τι είδα πάντως θα πέσει!!
Idem
Νεοφερμένος
evilstts
Νεοφερμένος
fairytale43
Νεοφερμένος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
το κακο ειναι πως λειτουργει και εκει το συστημα με λάθος τροπο.... έπρεπε να μπαινουν και τα παιδια που τελειωσαν περυσι στο ίδιο καλάθι... και οχι οπωσ ειναι τωρα το 10% που με 18,880 περυσινά μόρια μπαινεις σε σχολή που ο φετινος μπαινει με 15.000 μόρια......καταρχας ηρεμησε ...σε εχει πιασει το αγχος .δεν ειναι τιποτα.δεκα μερουλες ειναι.
οσο για μενα ναι περσι εκανα μια λαθος επιλογη κ φετος τη διορθωνω.τωρα το πως κ γιατι δν σε αφορα.απλα μην το θεωρεις απιθανο να μην σου αρεσει η σχολη που διαλεξες και να θελεις κατι αλλο...καλη σου επιτυχια!
και να διατηρειται ο βαθμος δυσκολίας των πανελληνιων με καποια στανταρντς σε σταθερο υψηλό επίπεδο για να μπορουν να ξεχωρισουν πραγματικα οι αριστότατοι απο του αριστους και όχι να γινεται ενα τεράστιο στριμωξιδι χιλιάδων υποψηφιων που εχουν πανω απο 18.500 μόρια!!
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω ακουσει οτι η συγκεκριμμενη σχολή εχει φοβερή ζήτηση.... και θα ανεβει παρα πολύ φετος...Πόσο περίπου αναμένετε τη βάση στο ΤΕΙ Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων στις Σέρρες; Η σχολή άνοιξε πέρυσι και η βάση της είναι στα 13.389. Είμαι 200 μόρια πάνω. Τι ελπίδες έχω, γιατί με αγχώνει που είναι καινούργια σχολή. Λέτε να ανέβει πολύ;
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
στον σημερινο "Αγγελιοφορο της Θεσσαλονικης" ο καθηγητης Στρατηγάκης εχει καινουργια ανάλυση και μιλάει για οριακή πτωση σε ιατρικές 18,950 αλεξανδρουπολη κ.λ.π. www.agelioforos.grΚαμια καινουργια εκτιμηση παιζει?
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να πατησεις "εντυπα" και μετα "δειτε την εντυπη εκδοση" .... μετροφυλλωντας τις σελιδες θα το βρεις..... εχει τιτλο " Το Δ.Ν.Τ. καθορίζει τις βάσεις" καπως ετσι............στον σημερινο "Αγγελιοφορο της Θεσσαλονικης" ο καθηγητης Στρατηγάκης εχει καινουργια ανάλυση και μιλάει για οριακή πτωση σε ιατρικές 18,950 αλεξανδρουπολη κ.λ.π. www.agelioforos.gr
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.