taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηγουμενίτσα παντού..Ναι το ξέρω οτι όλοι Θεσσαλονίκη δηλωσαν,εγώ θα προτημούσα Γιάννενα αλλα δυστυχώς δεν έχει πολυτεχνείο ακόμη εκεί!
Αλήθεια; Εγώ δεν ήθελα με τίποτα Γιάννενα! Ο θείος Μπιλ με ανάγκασε να βάλω Φυσικό Ιωαννίνων 3η επιλογη
Δεν πειράζει ρε Στεφανάκο, και Θεσσαλονίκη καλά είναι Εκεί θα είσαι, μην αγχώνεσαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδιά γιατι δεν τα λετε τηλεφωνικά?? αφου είσαστε τόσο γνωστοι???Αλήθεια; Εγώ δεν ήθελα με τίποτα Γιάννενα! Ο θείος Μπιλ με ανάγκασε να βάλω Φυσικό Ιωαννίνων 3η επιλογη
Δεν πειράζει ρε Στεφανάκο, και Θεσσαλονίκη καλά είναι Εκεί θα είσαι, μην αγχώνεσαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ παλι τι πετάγεσε?????Κτηνίατρε,calm down! Ποιο είναι βρε το πρόβλημα σου;
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
στριμμένος μαζι σου !!!!!!πετάγομαι γιατί είσαι στριμμένος. -.-
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Μολις 55 μορια κατω απο την χαμηλοτερη Ιατρικη... Και χρειαζομαι να περασω σε μια απ'ολες κι οπου θελει ας ειναι για να μην δινω πανελληνιες... Μονο οι δικοι μου το εχουν σιγουρο κι αυριο θα ψαχνω για σπιτι...
Κι εγω τωρα εχω περισσοτερο αγχος απ' οτι ειχα στις πανελληνιες... ευτυχως το πολυ σε 15 μερες βγαινουν τα αποτελεσματα...
Mariw
Νεοφερμένος
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
στριμμένος μαζι σου !!!!!!
χμχμ..
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι γονεις σου μάλλον κατι ξερουν παραπάνω απο μας........ δεν τους ρωτας να μας πουν και μάς......Αχ... Αυτες οι βασεις... Εκτιμισεις βγαινουν καθε τρεις και λιγο... Αλλα πως να τις εμπιστευθουμε??? Γινεται???
Μολις 55 μορια κατω απο την χαμηλοτερη Ιατρικη... Και χρειαζομαι να περασω σε μια απ'ολες κι οπου θελει ας ειναι για να μην δινω πανελληνιες... Μονο οι δικοι μου το εχουν σιγουρο κι αυριο θα ψαχνω για σπιτι...
Κι εγω τωρα εχω περισσοτερο αγχος απ' οτι ειχα στις πανελληνιες... ευτυχως το πολυ σε 15 μερες βγαινουν τα αποτελεσματα...
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
λες να με δουλεύει και η γιαγιά????
σκεφτομαι το χαρτηλικι αλλιώς θα την καρυδωσω.......
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αλλα ακομη ανησυχω...
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να σου πω??? Ειναι βεβαιοι οτι θα πεσει η Ιατρικη της Αλεξανδρουπολης αρκετα ωστε να μπω εγω... Κι επισης σιγουροι οτι θα παρω και την πολυποθητη μετεγγραφη για Θεσσαλονικη κι ετσι αυριο πρωι πρωι θα ψαχνω για σπιτι...
μεταγραφη πως θα πάρεις???? τρίτεκνος....εχεις αδέλφθι να σπουδάζει ????
για έτσι απλά με τον νέο νόμο με εισοδηματικά κριτήρια?????
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
μετα τις ιατρικές τι έχεις δηλώσει???????Τι να σου πω??? Ειναι βεβαιοι οτι θα πεσει η Ιατρικη της Αλεξανδρουπολης αρκετα ωστε να μπω εγω... Κι επισης σιγουροι οτι θα παρω και την πολυποθητη μετεγγραφη για Θεσσαλονικη κι ετσι αυριο πρωι πρωι θα ψαχνω για σπιτι...
μεταγραφη πως θα πάρεις???? τρίτεκνος....εχεις αδέλφθι να σπουδάζει ????
για έτσι απλά με τον νέο νόμο με εισοδηματικά κριτήρια?????
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσοι θελετε καποια ιατρικη,τις κοπανησατε ολες στο μηχανογραφικο?
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
που το παραξενο???? λογικοτάτο ...ενταξει αμα εχει παρασ΄γκα απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη οκ...αλλα και τι έγινε... αλλοι δηλωνουν 100 σχολές........ εκεί κολήσαμε ????Ερωτηση:
Οσοι θελετε καποια ιατρικη,τις κοπανησατε ολες στο μηχανογραφικο?
το θέμα μετα τις ιστρικές τι δηλώνουν??????
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
κακό για μένα αυτό....σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις Ιατρική Αλεξανδρούπολης !!!! χα! χα! χα!Κτηνιατρικες.
Δεν μου απάντησες για την μεταγραφή...... σε ποια κατηγορία ανήκεις?????
έχω εθει και διακοπές στο χωριό σου !!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.