χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
18.950 !!!!!!Η χαμηλοτερη ιατρικη ποσο θα φτασει ? , καμια αξιοπιστη απαντηση παρακαλω?
μετα τις ιατρικές τι δήλωσες?????Η χαμηλοτερη ιατρικη ποσο θα φτασει ? , καμια αξιοπιστη απαντηση παρακαλω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Για Λογιστικής και Χρηματοοιοκονομικής Αθήνας τί ακούγεται; 18536 ήταν πέρσι.. Λέτε ν' ανέβει; Τί έχετε ακούσει/δεί;
Οι εφημεριδες λενε θα πεσει 150-200 μορια.Να ανεβει δυσκολο εως αδυνατο.Σκεψου λογικα
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Για Λογιστικής και Χρηματοοιοκονομικής Αθήνας τί ακούγεται; 18536 ήταν πέρσι.. Λέτε ν' ανέβει; Τί έχετε ακούσει/δεί;
Για κανενα λογο. Δεν πιστευω οτι θα ανεβει η οποιαδηποτε σχολη του 5ου.
Αντώνης.
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Aντωνη, πρωτα απ'ολα μην αγχωνεσαι και το σημαντικοτερο, μην ακους τις εκτιμησεις του οπουδηποτε εδω μεσα... Ο καθενας λεει τη γνωμη του ελευθερα και ανταλλασουμε αποψεις, αλλα ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι σιγουρο, μεχρι και τη μερα της ανακοινωσης των αποτελεσματων!! Κανενας δεν μπορει να ξερει ποσο θα ειναι η βαση της σχολης, ολοι εκτιμησεις κανουμε... Εγω λογου χαρη, πιστευω πως η Ιατρικη Αλεξανδρουπολης θα κυμανθει στο 18800-18850 μορια!! Κοιταξε να χαλαρωσεις, απολαυσε τις διακοπες σου και τα υπολοιπα στις 27 Αυγουστου...Εισαι σιγουρος για 18950 ? τοτε τι διαολο λενε οτι η πτωση θα ειναι 100-150 μορια , εδω μου λες 56 μορια κατω.
renoskiller44
Νεοφερμένος
Αντώνης.
Νεοφερμένος
Ευχαριστω Αντωνης.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
με πηρε η Διαμαντοπούλου και μου το είπε : "kτηνίατρε μου λέει, πες του Αντώνη οτι η χαμηλότερη ιατρική φέτος θα είναι 19.850!!" χα ! χα ! χα!Εισαι σιγουρος για 18950 ? τοτε τι διαολο λενε οτι η πτωση θα ειναι 100-150 μορια , εδω μου λες 56 μορια κατω.
Τι λές ρε Αντώνη που να με σίγουρος, υπάρχει κανένας που μπορεί να ειναι σίγουρος.... αυτοι μόνο οι 'ακαμάτες" στα μηχανογραφικά του Υπουργείου, που θέλουν 40 μέρες να βγάλουν τις βάσεις (παγκόσμια πρωτιά)!!!! στη Ζιμπάμπουε ...πιο γρηγορα θα τα βγάζουν, μονο αυτοι ξέρουν οι αληταράδες!!!
μερικοί ειμαι σίγουρος που έχουν γνωστούς μέσα εκει, θα ξέρουν........
18.950 ήθελα να γραψω.............με πηρε η Διαμαντοπούλου και μου το είπε : "kτηνίατρε μου λέει, πες του Αντώνη οτι η χαμηλότερη ιατρική φέτος θα είναι 19.850!!" χα ! χα ! χα!
Τι λές ρε Αντώνη που να με σίγουρος, υπάρχει κανένας που μπορεί να ειναι σίγουρος.... αυτοι μόνο οι 'ακαμάτες" στα μηχανογραφικά του Υπουργείου, που θέλουν 40 μέρες να βγάλουν τις βάσεις (παγκόσμια πρωτιά)!!!! στη Ζιμπάμπουε ...πιο γρηγορα θα τα βγάζουν, μονο αυτοι ξέρουν οι αληταράδες!!!
μερικοί ειμαι σίγουρος που έχουν γνωστούς μέσα εκει, θα ξέρουν........
που την πατησες ρε Αντώνη??? 1 βαθμό παραπάνω να έγραφεσ σε οποιοδήποτε μάθημα θα είσουν άνετος......... Κρίμα να είσαι τοσο ψηλά να έχεισ κουραστει τόσο..... και να ζεις και τέτοια αγωνία μεχρι 27/8/........ Αθάνατη ελλάδα με το επαναστατικό σύστημα αξιολόγησης........18.950 ήθελα να γραψω.............
Εσύ δηλαδή δεν είσαι άξιος για ιατρική ενω ο λίγο πιο κολοφαρδος είναι!!! Τι να πεις???
Αντώνης.
Νεοφερμένος
Υ.Γ:Αυτο που καταλαβα ειναι πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο ετσι?
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
in-wound
Νεοφερμένος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστω για την ανταποκριση και το χιουμορ που με εκανε τουλαχιστον να ξεχαστω για λιγο.Ελπιζω να επαληθεφτουν οι εκτιμησεις για 18800-18850 , εσυ φιλε μου που δηλωσες αληθεια.
Υ.Γ:Αυτο που καταλαβα ειναι πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο ετσι?
και εγω τι ιδιο πρόβλημα.... εχω 18.560 και δήλωσα Κτηνιατρικές (με βασεις 2009 18.690 η θεσσαλονίκη και 18.475 η Καρδίτσα) εχω και εγώ την αγωνία μου Θέλλω Θεσσαλονικη γιατι του χρονου θα ρθει η αδελφή μου Γερμανική Φιλολογία που είναι μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Για να δούμε... Η Κτηνιατρική πιστεύω ότι θα πεσει αλλα το πόσο θα εξαρτηθει απο τις δηλώσεις του Μηχανογραφικού... Παρατηρώ πολλα παιδια μετα τις Ιατρικες δηλώνουν Πολυτεχνείο....
Εσυ μετα τις ιατρικές τι δήλωσες?????
την πάτησα βλεπεις Βιολογία με φαγε η πολλή σιγουρια και έγραψα 17,3 ενω στα αλλα τα πήγα περίφημα....
εμείς τι φτεμε???? προβλέψεις κάνουμε.......Βλέπω πως λέγεται εδώ ότι η τελευταία ιατρική θα πέσει 50 περίπου βάσει στομάτων υπουργείου. Από το υπουργείο έχει λεχθεί ότι η προαναφερθείσα πτώση θα ισχύσει κατά προσέγγιση στα κεντρικά τμήματα ιατρικής και απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει εκτίμηση για τα αντίστοιχα περιφερειακά τμήματα. Μη λέτε πράγματα που δεν έχουν συμβεί λοιπόν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ίδια πτώση περίπου δεν μπορεί να συμβεί και στην περιφέρεια αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ(18918 ΕΧΩ) ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ...
εσυ ξέρεισ πολλά για μαθε και πες μας τισ βασεις να ησυχασουμε..... αφου "οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθει" ελα του κόματος σε κόβω.... για βάλε τα μέσα σου !!!!!!παιδια οι διαδικασιες εκδοσεις των βασεων 2010, εχουν ολοκληρωθει,απλως τωρα καντε υπομονη μεχρι τελη του μηνος για να ανακοινωθουν.
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παντως ξερω οτι περασα εκει που ηθελα εσυ περιμενε καημενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ ξέρεισ πολλά για μαθε και πες μας τισ βασεις να ησυχασουμε..... αφου "οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθει" ελα του κόματος σε κόβω.... για βάλε τα μέσα σου !!!!!!
fairytale43
Νεοφερμένος
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α! και κατι ακομα δεν ειναι καλο να ειρωνευεσαι εξ'ου και οι απαντηση.εγω παντως ξερω οτι περασα εκει που ηθελα εσυ περιμενε καημενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.