blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Aυτο σημαινει οτι η ιατρικη αθηνας θα φτασει στο 19700-19800εγκυρες πηγες κανουν λογο για ανοδο στις υψηλοβαθμες εως και 300 μορια (ιατρικες πολυτενχειο παιδαγωγικο)
Το 2000 με την μεγαλυτερη φουρνια αριστουχων ειχε 19650 κατι.Τυχαιο,δεν νομιζω.
Τωρα αν δεν μπορεις να κανεις την πραξη που προκυπτει απο τον παραπανω συλλογισμο,ζητα απο καποιον αλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυσκολο να πεσει 400 μορια.Η πτωση στο 3 πεδιο θα ειναι ελαχιστη αν οχι μηδαμινη.
Diabasmenos135
Νεοφερμένος
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι βάσεις θα πέσουν, δεν υπάρχει αμφιβολία. Για όνομα δηλαδή, πέρυσι έλεγαν ότι θα ανέβουν δεδομένης της ευκολίας των θεμάτων και τελικά έπεσαν λίγο! Φέτος που τα θέματα ήταν δυσκολότερα-βασικά άκυρα και περίεργα-και οι περισσότεροι μαθητές, ακόμα και εκείνοι που κυνηγούσαν υψηλόβαθμες σχολές, δεν τα έχουν πάει τόσο καλά νομίζω ότι θα υπάρχει πτώση. Αυτό λένε παντού, όπου κι αν ρωτήσεις (απ'τα ΜΜΕ έως τα φροντιστήρια και τα σχολεία).
Ας μην ανησυχούμε όσο μπορούμε.
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο σχολείο μου πάντως το 17% της θεωρητικής έγραψε 18-20!Ισχύει. Μαθαίνω από πολλά παιδιά από διαφορετικά φροντιστήρια και σχολεία και η θεωρητική όντως δεν τα έχει πάει καθόλου καλά.
Οι βάσεις θα πέσουν, δεν υπάρχει αμφιβολία. Για όνομα δηλαδή, πέρυσι έλεγαν ότι θα ανέβουν δεδομένης της ευκολίας των θεμάτων και τελικά έπεσαν λίγο! Φέτος που τα θέματα ήταν δυσκολότερα-βασικά άκυρα και περίεργα-και οι περισσότεροι μαθητές, ακόμα και εκείνοι που κυνηγούσαν υψηλόβαθμες σχολές, δεν τα έχουν πάει τόσο καλά νομίζω ότι θα υπάρχει πτώση. Αυτό λένε παντού, όπου κι αν ρωτήσεις (απ'τα ΜΜΕ έως τα φροντιστήρια και τα σχολεία).
Ας μην ανησυχούμε όσο μπορούμε.
Diabasmenos135
Νεοφερμένος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
fockos
Επιφανές μέλος
Κάτι τέτοιο το πιθανότερο είναι να επηρεάσει και τις βάσεις στις υπόλοιπες πολιτικές σχολές. Προσωπικά πιστεύω ότι η μεγάλη πτώση που αναμένουν όλοι δεν θα υπάρχει...
Diabasmenos135
Νεοφερμένος
Diabasmenos135
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν threads για τις περισσότερες σχολές. Στη περίπτωση που θες να ρωτήσεις κάτι για μια σχολή που δεν έχει αντίστoixο thread τότε μπορείς να ανοίξεις καινούριο θέμα στο αντίστοιχο πεδίο όπου ανήκει
y33p33
Νεοφερμένος
Απο τη κλιμακωση του ΓΒΠ βλεπω οτι το ποσοστο των αριστουχων (18-20) της θετικης στα μαθηματικα και στη χημεια δεν αλλαξε σε σχεση με περσι (πολυ μικρη πτωση 2-3%). Αυτο που με προβληματιζει ειναι η μεγαλη αυξηση των αριστουχων στη βιολογια, που αποτελει και το μαθημα βαρυτητας, απο 32% σε 43%... Για τη φυσικη που τα θεματα θεωρηθηκαν "περιεργα", αν και υπαρχει εμφανης πτωση (8-9%) δεν ξερω κατα ποσο αυτη θα ειναι επαρκης για να ανακοψει την "ωθηση" που δινει η βιολογια...
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
summer life
Νεοφερμένος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε νομίζω πως θα ανέβουν..Αν υπάρξει άνοδος θα είναι μικρή. Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις.καλησπερα παιδια για να μπορει να πει καποιος με σχετικη παντα βεβαιοτητα οτι θα περασει στη σχολη που θελει ποσα μορια πανω αρκει να ειναι. εγω φετος εδωσα και υπαρχουν σχολες του τεταρτου πεδιου που με ενδιαφερουν και τις περναω για 200 ,300 μορια. αλλα μια ακουω για πτωση μια για ανοδο και ανησυχω. λετε να καταφερω να τις πιασω??απλα μου φαινεται περιεργο ειδικα φετος να ανεβουν πολυ.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αναφερω απλα οτι περισυ με πιο ευκολα θεματα υπηρξε και στις 3 πτωση της ταξης των 100 μοριων ενω το 2007 η βαση ηταν 18622(για αθηνα παντα)
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω θα υπάρξει πτώση αλλά δεν ξέρω το μέγεθός της. Μακάρι να πέσουν 130 μόρια ( πράγμα δύσκολο αλλά όχι αδύνατο αν δούμε τα περσινά δεδομένα) για να περάσω Θεσσαλονίκη!!!Οσον αφορα το πρωτο πεδιο για τις νομικες κα συγκεκριμενα την αθηνων ποιες προβλεψεις υπαρχουν?
Αναφερω απλα οτι περισυ με πιο ευκολα θεματα υπηρξε και στις 3 πτωση της ταξης των 100 μοριων ενω το 2007 η βαση ηταν 18622(για αθηνα παντα)
Η Αθήνα πιστεύω θα κυμανθεί μεταξύ 18750-18800
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.